Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2012 Herkese mutlu günler diliyorum.. 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Günaydınnnnnnnnn 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 ..ve ama nedense elimiz bu bedava olan.. ..ve dağıtıldığı takdirde getirisi de çok fazla olan.. şeyleri paylaşmakta ne kadar da tutuktur.. ..ve "seni seviyorum.." diyebilen birisini de kolaylıkla eleştirebilmeye açıktır.. ne kadar tuhaf.. ne kadar acaib.. seni seviyorum simin-simin.. eleştirilebilir olsa da.. günaydın.. günaydın.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 yüreğinde sevgiye yer olmak çok ayrı bir erdemdir ben hiç eleştirmedim İnterlock! sevgi saygı benden sana sonsuzcaaa kocamannn hem zaten benim üşütüklüğümü bir sen anlıyosun.. seni seviyorum İnterlock güzel bir hafta olsun 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2012 Herkese neşeli bir gün diliyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2012 Günaydın iyi günler herkese.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 bu gün bendensiniz günaydın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Günaydın..mutlu sabahlar, mutlu günler.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 günaydınnnnnnnnnnnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 herkese iyi gunler... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Günaydın iyi pazarlar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 SAHURDAN KALMA GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNN ))))))) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Çok mutlu bir hafta diliyorum hepinize.. günaydın.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 bende hepcinize Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 Günaydın yeni gün, Günaydın güneş, Günaydın dostlar Günaydın sevgi ve umut Bir önceki gün nasıl geçmiş olursa olsun, gece nasıl bitmiş olursa olsun, yeni bir gün başlamaktadır. güneş yeni bir dünyanın üzerine doğmakta, insanlar yeni bir güne hazırlık yapmakta, gözler daha farklı bir dünyaya açılmaktadır. günaydın diyelim biz yine de, aynaya bakıp yeni günümüzü kutlayalım, aydınlık bir güne başlamamız dileğiyle. Dilerim Sevgi yakanızı bırakmasın, Yüreğinizden umutlarınız eksilmesin, Daima Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın… Günaydın Günaydın Herkese.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2012 İyi günler herkese.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 GÜNAYDINNNNNNNNNNN GÜNAYDINNNNNNNNN 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 @ İçim açıldı ne kadar güzeller..Günaydın size ve herkese.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Tünaydınnn.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 @ İçim açıldı ne kadar güzeller..Günaydın size ve herkese.. ozaman size kocaman bir kucak dolusu gelincik dahaaaa.. herkez pazartesi sendromu yaşar ben perşembe... çünkü yarın gelmez hiç ve hafta sonu tatili başlamazz bu gün bitmeden içim ve içiniz açıldı ya en mutlusu benim şimdiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2012 Günaydın.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2012 Günaydın.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2012 GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2012 Günaydınnnn mutlu günler olsun herkese Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2012 Günaydınnnnnn 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.