Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 12 yıl Güne kuzenlerimle günaydın dedim Güzel bir kahvaltının ardından yine güzel bir filmle onları yolculadım Şimdi burdayım ama günaydın demek için saat geç olduğundan "selam hepinize sevgili dostlarım" diyorum
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 12 yıl Tam günaydın diyecektimki, kulaklarıma İstanbulda uygulamaya geçirilen özel otobüs yolu haberi gözüme çarptı ve izlemeye başladım. Ayrılan yolda otobüsten başka herşey vardı. Bu ülkede kurallara uymak diye bir lüks yok gibi me geliyor. Anlamıyorum eğer kurallara uymak istemiyorsanız neden ülke hakkında konuşma hakkınız olsun istiyorsunuz. Çünkü en basit vatandaşlık hakkınızı kullanmıyorsunuz ve devamlı olarak kuralları yok sayıyorsunuz ama herşeyi kendinize istiyorsunuz... Herneyse biraz karışık oldu. herkese karışık bir GÜNAYDIN efem...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 12 yıl Gün aydın diyemiyorum bugün, yine annelerin yüreği yanmış... onlara sabır diliyorum.. Artık böyle karanlık sabahlara uyanmamayı diliyorum..Haftanın geri kalanında güzel haberlerle uyanalım inşallah..
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 12 yıl Admin-- Günaydın İsteyen uğur böceğini alıp dileğini dilesin ve uçursun; isteyen de papatyayı alsın ve bugün herşey ona mis gibi papatya koksun...
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 12 yıl Bugün Günaydın demeyi unutmuşum... ama Herkese güzel bir akşam ve gece diliyorum. Sıkı sarılın neye olursa olsun ama sıkı olsun
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 12 yıl Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn mor iyidir sıcaktır bu gün mor olsun herşey..ben en çok moru seviyorum
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 12 yıl Günaydın arkadaşlar... Kahveleriniz burada : http://www.turkish-media.com/forum/topic/273693-birisi-kahve-yapsa-da-icsek-soyle-hupppppppppppppp-diye/page__view__findpost__p__998823
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl Günaydınlar.... Arkadaşım böyle iştahı kabartan günaydın olurmu... Bügün gün boyu kendimi nasıl durduracağım bilemiyorum...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl Günaydınlar.... Arkadaşım böyle iştahı kabartan günaydın olurmu... Bügün gün boyu kendimi nasıl durduracağım bilemiyorum... Gün bugündür.... nasıl mutluysanız öyle geçirin durdurmayın hiç kendinizi....
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 12 yıl Haklısın arkadaşım..Gün bugündür....Hiç birşeyi ertelememek lazım.... Ne diyorum ben ya..)
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 12 yıl Günaydın, sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.. bundan vardı benim kırıldı tuzlukla biberliğim...kıranlar utansın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.