Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 ben kahveyi demekki bundan çok seviyorummmm Bu insanlar ne garip herzaman kendilerine sevdikleri şeyleri kolayca kabul edecek veya yaptıracak bir neden buluyorlar Afiyet olsun. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Bu insanlar ne garip herzaman kendilerine sevdikleri şeyleri kolayca kabul edecek veya yaptıracak bir neden buluyorlar Afiyet olsun. yoksa yaşanılmazki bahanesizzz beraber olsun efenim... Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Son zamanlarda koyu kahve rengini sarıya çevirmeye çalışıyorlar ve buna da 'blonde' sarışın adını verdiler geçenlerde denedim fena değil ama gene de ben kahvemi ona değişmem.... Bugünkü kahveniz benden . 'Kahve iç ve daha fazla enejiyle aptalca şeyleri daha hızlı yap' 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Son zamanlarda koyu kahve rengini sarıya çevirmeye çalışıyorlar ve buna da 'blonde' sarışın adını verdiler geçenlerde denedim fena değil ama gene de ben kahvemi ona değişmem.... Bugünkü kahveniz benden . 'Kahve iç ve daha fazla enejiyle aptalca şeyleri daha hızlı yap' Kahve senden, doğum günü pastan benden.. Doğum günün kutlu olsun Sevgili @hArDaL... Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Kahve senden, doğum günü pastan benden.. Doğum günün kutlu olsun Sevgili @hArDaL... Tesekkurler Ipadden yazmak cok zor oluyor gene.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 oh çok iyi geldi @@simin teşekkür ederim... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Birazdan kahve zamanı gelecek şimdiden kahveleri hazırlayayım: Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Birazdan kahve zamanı gelecek şimdiden kahveleri hazırlayayım: ay ay ayy mis mis Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Bu fincanın içindeki kahvemi çözemedim ama yanında çikolatalı kurabiyesi ile fincan çok hoş görünüyor..Biz kahve olduğunu hayal edelim olur mu.. Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 onu bunu bilmem ...çikolatalı kurabiye nefisti.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 onu bunu bilmem ...çikolatalı kurabiye nefisti.... Afiyet olsun Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 sağolun ..devamını dileriz... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Bu fincanın içindeki kahvemi çözemedim ama yanında çikolatalı kurabiyesi ile fincan çok hoş görünüyor..Biz kahve olduğunu hayal edelim olur mu.. Teşekkürler... Çok iyi geldi şu anda.... 1 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Hepinize günaydınlar....Kahve ekleyemedim ama , kafeye davet ediyorum ...hepinizi bekliyorum...) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 şöle sıcak bi kahve olsada höpürdete höpürdete içsek he nasılda canım kahve istedi şimdi evde türk kahvesi kalmadı nescafe desen ağzını açık bırakmışım bozulmuş kala kala üçü bi arada var kala kala ona kaldık ben yinede biraz daha bekleyim belkim sesimi duyan biri olurda bana türk kahvesi yapar ne zamandırda uğramıyordum annemde gelmedi hala acıyın bana kahvenin yanınada bi somun ekmek getirirseniz sevaba geçerseniz karnımda aç benim ben öyle kuru kuru yerim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 vuhhuuu öldümde cennete mi düştüm yareppim bu ne güzellik böyle bi somun ekmeğe razıydım ben halbuki sağolasın sağolasın sağolasın varol varol varol yaşa yaşa yaşa büyüksün büyüksün büyüksün vs vs vs 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Omar artık Jön hiç bir yere gitmez bir süre.... 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Omar artık Jön hiç bir yere gitmez bir süre.... Başımın üstünde yeri var 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Üç tane kahve yaptım, biri benim, biri @@Radya için, biri de @@simin için.. Biz şimdi kız kıza muhabbet etcez, geri kalanlar bi çekilin bakim aradan... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 @@gloria canım benimm.. eline sağlık.. eee kim fal bakacak peki.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Bende diğer arkadaşlara yaptım... Siz sohbet ederken onların canı sıkılmasın ve güzelce beklesinler diye.... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Üç tane kahve yaptım, biri benim, biri @@Radya için, biri de @@simin için.. Biz şimdi kız kıza muhabbet etcez, geri kalanlar bi çekilin bakim aradan... ımmm ellerine sağlık bebemmm Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 @@gloria canım benimm.. eline sağlık.. eee kim fal bakacak peki.. Fallar benden diyecemde hiç bilmiyorum koca forumda fal bakmasını bilen yokmu yahu?? çekip yollayacam bu gün birisi iki güzel şey söylese ne olurki yanii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.