Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 12 yıl Co-Admin Günaydınnnnnnnnnnnn Bebek çok tatlı, sanki büyümüş de küçülmüş gibi.. Günaydın..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 12 yıl Günayydınnnnnnn.. =) Yola çıkınca her sabah Bulutlara selam ver Taşlara, kuşlara Atlara, otlara, İnsanlara selam ver. ... Sonra çıkarıp cebinden aynanı Bir selam da kendine ver Hatırın kalmasın el gün yanında Bu dünyada sen de varsın! Üleştir dostluğunu varlığa, Bir kısmı da seni sarsın” Üstün Dökmen
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 12 yıl Admin Bugün yeşil bir gün olsun - Yeşil çay içelim... Yeşil günler arkadaşlar...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Bugün yeşil bir gün olsun - Yeşil çay içelim... Yeşil günler arkadaşlar... aaa Yeşil çayyy süperdirrrrrrrrrr GÜNAYDINNNNNNNNNN
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Dışarının verdiği ılıklıkla...,içerinin verdiği serinlikle...,orta holün verdiği neşe ile herkese TÜ-NAY-DINNNNNN...,
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Günaydın arkadaşlar.. Ben bu sabah şöyle bi gülen suratla uyandırıldım Annesi onlara gitmem için bu çirkin veletin resmi ile bana manevi baskı yapıyor, işim çok diyorum anlamıyorlar...
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Günaydın arkadaşlar.. Ben bu sabah şöyle bi gülen suratla uyandırıldım Annesi onlara gitmem için bu çirkin veletin resmi ile bana manevi baskı yapıyor, işim çok diyorum anlamıyorlar... bu çoook güzell amaa bence hergün gidilip koklanmalıııı öpülmelii
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl bu çoook güzell amaa bence hergün gidilip koklanmalıııı öpülmelii Annesi 2 ay sonra işe geri dönüyor ve bu çirkini bana yamamaya uğraşıyor.. Zaten aramızda şimdiden kimsenin anlayamadığı bir bağ var.Her nedense annesi hariç sadece benim kucağımda uyuyor.Her gün gidersem kesin üstüme kalacak velet..
Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 12 yıl Annesi 2 ay sonra işe geri dönüyor ve bu çirkini bana yamamaya uğraşıyor.. Zaten aramızda şimdiden kimsenin anlayamadığı bir bağ var.Her nedense annesi hariç sadece benim kucağımda uyuyor.Her gün gidersem kesin üstüme kalacak velet.. Bence üstüne kalacak en güzel şey bu minik adammmm! çoook güzel yaa..maşallah... hem ses etmez uyur hep minicik daha .. onunla hergün GÜNAYDIN dersiniz resimlerini bekleriz hersabah güngün büyür oda işte forumda
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.