Φ kadife01 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Yağmurlu ve kapalı bir ANKARA sabahından herkese GÜNAYDINNNNN..., Sevgili RADYA resmini koyduğun bebek ne kadar tatlı öyle..,Hele o gülüşü..,ALLAH nazarlardan korusunn..,yiğeniniz oluyor galiba.., Isırmalık mı ? yoksa Koklamalık mı ? tam karar veremedimm..,Ama dişlerimin kamaşmasınıda önleyemedim.., Hayatı boyunca resimdeki gibi hep gülsün inşaALLAH..,Ona gülmeler yaraşsın..., 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Ben de öyle yağmurlu bir İstanbul'a uyanmak isterdim. Seviyorum ben İstanbul'u... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNNN bu gün yağmur yağmasın battaniyelerimi yıkadım astım.. kurusunlar mis gibi koksunlar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 iyi günler arkadaşlar.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Bence üstüne kalacak en güzel şey bu minik adammmm! çoook güzel yaa..maşallah... hem ses etmez uyur hep minicik daha .. onunla hergün GÜNAYDIN dersiniz resimlerini bekleriz hersabah güngün büyür oda işte forumda Seninle aynı fikirdeyim.. ama sonuçta çok büyük bir emanet ve sorumluluk, bana büyük bir bankanın kasasını emanet etseler bu kadar düşünmem.Bakalım zaman ne gösterecek.. 1 Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNN....,Hayırlı sabahlar..,Hayırlı cumalar herkese..., 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Kocaman günaydın hepinizeeeee... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 İyi günler arkadaşlar.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNNN Kahvaltıyı hazırladım hadi çayları dökün zira bu gün çooookk keyifliyimmmmmmmm Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 GÜ-NAY-DINNNNNNNN Oooo çok güzeller kadife01 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Günaydın arkadaşlar. Biraz geç oldu ama olsun...) Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Teşekkür ederim simin.., Senin porselen çay setinde çok güzeldi.., çayımı içtim ama..., kahvaltıyı biraz cılız buldum.., ekmeğe yımırtayı bir güzel katık ettim.., Ellerine sağlık.., Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 iyi günler arkadaşlar... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 Teşekkür ederim simin.., Senin porselen çay setinde çok güzeldi.., çayımı içtim ama..., kahvaltıyı biraz cılız buldum.., ekmeğe yımırtayı bir güzel katık ettim.., Ellerine sağlık.., Ahh tatlım yaa sabah sabah çok acele oldu dur yarın mükellef bir kahvaltı hazırlarım forum ahalisine Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 TÜNAYDINNNNN..., Sevgili SİMİN Aman'da amann nasılda mükellef bir sofra hazırlamışsın öyle.,..,Hangisinden başlayacağımı bilemedim.., Sofraya oturur oturmaz önce gözlerim doydu..,sonrada midem den homur homur sesler gelmeye başladı..,bastırmak için o açmalardan kopardım birazz.., az biraz tereyağ ile reçel sürmek istedim..,ekmek bulamadım.., {açma ya sürmek pek adetim değildir.} Ama portakal suyun yağ kimin geldi bana..,bir dikişte içtim.., Ne diyeyim..,Çok yorulmuşsun ellerine sağlıkkk.., 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 iyi günler arkadaşlar... 1 Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNN.., GÜNAYDINNN.. İYİ SABAHLAR..., MUTLU HAFTALAR.., Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNN.., GÜNAYDINNN.. İYİ SABAHLAR..., MUTLU HAFTALAR.., Günaydınnnn Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 iyi günler arkadaşlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Ohh birazdan işten çıkıyor ve gezmeye gidiyorum Size de iyi akşamlar diliyorum Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR Herkese güzel mutlu bir gün diliyorum..., Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.