Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 12 yıl Yağmurlu ve kapalı bir ANKARA sabahından herkese GÜNAYDINNNNN..., Sevgili RADYA resmini koyduğun bebek ne kadar tatlı öyle..,Hele o gülüşü..,ALLAH nazarlardan korusunn..,yiğeniniz oluyor galiba.., Isırmalık mı ? yoksa Koklamalık mı ? tam karar veremedimm..,Ama dişlerimin kamaşmasınıda önleyemedim.., Hayatı boyunca resimdeki gibi hep gülsün inşaALLAH..,Ona gülmeler yaraşsın...,
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 12 yıl Ben de öyle yağmurlu bir İstanbul'a uyanmak isterdim. Seviyorum ben İstanbul'u...
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 12 yıl GÜNAYDINNNNNNNN bu gün yağmur yağmasın battaniyelerimi yıkadım astım.. kurusunlar mis gibi koksunlar
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 12 yıl Bence üstüne kalacak en güzel şey bu minik adammmm! çoook güzel yaa..maşallah... hem ses etmez uyur hep minicik daha .. onunla hergün GÜNAYDIN dersiniz resimlerini bekleriz hersabah güngün büyür oda işte forumda Seninle aynı fikirdeyim.. ama sonuçta çok büyük bir emanet ve sorumluluk, bana büyük bir bankanın kasasını emanet etseler bu kadar düşünmem.Bakalım zaman ne gösterecek..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 12 yıl GÜNAYDINNNNNNN....,Hayırlı sabahlar..,Hayırlı cumalar herkese...,
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl GÜNAYDINNNNNNNN Kahvaltıyı hazırladım hadi çayları dökün zira bu gün çooookk keyifliyimmmmmmmm
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl Teşekkür ederim simin.., Senin porselen çay setinde çok güzeldi.., çayımı içtim ama..., kahvaltıyı biraz cılız buldum.., ekmeğe yımırtayı bir güzel katık ettim.., Ellerine sağlık..,
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2012 12 yıl Teşekkür ederim simin.., Senin porselen çay setinde çok güzeldi.., çayımı içtim ama..., kahvaltıyı biraz cılız buldum.., ekmeğe yımırtayı bir güzel katık ettim.., Ellerine sağlık.., Ahh tatlım yaa sabah sabah çok acele oldu dur yarın mükellef bir kahvaltı hazırlarım forum ahalisine
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2012 12 yıl TÜNAYDINNNNN..., Sevgili SİMİN Aman'da amann nasılda mükellef bir sofra hazırlamışsın öyle.,..,Hangisinden başlayacağımı bilemedim.., Sofraya oturur oturmaz önce gözlerim doydu..,sonrada midem den homur homur sesler gelmeye başladı..,bastırmak için o açmalardan kopardım birazz.., az biraz tereyağ ile reçel sürmek istedim..,ekmek bulamadım.., {açma ya sürmek pek adetim değildir.} Ama portakal suyun yağ kimin geldi bana..,bir dikişte içtim.., Ne diyeyim..,Çok yorulmuşsun ellerine sağlıkkk..,
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl GÜNAYDINNNNN.., GÜNAYDINNN.. İYİ SABAHLAR..., MUTLU HAFTALAR..,
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl Admin-- GÜNAYDINNNNN.., GÜNAYDINNN.. İYİ SABAHLAR..., MUTLU HAFTALAR.., Günaydınnnn
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 12 yıl Ohh birazdan işten çıkıyor ve gezmeye gidiyorum Size de iyi akşamlar diliyorum
Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2012 12 yıl GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRR Herkese güzel mutlu bir gün diliyorum...,
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.