Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl Günaydın kovalasın sizi tavşanlar (o akşam için biliyorum ama sabah daha iyi olur bir tavşan beni kovalasa, spor falan işte)
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 12 yıl Yeni haftaya başlarken içinizde ki umudun hiç tükenmemesini diliyorum. Tüm zorluklara rağmen yaşama tutunmamız için umuda ihtiyacımız var. Son izlediğim filmde (http://www.turkish-m...2/#entry1008468) bir diyalog çok hoşuma gitti..Hatırladığım kadarıyla yazayım: -Az da olsa umut var -Evet bit kadar! -Bit'den kurtulmak kolay değildir ama..
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 12 yıl Günaydın benim için süper bir hafta olcak diye umuyorum, bugün ve yarın çalışacağım çarşambadan sonra pazartesiye kadar tatilim. Ve çok sevdiğim bir arkadaşım ziyaretime gelecek, o beş günü onunla dolu doluy geçireceğim. Bir yarın kaldı yarın da geçsin sonra tatilllll Mis mis
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2012 12 yıl @@simin bi lokmada yemeliklermiş.. İyi günler herkese.. evet çok tatlılar
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2012 12 yıl gunaydin , bi ugriyim dedim herkes isinde gucunde gibi ... bi ara gene gelirim
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2012 12 yıl Admin gunaydin , bi ugriyim dedim herkes isinde gucunde gibi ... bi ara gene gelirim Gel gel.... Ne olursan gel... YSG!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.