Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl sabah burada bulunan arkadaşlarıma günaydın demek istıyorum. yağmur mıneu şuheda.günaydınnn
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl sabah burada bulunan arkadaşlarıma günaydın demek istıyorum.yağmur mıneu şuheda.günaydınnn Günaydın Sedelinam
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Yazar günaydın,sabah sabah hortlamış gibi oldum ama artık e rken kalkıcam sağlıklı olcam
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Erken kalkmak iidir kıs Mis gibim yatsana ne hortluyon sabahın köründe
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl sabah burada bulunan arkadaşlarıma günaydın demek istıyorum.yağmur mıneu şuheda.günaydınnn Günaydııııınnnn canımmm,herkeslere günaydııınnnnn
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Benden de günaydın herkese Mutlu günler ve evet hayırlı cumalar
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Yazar ya bu başlık sabah foruma gırenler için. gülmekten çatla emi
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 18 yıl Yazar Arkadaşlar ben çıkıyorum..Hepinize Günaydın.. iyi sardı seni bu ha,gül sen gül.
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl Yazar herkese günaydın,bugününüz yeni ve güzel süprizlerle geçer umarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.