Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl bu gidişle günümüz pek bi aydın olcek (aydının tabiriyle)olcek, gelcek, gitcek,nolcek
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Bııızzztt...Bu topic çatlak biri tarafından açılmış,ve girenlere bu çatlaklık sirayet ediyor..Trrrnnnçç Günaydın.. Ben de cızırdattım..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl ben bu yalan makinesini heç beğenmedim Kırnç kırnç..Yalan..Yok yok,kuyruklu yalan..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl valla yalan söylemek senin uzmanlık alanın krınç gırç..bilmem anlatabildimmi
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl aynen cadıma katılıyorum, yalancı yalan makinesi, nede olsa mekanik, kısa devre yapma olasılığı yüksek ihtimal
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Yazar evet her bayramın bi akşamı da vardır..yaw ne anlamsız oldu şinci hatta öğlenıde vardıydı
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Yazar yaw taurus boğcam seni bayramdı sabahtı günaydın dı nereye gidiyo bu topıc.uyan halk bu soruyu sor bu topic nereye gidiyoo
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl evet her bayramın bır aksamıda vardır ama ertesı gun yıne bayram oldugu ıcın gene sabah olur ne dedım ben ya alkolu bırakmak bana yaramadı vala topıc nereye gıdıyo bılmem ama benım gıdısat hec eyı deıl
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl Yazar yok 3 gunden sonra bayram biter,demekki ben sadece 3 gün deliyim
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl bi kendinize gelin ya, bu halk bunu yemez, yutturamazsınız devrim istiyoruz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.