Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2012 12 yıl Radya.. Merhaba.. Sözüm hala geçerli..SEN,i görmeden bu gezegeni terk etmiyeceğim.. İzmirde bir kahveni içmeden ölmeyeceğim.. Hoş geldin Dayı Merhaba.. Kapım ardına kadar açık, inşallah...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 12 yıl Admin GÜNAYDINLAAAR.... Günaydın, Tünaydın, İyi Günler, ve İyi Akşamlar
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2012 12 yıl Bu sabah aldığım günaydın mesajını sizlerlede paylaşmak istedim.. herkez sevdiğiyle uyanmış olsun ozaman...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2012 12 yıl gunaydin ; puruzsuz, hafif parfum kokulu ; duygusal bir gun dilegi ile : ))
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 12 yıl ben herkeşim.. demek ki bana da yönlendirilmiş bi dilek bu.. o zaman.. teşekkür ediyorum sn admin'im.. ve aynı dileği.. ama bu defa şahsınıza münhasır.. ben de diliyorum efendim..
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 12 yıl sizin de şahsınıza münhasır.. iyi bi gün diliyorum.. örtmenimiz..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.