Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bugün çok sıkıcıydı... Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 itirafı olan itiraf.com a arkadaşlar burası yeri diil her şeyin bi yeri var dimi ama. burası yeri degilse burda yerli yerinde olmasi gereken ne peki? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 bugün çok sıkıcıydı... ne yapsakta sıkmasak seni? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 ne yapsakta sıkmasak seni? ben sıkıldım demedimki gün sıkıcıydı ama ben eylendim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 itirafı olan itiraf.com a arkadaşlar burası yeri diil her şeyin bi yeri var dimi ama. ya oraya nasıl gidilir pekiii Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ya oraya nasıl gidilir pekiii ben bir iki kişiye sordum bi bilen çıkmadı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 itiraf ediyorum hollandaca dil sinavinda filistinli bir cocuk bana butun sorulari- cevaplariyla (nerden bulmussa) getirip verdi...neden bilmiyorum fazla samimi de degildik... o gun bugundur o cocugu ariyorumm... Cevap kağıdını gerimi vercen.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ben bu gece ölürsem suçlusu mavi gözlü biri nicki de " p " ile başlıyo... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 tamam tamam ...geri aldım... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 ohh bee Allah muhafaza yaw Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Çekip gitmek istiyorum buralardan. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 dur daaa yeni geldin.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Olsun değişiklik iyi olur. Her gün aynı şeyleri yaşamak sıkıcı oluyor. Alıntı
Φ zalim_firari Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 İTİRAF EDİYORUMMMMMM BEN HAYATTAN ZEVK ALMIYORUM Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 itiraf ediyorum.. belki bu foruma bidaha gelemeyebilirim.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 itiraf ediyorum.. belki bu foruma bidaha gelemeyebilirim.. başlayın davulcu zurnacı Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 aşkolsun.. ya bide halay ekibimiz vardı nolduki niye bırakıyosun bu forumu bende hiç bilmiyorum bu başlığın içeriğini ya yalanmı yazılıyo burda Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yok gııss.. yalan yazılmıyor.. dünkü düşüncemdi o..yok yok sabahkiydi.. ben burayı bırakırmıyım heç.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 yok gııss.. yalan yazılmıyor.. dünkü düşüncemdi o..yok yok sabahkiydi.. ben burayı bırakırmıyım heç.. sabah ne olduki Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 İtiraf etcem ama bunun aşkla meşkle alakası yok; BEN KARANLIKTAN KORKUYORUM daha doğrusu KARANLIKTA AKLIMA GELEN DÜŞÜNCELERDEN KORKUYRUM Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 İtiraf ediyorum ki Türkiye'nin ilk kadın cumhur başkanı olmak isterdim Ama zor iş olurdu, o yüzden vaz geçtim yoksa olurdum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Beni hayatta iki korkum vardır: 1- Yanlış anlaşılmak ve kendimi ifade edememek... 2- Kendim... Kendimden niye korkuyorum... Çünkü insanın tek düşmanı var aslında; Kendisi... İd/Alt Benlik, Ego/Benlik, Süper Ego/Üst Benlik Bilinç Altı, Bilinç, Bilinç Dışı... Bunlar bizi "Biz" yapan temel kavramlar. Bunlar arasındaki dengesizlik genelde bizim elimizde değildir ya da kontrolü çok zordur. İnsanlar genelde bunlar arasındaki dengesizliğe yenilirler. Ve bunun nedeni de bu dengesizliğin ya da çatışmanın farkında olmamalarıdır... Bunun farkına varmaya da "Sağduyulu Olmak" deniyor... Ben işte bunu kaybetmekten çok korkarım. Çünkü bir kere kaybettiniz mi, toparlamanız çok daha zorlaşıyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.