Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Babaya el kalkarmı beee... Seni de tanıdık tamam... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Babaya el kalkarmı beee... Seni de tanıdık tamam... yok yaaawww şaka dedim ben babamı yere indirecemm???.... siz babamın pazılarını görmediniz herhal?? üçgen vücudtur kendisi bana bi vursa bide yer vurur vallah!!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Babacığına buradan sevgilerimizi ve selamlarımızı gönderiyoruz... Dövülecek bir çok adam var bi zahmet hallediversin.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Babacığına buradan sevgilerimizi ve selamlarımızı gönderiyoruz... Dövülecek bir çok adam var bi zahmet hallediversin.. sen dövülecekleri söle babama diyiverem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hayat sıradanlaşmış gibi gelıyor bu aralar,ne birşeye sevınıyor nede üzülüyorum.sanki hayatım benden bağımsız gibi,ben sadece seyrediyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 hayat sıradanlaşmış gibi gelıyor bu aralar,ne birşeye sevınıyor nede üzülüyorum.sanki hayatım benden bağımsız gibi,ben sadece seyrediyorum vayy be sedelina aplacım... inanki şu sıralar bende öle hissediyorum.. sanki ben hayatla değil hayat benle oynuyormuş gibi..çok şaşkın bakıyorum etrafıma.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Tabiki hayat senle oynucak.. Söylesene şu dünyada hangi mesele senin istediğin doğrultuda önceden kurgulanıyor yada planlanıyor.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Tabiki hayat senle oynucak.. Söylesene şu dünyada hangi mesele senin istediğin doğrultuda önceden kurgulanıyor yada planlanıyor.. evet haklısın ama bi düşün insan bi nevi yaşayacaklarını kendisi ayarlıyor .. mesela ben bugün kuaföre kendi isteğimle gittim.. yani hayat savurmadı beni kuaföre.. ayrıca ben yaptığım şeyleri değil duygusal olarak hayatla oynayamıyorum.. kendime hayır diyemiyorum hep hayatın istediği oluyor nedense örneğin bugün işte..fazla derine giremem anlamassınız.. neyse ortamı gerdim yawww sedelina aplacım seni bugün üsgün gördün neden acaba?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Zaten kastettiğim duygusal yaşamdı yeşimcim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Zaten kastettiğim duygusal yaşamdı yeşimcim.. hee. yanlış anlamışım o zaman seni pardon!!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Mesele demişim bak mesele... Mesele=sorun Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ??? biraz daha açık yassaydın anlardım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 galiba tekrar yatıcam yastık beni cezbediyo... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Küçükken misafiliğe gittiğimizde çaktırmadan burnumu karışırıp komuşunun kanepesinin alt tarafına küçük ellerimle sürmüştüm ondan özür diliyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 itiraf ediyorum??? ben bişey yapmadım!! Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Küçükken misafiliğe gittiğimizde çaktırmadan burnumu karışırıp komuşunun kanepesinin alt tarafına küçük ellerimle sürmüştüm ondan özür diliyorum Allah'ım öldüm gülmekten yaww.... hele bide özür dileme yokmu?? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 itiraf ediyom ben kiliseye incir çalmaya değil papazın kızını görmeye gidiyordum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 dayanamadım itiraf ediyorum.. ilkokulda arkadaşım ENİSE'nin fen dersinde çekeceği kopya kağıdını ben yırttım,sırf benden yüksek almasın diye..ENİSE eyer bu foruma birgün yolun düşerse, bu yazdıklarımı görürsen buraya bişey yazma beni ara...nolurr Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 itiraf ediyorum. yeri yerinden oynatmak için bahane arıyorum desem... Alıntı
Φ Sadican Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Daha yaşım genç ama ne zmn bi ok fırlatsam hep hedef tahtasının dışına isabet etti. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 itiraf edeyım bende ama komik bir olaydı.. bızım eve gelen bı kadın vardı.aman Allahım kadının çocuğu felaket bişeydı.otur dersın yok.. içeri girdiğini bile görmeden çocuğu benım dolapta ve kollarında takılarımla bulurdum bı gun gene gelmişti..çocuğu çağırdık içeri,ağzıma sabun köpüğü sürdüm ben deliyim ve çocukları öldururum dıye korkuttum,ve tuhaf tuhaf baktım.. çocuk gıdene kadar yerınden kalkmadı ve epey ağladı..bize gelmemek içine hep ağlamış sonra,bıdaha gelmedı ama napıyım yaşım küçüktü o zaman Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 itiraf edeyım bende ama komik bir olaydı.. bızım eve gelen bı kadın vardı.aman Allahım kadının çocuğu felaket bişeydı.otur dersın yok.. içeri girdiğini bile görmeden çocuğu benım dolapta ve kollarında takılarımla bulurdum bı gun gene gelmişti..çocuğu çağırdık içeri,ağzıma sabun köpüğü sürdüm ben deliyim ve çocukları öldururum dıye korkuttum,ve tuhaf tuhaf baktım.. çocuk gıdene kadar yerınden kalkmadı ve epey ağladı..bize gelmemek içine hep ağlamış sonra,bıdaha gelmedı ama napıyım yaşım küçüktü o zaman bak sen şunun yaptığına.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 evet bı ıtıraf daha ama çocuktum ya,çok yaramazmışım 5 yaşındaydım bi gün annem ve yengelerim mutfakta yemek yapıyorlarmış,mutfağı ustlerine kıtleyıp kaçmışım.. bağır çağır yok çıkamıyorlar..tabı onlar kitli bende dışarı çıkıp oyun oynamışım felan fılan.. akşama kadar orda kalmışlar.sonra dayım gelmiş benı dışarıda görünce şaşırmış da içeri girince anlamış kitli olduklarını..tabı baya dayak yemişimdir.. bide saçlarım kıvırcıkmış gözlerimi kapatırmış,yaramazlık yapınca hemen saçlarımla yüzümü kaparmışım.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 can itiraf ediyorum senin ağzından kıza notu yollayan bizdik inşallah o bu foruma girmiyodur yok yok şaka oda biliyo bizim gönderdiğimizi bizim can diye bi arkadaşı gaza getirdik koridorun ortasında hoşlandığı kıza çıkma teklif etti ve reddedildi sonra bizde daha doğrusu ben ve başka bi arkadaş kıza bunun adına işte senden hoşlanıyorum...vs yazan kısa bi not yollayıp çıkma teklif ettik altınada şöyle bi not yazdık; eğer bu teklifimizi kabul etmiyosan kağıdı yanındaki kıza ver sonra kız sınıfa geldi notu bizim yazdığımız anlaşılınca ikisinin gazabına uğradık az daha parçalıyolardı ve bilin bakalım noğoldu ondan sonra çıkmaya başladılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.