Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 keskeee kotumser olmasaydimm ve dunya guzelmis oyunu oynasam kendime ama ne yazikki herseyi itiraf ederim kendimeee kendime itiraf etmezzem benim icin isgence olurrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 keşke değmeyen kişile için üzülmeseydim,yazık zamanıma Alıntı
Φ iremeric Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 herzaman içimdeki iremle dısımdaki iremin çeliştiini vede bunu bitürlü kabul etmek istemediimi aslnda sadece burada soluorm zorda olsa kendıme solemem sızlede paylastım ıste.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 keşke herkes hep gülse,hep mutlu olsa,hep şen şakrak kahkahalar atsa... diye düşünmesemde bende hayır demeyi öğrenebilsem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 beynımı boşaltabılsem şimdi,bomboş bır ovada dılediğince koşan at kadar hür olsa düşüncelerim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kendime bile itiraf edemediğimi buraya mı itiraf edeyim ( Bozuk atıyorum işte.... ) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 şu elimdeki salatayı kesemiycem galiba.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Kendime bile itiraf edemediğimi buraya mı itiraf edeyim ( Bozuk atıyorum işte.... ) işte ıtıraf etcenya,bakıyon herkes ıtıraf etmış insanın itiraf edesı gelıyor yemyeşım alemsın..kendıne bıle bunumu ıtıraf edemıodun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 keşke farkındalıklardan uzak bir aptal olaydım..ve keşke doğmadan önce bana bazı isteklerim sorulsaydı.. Alıntı
Φ Gürz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bu güne kadar kendimi hiç kandırmadım...neyse o , dolayısıyla içimde kalıpta bana dert olan bir düşüncem yok çok şükür... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bu güne kadar kendimi hiç kandırmadım...neyse o , dolayısıyla içimde kalıpta bana dert olan bir düşüncem yok çok şükür... Takdir ediyorum seni arkadaşım Ben herşeyiii kendime tasa yaparım valla Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Takdir ediyorum seni arkadaşım Ben herşeyiii kendime tasa yaparım valla öyle durmuyon ama Alıntı
Φ Gürz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aysum, boş ver dert etme kardeşim... çünkü herşey olacağına varıyor sen kafana takılan işin gereğini yap o kadar yeterli olur, olursa olur - olmazsa olmaz...çektiğimiz sıkıntı bize kar kalıyor be kardeş.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 öyle durmuyon ama Herkes öle söyler çünkü başkalarına yansıtmaktan hoşlanmam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Herkes öle söyler çünkü başkalarına yansıtmaktan hoşlanmam bende öyleyımdır,sinirli olsamda uzgun olsamda anlatmayı,insanları sıkmayı sevmem..başkalarının başını şişirmiyım derım.. ama herkes başımı şişirir..dert dınlemekten kafa olçulerım büyüdüü Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bende öyleyımdır,sinirli olsamda uzgun olsamda anlatmayı,insanları sıkmayı sevmem..başkalarının başını şişirmiyım derım.. ama herkes başımı şişirir..dert dınlemekten kafa olçulerım büyüdüü Tıpkı benim yaşadıklarım yaa Kimseyi kıramam dinlerim ama ben söyleyemem işte .. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sürekli anlatırlar sıkılmadan hemde,ama birkerede sormazlar sen ne alemdesin diye Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 evet ya en dert ettığım şey kıslarr buu ya mesela bırı gelır anlatır bıde en ınce ayrıntıyla..moralım bozuk olsa sadece takma derler takma dıyenlere çok kısıyorum.ya bı sor neyın var dıye bişe ıtıraf etcem şimdi: bu forumdakı dostlarımın yaptığını kımse yapmıyor.. bazen ıletılerımden bıle anlıyorlar ve neyın var dıye soruyorlar..ya sormaları bıle benı mutlu edıyor.. forum sevdıklerım iyiki varsınız Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 evet ya en dert ettığım şey kıslarr buu ya mesela bırı gelır anlatır bıde en ınce ayrıntıyla..moralım bozuk olsa sadece takma derler takma dıyenlere çok kısıyorum.ya bı sor neyın var dıye bişe ıtıraf etcem şimdi: bu forumdakı dostlarımın yaptığını kımse yapmıyor.. bazen ıletılerımden bıle anlıyorlar ve neyın var dıye soruyorlar..ya sormaları bıle benı mutlu edıyor.. forum sevdıklerım iyiki varsınız Kesinlikle haklısın ... Takma diyenler sadece başlarından savıyorlardır ; başka birşey değil... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bulduğum doğru insanı kaybetmekten çok korkuyorum ve bu beni ağlatıyor Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 salatayı koparamayacak kadar güçsüzmüşüm meyer sedelina abla.... (şaka tabii) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 salatayı koparamayacak kadar güçsüzmüşüm meyer sedelina abla.... (şaka tabii) ya ciddi değilsin sanırsam Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ya ciddi değilsin sanırsam tabi deel aşkım benimmm... bugüne bugün karşınızda babasını bile kartopu oynuyorken yere indirmiş kız duruyor... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.