Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

figgaro

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.350
  • Katılım

  • Son Ziyaret

figgaro tarafından postalanan herşey

  1. figgaro

    yılbaşısını yerim..!

    eski günlerrr..
  2. Köy tavuu yumırtasıı
  3. yükselen sen değilsin be tatlımm !, asansörr.
  4. eşşek olmaksa bambaşka hııı
  5. insansız.. yağmurun denizle dans ettiği, salkım saçak söğütlerin gözdelerine yaslanıp kitaplar okuyabileceğim bi yer.
  6. mersin ayaş ve narlıkuyu arasında deniz gören bi arazidee içerisinde kesme taşlardan yapılmış bir ev. ölee
  7. Atla katır tepişir arada eşşekler ezilir.
  8. ) kadınlarr.. bir kadın benle ilgilenmiyor ters davranıyorsa iş tamam demektir. sevişme öncesi hırçınlığıdır o.. bide emin olmak ister , sen gerçekten onu istiyormusun ? yoksa işin dalgasında mısın ? .. ölee .
  9. tülvent in dağarcığı imiş.. bende darağacı anladım.. alla alla dedimm.. boynuna ip hasreti çeken biri daha diye düşündüm.. yanılmışımm.. resimlerle oldukça renkli bir anı topiği.. bisimkisi gibi kasvetli diil.. eyvallaa.
  10. Anıcığım topicçiğim ben geldim vefasızın... .. nasılsın görüşmeyelii..
  11. Olur öyle şeyler.. kitlenmemek lazımm
  12. bende dahil etrafımdaki herkezin deli olduğunu düşünüyorum..
  13. vay bee !! inatları aşklarından daha büyükmüş.
  14. figgaro

    O Anlar…

    inşallah olur şimdiki hayatında bu dediklerin .
  15. gelme uzak dur korkuyorum çok..çılgınlık bu halim yokk .
  16. Birileri vatan millet sakarya muhabbeti yaptığında..aşktan delice bahislerde..sevgi sarmalı durumlarda, dürüstlük -etik-ahlak nutuklarında, şeffaf siyasetçi , nasihatkar doğrucu.. en çok seven..hiç yanlış yapmam diyen.. hadiyinnn ciğerim !! kısa kesinde programa sığsın..insanların dünyasında eninde sonunda "para" kazanır.
  17. figgaro

    Rüyanın en güzel yeri .

    bu rüyanın gerçekleşmesini istediğin aşikar.. öyle ise bedellerini hazırla.
  18. figgaro

    Neyim ki Ben Şimdi?

    kendin hakkında bu kadar şey yazıp sonrada ben neyim ki demen komik.. hala aradığın bir sen varsa bu yazdıkların ne? yaşın kaç falan bilmiyorum ama.. bi çok ergenin girdiği bi tribe benziyor durumun.
  19. Anıcığım topicçiğim ben geldim vefasızınn ihmal ettim seni uzun zaman..lakin koştur sallan yuvarlan hayatlarda bende nasibi almaktayım.. kızmaa ! çok yaramazlıklar yaptım evett çokk napim amaa.. "uslu" bir arka bahçe çocuğu..hemde yalnız oynamak zorunda bırakılan.. sen neylersin yokluğumda , beni hiç öslemedin dimi.. olsun ,, beni sevmemeni ben daha çok seviyorum.. seviyormuş gibi görünen bir sevgisizden daha acısız.. hürmetler ederim bye byee..
  20. GİZEMM Düşündümde cancaazlarım.. gizem, ne kelimedir hani.. neden gizem katmak ister bir insan kendine..eksiklik , kendine güvensizlik, yetersizlikten midir dersiniz.. kendini farklılaştırma çabası anca aptalları baştan çıkarır..
  21. beğenmedim .. hala ilk çıkandadır aklım..
  22. figgaro

    Uykusuz bir gecenin sayıklamaları..

    hala bi beklentin.. umudun var yani insanlardan.. etmen eylemen kirazz.. olmasın şeftali yanında..yada erik.. lakin kiraz yine kırmızı, dolgun vede parlak olmalı.. kendini varetmenin temelinde yatar bu yazgı..
  23. Allah'ı güldürmek istiyorsan; O'na planlarını anlat..diyordu paramparça aşklar ve köpekler filminde.. --- dün münafık kılıklı bir kıznan sohpet ediyorduk..çok mekruh serzenişleri vardı..bi an ona aşık olduumu sandım..lakin sabah kalktıımda şarap leğeninde oturuyordum..elli kere dedim kafam iyiken yanıma gelmeyin diyee..sarhoş kafanın aşk acısı daha kötü oluyoo pirimm..allama çarpık bacaa bilee düzgün görüyonn..ah şu uslanmaz dişilerr.. ---gününüz kazandırsın efemm
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.