Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 (düzenlenmiş) mutlaka vardır,kendımıze bıle soylemekten korktuğumuz bilinçaltında saklananlar... hatalarımız,sevdiklerimiz,yalanlarımız yada soylemek ısteyıp soyleyemedıklerımız keşkelerımız Tarih: 25 Haziran , 2006 Düzenleyen: Activate Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 vardır elbet........... ben istanbulda yaşamak istemiyorum.............. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 söylersem itiraf etmiş olurum ki zaten.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ben bir hiçim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 cerenimoya katılıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yalnış zaman yalnış insan , tutunmak imkansız bıktım yamalı sevdalardan.. Yalnış bahar kış güneşi yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni KIYAMETE KADAR KAPATTIM KALBİMİ.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ben uzaylıyım inanmazsınız siz şimdi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Ben inanırım Anlamıştım zaten bir tuhaflık vardı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ulem varyaaa mesajı okuduktan sonra 1 saniye bile beklememişsindir eminim hemen yapıştırmışsın lafı insan yok canım ne alaka falan der be Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 her yeni tanistagim insana hayatimin askiymis gibi bakmak ve iki gun sonra baskasina yan gozle bakmak yani kisacasi maymun istahli oldugumu evet itiraf ediyorum ama kendime kabul ettiremiyom.........offfffffff neyseee.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ya ben bu başlığı ne zaman açmışım yeni gördüm,heralde ılk uye ıken açmışım acemılık zamanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ulem varyaaa mesajı okuduktan sonra 1 saniye bile beklememişsindir eminim hemen yapıştırmışsın lafı insan yok canım ne alaka falan der be Yok canım ne alaka falan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 keşke insanları üzebilen kötü bir olsam dediğim olur,çunku ıyı olmakla acı çekmek eşdeğer Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 vardır elbet........... ben istanbulda yaşamak istemiyorum.............. aynen ıstanbuldan bıktım ama başka yere gıdınce de sıkılıyorum bu kalabalığa alıştık mı ne Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Damien Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben de itiraf edemiyorum ama galiba ben bi baltaya sap olamıycam içimden bi his böyle diyo ve hevesim kaçıyo. ve bişey daha itiraf ediyim ki ne yaparsam yapiyim kendimi boş hissediyorum. işte bu.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 yaptığım işlerde başarılı olamayacak mışım gibi geliyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben okulu bıtıremıyecem rektor kovacak benı. sonra babam ogrenecek benım hakkımda cok agır konusacak. sonra benden evden cekıp gıdecem. ucuz bı otelde kalıp taksı soforlugu yaparak hayatıma devam edecem gıbı gelıo banada Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 çok fazla keşkem var gibi geliyo bana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 saçlarım dökülmeye başladı ve bu bana kompleks yapıyorum ben bunu kendime bile itiraf edemiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 hiçbir zaman doğru insanı bulamıyacakmışım gıbı geliyor bana da Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 onun gözlerine bakarak yaşlanamayacakmışım gibi geliyor bana da ve bunu yazarken bile gözlerim doluyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 dolu dolu yaşayamadığımı ve birçok keşkem olduğunu düşünürüm hep.ahh şu pişmanlıklar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 zaman zaman kendime kızıyorum niye bukadar safsın diye.insanlara çok çabuk inanıyorum bu yüzden çok pişmanlıklarım olmuştur.bide içimdekini,kızgınlıklarımı içimde yaşamaktan bıktım.başkalarını üzmektense kendimi yıpratmaktan bıktım ama huy can çıkmayınca çıkmıyor.ben artık bencil olmak istiyorum yaaa...iyice bunaldım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 bende öyleyım güzelyaz,bazen sabah kalktığımda kötümü olsam ne diye düşünüyorum yıne de yapamıyorum.gerçi kötuler hep cezasını çekıyor ahım yerde kalmıyor ama,üzmemek adına üzülen ben oluyorum yalan söylemediğim için hep bana soylenıyor kırmayınca hep kırılıyorum insan olma yolunda çabalıyorum ama bazen ınsanlığın yanından geçememiş kişiler yüzünden bu hayatta tökezlıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *İşte böyle, Sedelina!... -Senin ait olduğun yer, Aşkın Duyguların Yer'i!.. -Seni dinleyenlerin Yer'i.. -Sen bize anlat..Usta!.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.