Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 yapma bee..herkez aynı şeyi söylüyor ..peki kim suçlu..başına gelen şeyler..içinde bulunduğun durum senden çok mu bağımsız..yanlış anlama beni..hayıflanıyoruz ama problem bizde..bir insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar.. fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea sağol...beyhudar olll.. ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sağol...beyhudar olll.. ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt.. bende sana terapisi olmayan elektrıkle tedavı yapsam nasıl olcek,ama sadece elektrıkle horon ıyı gelır de Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 yaw ıtıraf edıyorum çok yaramazlık yaptım..hangısını anlatsam.. malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. ne yapayım yaramazım işte Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 yaw ıtıraf edıyorum çok yaramazlık yaptım..hangısını anlatsam.. malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. ne yapayım yaramazım işte :lol: Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya Canım arkadaşlarım siz sakın bu sayfaya bakmayın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 :lol: Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya Canım arkadaşlarım siz sakın bu sayfaya bakmayın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 ne yapayım yaramazım işte Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya Bilios Ben sütten çıkmış ak kaşığım desem de inanmayın Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yaw ıtıraf edıyorum çok yaramazlık yaptım..hangısını anlatsam.. malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. ne yapayım yaramazım işte nerden aklına gelir böyle şeyler. .. alemsin yaa.. bende itiraf edeyim..çocukken tavuk besleme hastalığım vardı..komşu mahalleden tavuk çalmıştım..sonra tavuğun sahibi bir zaman sonra bizim bahçede görünce tavuğunu..kıyamet kopmuştu büyükler arasında..babamın komşuya bağırtısı hala aklımda..benim oğlum tavuk çalmaz ..sen öyle san baba.. çocukluk işte.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 evet barem anlatam bı tane daha.. lise yaşlarındaydım.. köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor.. gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 evet barem anlatam bı tane daha.. lise yaşlarındaydım.. köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor.. gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman Senin hayatın bi komedi ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bişe daha ıtıraf edicem üniversıtedeydık..oranın kaplıcaları ünlüdür.. arkadaşla kaplıcalara gıttık,çamur kaplıcası,havuzun altında çok faydalı bi çamur var.. tabiki bayan erkek seansları ayrı..bayanlar sabah erkekler öğleden sonra gırıyor havuza.. havuza girdik.benim saç da o zaman baya kısa erkek gibi..arkadaşım çamur aldı havuzun altından yüzüme sakal bıyık yaptı.. tabiki bende bayanlara döndum sırıtıyorum aynı erkeğe benzedim..bayanlar bi kaçıyor ki ama çığlık çığlığa.. tabiki başıma bişe gelmeden yüzümü havuza soktum çamur aktı.. yaw biri bana dur desin muzıplık yapmadan duramıyom Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 itiraf ediyorum bu sıcaklar beni çileden çıkarıyo.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Adını unutan kıza çok güldüm Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 HANGİSİNDEN BASLİMM....1.............. : Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Zamanım yettiğince anlat.. Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Zamanım yettiğince anlat.. KONU NEYDİ Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Konu zaman.. burdada konuyu dağıtanı banlıyorlar mı ben cidden itiraflarimi unuttum İTİRAF EDİYORUM UNUTKANIM Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 burdada konuyu dağıtanı banlıyorlar mı ben cidden itiraflarimi unuttum İTİRAF EDİYORUM UNUTKANIM hahaha bızde itiraf edıyoruz sen ıtıraf etmezsen katilin olcez Alıntı
Φ simall Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 hahaha bızde itiraf edıyoruz sen ıtıraf etmezsen katilin olcez ettim ya itiraf bakın ne yaziyo caylak dewamınıda usta olunca edim Alıntı
Φ remuslupin Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 itirafı olan itiraf.com a arkadaşlar burası yeri diil her şeyin bi yeri var dimi ama. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 itiraf ediyorum ben biiiiiiiirrrrrrrr kötü kalpli cadıyım..... Alıntı
Φ hevval Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 itiraf ediyorum hollandaca dil sinavinda filistinli bir cocuk bana butun sorulari- cevaplariyla (nerden bulmussa) getirip verdi...neden bilmiyorum fazla samimi de degildik... o gun bugundur o cocugu ariyorumm... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.