Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

yapma bee..herkez aynı şeyi söylüyor ..peki kim suçlu..başına gelen şeyler..içinde bulunduğun durum senden çok mu bağımsız..yanlış anlama beni..hayıflanıyoruz ama problem bizde..bir insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar.. :clover:

fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea :P

Gönderi tarihi:

fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea :P

sağol...beyhudar olll.. :lol: ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. :P ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. :wacko::blink: ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... :wacko: ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt.. :P

Gönderi tarihi:

sağol...beyhudar olll.. ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. :wacko: ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... :wacko: ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt..

:lol:

bende sana terapisi olmayan elektrıkle tedavı yapsam nasıl olcek,ama sadece elektrıkle :blink::devil:

horon ıyı gelır de :lol:

Gönderi tarihi:

yaw ıtıraf edıyorum çok yaramazlık yaptım..hangısını anlatsam.. :blushing:

malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. :devil:

ne yapayım yaramazım işte :stuart:

Gönderi tarihi:

malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. :devil:

:lol: :lol:

Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya :blushing::sweatingbullets: Canım arkadaşlarım siz sakın bu sayfaya bakmayın :lol:

Gönderi tarihi:
ne yapayım yaramazım işte
Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya

Bilios :lol:

Ben sütten çıkmış ak kaşığım :w00t:

desem de inanmayın -_-

Gönderi tarihi:

nerden aklına gelir böyle şeyler. :devil: .. alemsin yaa.. :lol:

bende itiraf edeyim..çocukken tavuk besleme hastalığım vardı..komşu mahalleden tavuk çalmıştım..sonra tavuğun sahibi bir zaman sonra bizim bahçede görünce tavuğunu..kıyamet kopmuştu büyükler arasında..babamın komşuya bağırtısı hala aklımda..benim oğlum tavuk çalmaz :blink: ..sen öyle san baba.. :lol::lol: çocukluk işte.. :unsure:

Gönderi tarihi:

evet barem anlatam bı tane daha..

lise yaşlarındaydım..

köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii :devil:

babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor..

gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. :blushing: tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız :D

yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman :stuart:

Gönderi tarihi:

evet barem anlatam bı tane daha..

lise yaşlarındaydım..

köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii :devil:

babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor..

gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. :blushing: tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız :D

yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman :stuart:

:lol:

Senin hayatın bi komedi ya :lol:

Gönderi tarihi:

bişe daha ıtıraf edicem :blushing:

üniversıtedeydık..oranın kaplıcaları ünlüdür..

arkadaşla kaplıcalara gıttık,çamur kaplıcası,havuzun altında çok faydalı bi çamur var..

tabiki bayan erkek seansları ayrı..bayanlar sabah erkekler öğleden sonra gırıyor havuza..

havuza girdik.benim saç da o zaman baya kısa erkek gibi..arkadaşım çamur aldı havuzun altından yüzüme sakal bıyık yaptı.. :devil:

tabiki bende bayanlara döndum sırıtıyorum aynı erkeğe benzedim..bayanlar bi kaçıyor ki ama çığlık çığlığa.. :D

tabiki başıma bişe gelmeden yüzümü havuza soktum çamur aktı..

yaw biri bana dur desin muzıplık yapmadan duramıyom :blushing:

Gönderi tarihi:

burdada konuyu dağıtanı banlıyorlar mı :unsure: ben cidden itiraflarimi unuttum :) İTİRAF EDİYORUM UNUTKANIM :D

hahaha :D bızde itiraf edıyoruz sen ıtıraf etmezsen katilin olcez :devil::lol::P

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum hollandaca dil sinavinda filistinli bir cocuk bana butun sorulari- cevaplariyla (nerden bulmussa) getirip verdi...neden bilmiyorum fazla samimi de degildik...

o gun bugundur o cocugu ariyorumm...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.