Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 itiraf ediyoomm..ben yaramazlıklar yaptım..kötü bi çucuğuumm.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 iyide bu itiraf değil ki bunu hepimiz biliyoruz bayannnn parissss... ...sankim sen iyi çucuksun.. Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 galiba bi kez daha hayal kırıklına uradım Alıntı
Φ mikebibby Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 o kadar çok itiraf gördmki gaza geldim biraz galiba itiraf ediyorum birinden çok çabuk hoşlanabiliyorum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 insanın kendi zeka seviyesinde birileriyle iletişim kuramaması bazen hakkattende kötü oluyor.. (minik bi itiraf) Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2008 itiraf ediyorum Küçük itiraflar, büyük yalanları saklar.. Alıntı
Φ SSEVDA Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 igrenççç sinnnn:):): Alıntı
Φ SSEVDA Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2008 yaa bende itiraf yazmıştım nere gitti buu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 sigaraya tekrar başlamaktan korkuyorum Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 sabahları erken uyanmaktan nefret ediyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ödevi bitirmeyip oyuna dalıyorsan ödev seni bitiriyor, itiraf ediyorum oyuna çok daldım ödevi astım... görev beklemez ufak tefek eğlencelere çok zaman harcamışım Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 itiraf ediyorum şu müdür yardımcısına öyle sinirleniyorum ki ne çok konuşuyor ve ne boş konuşuyor yav Alıntı
Φ akhmert Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 itiraf ediyorum şu müdür yardımcısına öyle sinirleniyorum ki ne çok konuşuyor ve ne boş konuşuyor yav işimi sevmiyorum ne yapacağımı bilmemek beni çok rahatsız ediyor Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 işimi sevmiyorumne yapacağımı bilmemek beni çok rahatsız ediyor sen işini sevmiyorsun ben itiraf ediyorum çalışmaktan nefret ediyorum Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 sen işini sevmiyorsun ben itiraf ediyorum çalışmaktan nefret ediyorum bende çalışmamaktan nefret ediyorumm hayat ne kadar ironik değil mi Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 bende çalışmamaktan nefret ediyorumm hayat ne kadar ironik değil mi İtiraf ediyorumm yeni yıl hediyesi olarakk üşümesin diye sevdiğimmme ;yünnden yapılmışş çamaşırlar aldımm ama napıyım üşüyoo adamm ... ben o'nu öle de seviyorumm Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 İtiraf ediyorumm yeni yıl hediyesi olarakk üşümesin diye sevdiğimmme ;yünnden yapılmışş çamaşırlar aldımm ama napıyım üşüyoo adamm ... ben o'nu öle de seviyorumm en güzeli buuu... kırmızı olsaydı uğur da getirirdi ekstradan ..bence.... Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 en güzeli buuu... kırmızı olsaydı uğur da getirirdi ekstradan ..bence.... yaa baktım aslında ama iş çıkışı alıcam merak etme .. görcez uğur getircek mi Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 yaa baktım aslında ama iş çıkışı alıcam merak etme .. görcez uğur getircek mi yaaa bi itirafım varr ne çok doluymuşummm meğer:) bi de müstakbel eşimi taciz eden ve ondan etkilenip yakasını bırakmayanlardan nefret ediyorummm adamm etkileyicii napsın tabiiiii ama ben de nefret ediyorum sonra da kıskanç kadın oluyprumm ohh rahatladımm Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 yaaa bi itirafım varr ne çok doluymuşummm meğer:) bi de müstakbel eşimi taciz eden ve ondan etkilenip yakasını bırakmayanlardan nefret ediyorummm adamm etkileyicii napsın tabiiiii ama ben de nefret ediyorum sonra da kıskanç kadın oluyprumm ohh rahatladımm biraz daha zorlasakk tanıdık biri olduğunuz çıkacak ortayaa...şişştt sus suss.. Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 biraz daha zorlasakk tanıdık biri olduğunuz çıkacak ortayaa...şişştt sus suss.. neden kii ) anlamdımm aynı dertten mi muzdaripsiniz yoksam .. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 neden kii anlamadımm aynı dertten mi muzdaripsiniz yoksam .. olabilerrr olmasakta...beraber yürürüz biz bu yollarda farkeder mi??? Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 olabilerrr olmasakta...beraber yürürüz biz bu yollarda farkeder mi??? olur olur iki elin her bişeyi olur ... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2009 İtiraf ediyorumm yeni yıl hediyesi olarakk üşümesin diye sevdiğimmme ;yünnden yapılmışş çamaşırlar aldımm ama napıyım üşüyoo adamm ... ben o'nu öle de seviyorumm en güzeli buuu... kırmızı olsaydı uğur da getirirdi ekstradan ..bence.... godziiiiiiiii senin allah iyiliğini versin emi kopardın beni gene Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2009 godziiiiiiiii senin allah iyiliğini versin emi kopardın beni gene Bence de Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.