Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Benim gerçek ismim "Didem" ablacım bunu sölemekte de sakınca görmüyorum... Bende saklamıyorum kı ısmımı. sercan benımkı de bız ozgurum demı abla Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Bugün iş gereği de olsa bana sorulan her sorudan nefret ediyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 itiraf ediyorum, şu an cıyak cıyak bağıran şu kadını boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum... Ha bir de itiraf ediyorum, Mavi Olmayan Gökyüzü'ne içimden soru sormak geçiyor, Maviciğim, bir soru sorabilir miyim? (Ahhaaa bak sordummm ) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 itiraf ediyorum, şu an cıyak cıyak bağıran şu kadını boğazlamamak için kendimi zor tutuyorum... Ha bir de itiraf ediyorum, Mavi Olmayan Gökyüzü'ne içimden soru sormak geçiyor, Maviciğim, bir soru sorabilir miyim? (Ahhaaa bak sordummm ) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Yok boyle birşey yaaaaaaaa... Şu an duyduğum ses, tebeşirin kara tahta üzerinde çıkardığı sinir bozucu gıcırtıyla aynı... Sesin kulağımdan beynime doğru bir gidişi var ki resmen haneye tecavüz... Ses kulağımdan beynime içimi çize çize geçiyor sanki... Lütfen tanrım gitsin artıkkk buradan yoksa elimden kaza çıkacak.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Yok boyle birşey yaaaaaaaa... Şu an duyduğum ses, tebeşirin kara tahta üzerinde çıkardığı sinir bozucu gıcırtıyla aynı... Sesin kulağımdan beynime doğru bir gidişi var ki resmen haneye tecavüz... Ses kulağımdan beynime içimi çize çize geçiyor sanki... Lütfen tanrım gitsin artıkkk buradan yoksa elimden kaza çıkacak.... yazık ama Sarı Lalemize de kim bu kadın ya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 yazık ama Sarı Lalemize de kim bu kadın ya kutuphane yuksek sesle konusulmaması gerektiğini olanca cırtlaklığı ve hızıyla öğrencilerine bağırarak hatırlatan bi arkadaş... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 kutuphane yuksek sesle konusulmaması gerektiğini olanca cırtlaklığı ve hızıyla öğrencilerine bağırarak hatırlatan bi arkadaş... Aman Allah'ım....üzüldüm buna bağırarak anlatılan sessizlik,çelişkiye bak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2009 mavıde bana bagırıyor Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Itiraf ediyorum ikisinide sevmiyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 mavıde bana bagırıyor ben mi Itiraf ediyorum ikisinide sevmiyorum yalan yalan ben artık sürekli aynı cevaplara dönüşen iletilerden gerçekten sıkıldım,üzgünüm,ya ben anlatamıyorum yada sizler istediğiniz gibi anlıyorsunuz(güncel ve politika da yazılanlara) Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 İtiraf ediyorum Mavi'yi özlemişim, kaç gündür sesi soluğu çıkmıyordu, endişelendim bayağı. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 İtiraf ediyorum,ben bir caniyim,adam öldürme işi ile uğraşıyordum bu ara şaka şaka korkmayın yaf Ben de "DOMUZBAĞI" nı özlemişim...çok güzel bir yüreği var! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 İtiraf ediyorum,ben bir caniyim,adam öldürme işi ile uğraşıyordum bu ara şaka şaka korkmayın yaf İtiraf ediyorum, ben yine de korkuyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 İtiraf ediyorum, ben yine de korkuyorum Korkma yaf,şaka ben sadece hamam böceğini öldürürüm,o da boğarak hemi de gözlerimi kapatarak Aman Allahım,ben bir cani olmadan kaçayım Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 İtiraf ediyorum uykum kaçtı, ödüm patladı Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 İtiraf ediyorum uykum kaçtı, ödüm patladı İtiraf ediyorum: Hep şurayı esaslı bir itiraf okuyacam diye heyecanla açıyorum,ama nafile Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Internette okudugum bir itiraf hosuma gitti sizlerle paylasmak istedim.. Saygilar. muhendisbasketci; Cinsiyet: Erkek; Yas: 29; İl: İstanbul Lise yillarinda Milli Guvenlik dersinde hocamiz olan subay, sinifin guzel kizlarindan birini kaldirmis ve ondan subay rutbelerini kucukten buyuge dogru saymasını istemisti. Sıralamayı aynen yazıyorum: "Tegmen,ustegmen, yuzbası, binbası, yarbası ve albası." Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Isim-nick: = mmm, Yas: = 21 Anisi: = Ortaokuldayiz(sene 1994): Is-teknik dersinden sinav vardi.sorulari yan siniftan aldik ezberliyoruz. Ilk soru ''elektrik nedir?'' arkadsim geldi bana sordu, benimde esprili kisiligim uzerimde yaa basladım ''elle tutulmayan gozle gorulmeyen dokunuldugu zaman cin gibi carpan seye elektrik denir'' gitti bu sonra. Sinava girdik sonuclar aciklandi herkes 100 almıs bu 90 almis.Yana yakila geldi biz isin asli nedir diye dusurken anladik tabi elektrigi soyledigim gibi yazmıs. Aramızda gecen konusma: -nee oylemi yazdin? -eveeet -nasıl yani ''cin gibi'' de yazdin mi? -niye yazim saf miyim ben. [Alinti] Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Bugun nedense itiraflardan gidiyorum.. baskalarinin itiraflarini okuya okuya kendi itiraflarimi yazacagim simdi .. Buda okudugum baska bir itiraf : Helallik Tatile giden, hayat dolu yasli teyzemiz guya helallesiyor. "Hadi cocugum, hakkinizi helal edin, hayat bu; siz olursunuz ben goremem, veya siz kor olursunuz beni goremezsiniz..." Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2009 Araba sevdasi Annem arabasini torpidosu icin dantel orecek kadar cok seviyor. Gecenlerde arabayi carpmiş ve fari kirilmis. Babamin anlattigina gore trafik polisinin onunde "Yavrumun gozu ciktiiiii!" diye agladigi icin polisler heyecanlanip ambulans cagirmişlar. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2009 İtiraf ediyorum,ben seven o yüreğe çok büyük haksızlık ettim umarım birgün affeder Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 normalde söylemem fakat burada paylaşayım bari.... Arabamla izine bursaya gittiğimde koca bursada çarpacak adam bulamadım ve o gün emeklilik dilekçesi vermiş bir trafik polisine çarptım. Allahtan adama birşey olmadı. bir ton ceza yedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.