Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 itiraf ediyor bugun 4 kisilik yemegi tek basima yedim Alıntı
Φ alone_leyla Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 itiraf ediyorum ; herşeyin suçLusu benim Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2009 itiraf ediyorum ; herşeyin suçLusu benim sıkma canını Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 itiraf ediyorum,ben bugün çalışmayacağım,işi sallayacağım. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 itiraf ediyorum,ben bugün çalışmayacağım,işi sallayacağım. İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum tembelllllllllllllllll Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 tembelllllllllllllllll galiba tembelim ben ama özümde iyi bir insanım, gerçekten Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Bizim nesil tembel Popüler kültür tembeli Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Bizim nesil tembel Popüler kültür tembeli ppuhahaha... bak bu da senin itirafın ha Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 galiba tembelim ben ama özümde iyi bir insanım, gerçekten süper iiiiii bi insansın yaf hemşom sadece bizim nesil tembelmişşşşşşşşşşş,hehehe kanı konuldu(doktor abiler öle deyü) Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 süper iiiiii bi insansın yaf hemşom sadece bizim nesil tembelmişşşşşşşşşşş,hehehe kanı konuldu(doktor abiler öle deyü) itiraf ediyorum,ben bugün çalışmayacağım,işi sallayacağım. ALINTI(Rua @ 06-02-2009, 10:10) İtiraf ediyorum ki, ben bunu hergün yapıyorum itirafi kendiniz yapiyorsunuz Deseydin ben bugün çalışmayacağım, yapacagim cok güzel işler var! oki olurdu.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 süper iiiiii bi insansın yaf hemşom itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. Popüler çalışma kültürü Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 itirafi kendiniz yapiyorsunuz Deseydin ben bugün çalışmayacağım, yapacagim cok güzel işler var! oki olurdu.. he ya,öle aslında yapacak çoooooooook güzel işler var,mesela yemek gibi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 itiraf ediyorum, mavi beni böyle şişirdikçe ben ağzım kulaklarımda büronun içinde turluyorum. otur,otur iştekiler çakmasın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi O zaten belli...Gerçek adını sölersen daha esaslı bir itiraf olacak Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2009 dogru dıyor radya mesela radyanını gercek ısmı RA demı demı radya ama bunu kımse bılmemelı Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum, gerçek adım Domuzbağı değil. Of çok utandım şimdi şanslısın; ya tam tersi olsaydı itiraf ediyorum, benim gerçek adım Rua Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla... güzel olmuş Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum o zaman benim gerçek adım Gerçek adım için tıkla... haha,ben de tıkladım ki,çok güzel Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 dogru dıyor radya mesela radyanını gercek ısmı RA demı demı radya ama bunu kımse bılmemelı Benim gerçek ismim "Didem" ablacım bunu sölemekte de sakınca görmüyorum... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 İtiraf ediyorum...saat dört ve ben hala uyumadım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.