Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ya ben bı ıtıraf edcem ama bizim okuldaki hocalara toptan bı şaka katlıamı yapmıştık,nıkımı öğrenırde okurlarsa yandım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 ya ben bı ıtıraf edcem ama bizim okuldaki hocalara toptan bı şaka katlıamı yapmıştık,nıkımı öğrenırde okurlarsa yandım dert etme sen hocanın ismine ver biz söyleyelim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 dert etme sen hocanın ismine ver biz söyleyelim... yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bu konunun Forumdaki itiraf köşesi olması görüşündeyim ve konuyu açan arkadaşa tşk. ediyorum... Evet forumcular... İtirafınız mı var? Hadi buyrun böyle daha heyecanlı olmuş .eline sağlık Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 itiraf ediyorum,,,,,,,,,,,,,,,, ayakkabılarımı sevmedim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Ayakkabılarını sevmemene rağmen giymek zorundamısın..? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hayır tabikide babam bile giydiremez onları bana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 itiraf edıyorum,ben bu forumdaki arkadaşlarımı çok sevıyorum,ve onları görmeyince bı yanım eksık kalıyor Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 itiraf ediyom ben bu forumun duygusallığını çok seviyom.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 itiraf edıyorum,ben bu forumdaki arkadaşlarımı çok sevıyorum,ve onları görmeyince bı yanım eksık kalıyor ben bu lafı üstüme alındım ve sedelina ablacım bizde seni seviyoruz..buralara biraz da gündüz uğrasan??? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 ben bu lafı üstüme alındım ve sedelina ablacım bizde seni seviyoruz..buralara biraz da gündüz uğrasan??? burdayım şimdi ama sen yoksun Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 itiraf ediyorum bu sıcaklar beni baydı.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 itiraf ediyorum bu sıcaklar beni baydı.. nıyekı yoksa urfadamısın Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 nıyekı yoksa urfadamısın bilemedin..taklamakan çölünde takla atıyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 bilemedin..taklamakan çölünde takla atıyorum.. hahahhaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 İtiraf ediorum ben çok yaramazım, arkadaşımı keklemeyi cok seviorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 evet ya,bende çok keklıyorum ve yine her seferınde bana ınanıyorlar.. keklediklerim benı afedın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Bazen inanmıo bana içinde keklenio gibi bi his oluyo.. Ama ben napıom 3-4 gün dewam ettiriorum tabi inanıo arkadaşım Canım benim yaa Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Sevgili kimya hocam Sinem hanım... Evet yıllar önce, önlüğünüzün arkasına, kalça kısmına "Bereket Tanrısı" resmini yapıştıran bendim! (Adımı yazmiyim belli mi olur belki buralardadır) Ama ben size dedim uğraşmayın benimle.. En sonun rezil oldun cümle aleme Ohhhh iyiki de yapmışım Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 İtiraf ediorum ben çok yaramazım, arkadaşımı keklemeyi cok seviorum evet ya,bende çok keklıyorum ve yine her seferınde bana ınanıyorlar.. keklediklerim benı afedın bi gün sizde olgunlaşacaksınız Alıntı
Φ hekate Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 itiraf ediyorum. eşimle ayrı olduğumuz dönemde onu aldatmayı düşündüm ama yapmadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 itiraf ediyorum. eşimle ayrı olduğumuz dönemde onu aldatmayı düşündüm ama yapmadım aman ha,bıdaha duymuyım.banane gerçi ama bu konu çocukların geleceğini mahvedıyor Alıntı
Φ hekate Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 aman ha,bıdaha duymuyım.banane gerçi ama bu konu çocukların geleceğini mahvedıyor ama kimse bilmedi ki sadece yalnız ve mutsuzdum. İlgi istiyordum. Oğlum daha 6 aylık tı ve biz babasıyla 0 2 aylıkken ayrılmıştık... sonra bana ilgi gösteren biri çıktı işyerimde hoşuma gitti bu ilgi. söylemedim ama acabam oldu. Şimdi üzerinden 4 sene geçti. Eşimle beraberiz. oğlum 1,5 yaşındayken birleştik tekrar. VE Tüm bunlardan hiç kimsenin haberi yok.... sakın söylemeyin tamama mı? Alıntı
Φ Xemci Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 hangi birini söylesem söyleyecek okadar çok şey varki söylediğim yalanları mı yoksa okumak istemediğimi mi ya da bu hayattn bıktığımı ama mecburen iki yüzlü insanlarla birlikte olmak zorunda kaldığımı mı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 hangi birini söylesem söyleyecek okadar çok şey varki söylediğim yalanları mı yoksa okumak istemediğimi mi ya da bu hayattn bıktığımı ama mecburen iki yüzlü insanlarla birlikte olmak zorunda kaldığımı mı yapma bee..herkez aynı şeyi söylüyor ..peki kim suçlu..başına gelen şeyler..içinde bulunduğun durum senden çok mu bağımsız..yanlış anlama beni..hayıflanıyoruz ama problem bizde..bir insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.