Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *İşte böyle, Sedelina!... -Senin ait olduğun yer, Aşkın Duyguların Yer'i!.. -Seni dinleyenlerin Yer'i.. -Sen bize anlat..Usta!.. sen anlat,sensın asıl usta Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Sedelina!.. -Kalb'ine dönmeyi bilen.. -Ora'da kendi ile yüzleşebilen "USTA" dır.. ..ve..Sedelina; Usta'dır!... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 o zaman bütün ustalara kalpten sevgiler... KALBİNİZE DÖNÜN*** Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Aça.. Adına şiir istemiştin ya!.. Hadi git...orda!... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 hiç bir zaman aşık olamayacakmışım gıbı gelıyor Alıntı
Φ ofamanyeter@@@ Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 kendim icin yasamayi ogrenebilseydim keske.evet itiraf ediyorum kendimi sevmiyorum.ama biliyorumki once kendini sevmekle baslayacak herseyyy Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 kendim icin yasamayi ogrenebilseydim keske.evet itiraf ediyorum kendimi sevmiyorum.ama biliyorumki once kendini sevmekle baslayacak herseyyy bazen bencıl olmak işe yarıyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 çok fazla samimi olmasakta benden 4-5 yaş büyük aynı mahallede yaşadığım arkadaşım kaza geçirdi ve felçli kaldı 1 sene önce...ben yapamıyorum öyle insanları görünce ve yanına 8-10 ay içinde 3 kere gittim.yan apartmanda ama gidemiyorum ve vicdan azabı duyuyorum muhtemelen bana kızmıştır içerlemiştir umarım bi gün anlar beni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 çok fazla samimi olmasakta benden 4-5 yaş büyük aynı mahallede yaşadığım arkadaşım kaza geçirdi ve felçli kaldı 1 sene önce...ben yapamıyorum öyle insanları görünce ve yanına 8-10 ay içinde 3 kere gittim.yan apartmanda ama gidemiyorum ve vicdan azabı duyuyorum muhtemelen bana kızmıştır içerlemiştir umarım bi gün anlar beni belkı de yanlış anlayıp üzülüyordur bence ona açıklasan,işine karışmış kabul etmezsen Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 var var amaaaaa....saat 3 ü 12 geçiyo içim içimi yiyoooooo.düşünüyorum saçma sapan oluyorum.ben itiraf edebilirim amaaa nolduysaa hiçbirşey eskisi gibi değil .15 gündür girmiyorum foruma ileti nasıl yazılıyo onuda unutmuşum .offf neysee iyi geceler.istanbul sen de olmasan ben naparımm.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ben bi şerefsizim... kız arkadaşımı aldattımm Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 onun gözlerine bakarak yaşlanamayacakmışım gibi geliyor bana da ve bunu yazarken bile gözlerim doluyor ya aça banada öyle geliyo yaaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 ahhhhhhhhh keşkeler.... ahhhhhhhhh neden? ler... ahhh ahhh o kadar çok ki. bilmem ne zaman geçer bunlar??? Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ahhhhhhhhh keşkeler.... ahhhhhhhhh neden? ler... ahhh ahhh o kadar çok ki. bilmem ne zaman geçer bunlar??? ne zaman geçerrrrrrrrrr Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 ahhhhhhhhh keşkeler.... ahhhhhhhhh neden? ler... ahhh ahhh o kadar çok ki. bilmem ne zaman geçer bunlar??? ne zaman geçerrrr bu pişmanlık ne zaman bu can kırıklığı ne zaman vicdan azabıı yetmedimi çektiğim.. yetmedimi... aldın benden alacağını hayat yaşam pınarımı aldınn düş artık yakamdann düşşşş istmeiyorum artık acı çekmekkk istemiyorumm yıpranmak belki onun gözlerine bakarak yaşlanamayacağım ama .. bırak hayali bende kalsınn çok seviyorum onuu bırak bende kalsınnnn..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 sen benım için bir belkıydın ilerde keşkem olmayacaksın sen sadece asla sın Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 sen benım için bir belkıydın ilerde keşkem olmayacaksın sen sadece asla sın işte siz kadınlar böylesiniz.... hem üzülürsünüz hemde istemezsinizzz ama siz birtanesiniz Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 hoşgeldin hoşgeldin banamıyı?? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 hoşgeldin banamıyı?? evet Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 evet o zaman hoşbuldukk Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 keşke bıraz daha bencil olsaydım Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 keşke bıraz daha bencil olsaydım sen hiçbirzaman bencil olma... insanların eline senin arkandan konuşacak fırsatuı vermi olursun.. üzülende sen olursun belki ama haklı olanda... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 keşke hastalıklar hiç olmasa, keşke o da bende üzülmesek, keşke hayat toz pembelik değil pespembelik konusunda rekorlar kırsa ve keşke keşkeler hiç olmasa.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.