Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Güne kuzenlerimle günaydın dedim :) Güzel bir kahvaltının ardından yine güzel bir filmle onları yolculadım :) Şimdi burdayım ama günaydın demek için saat geç olduğundan "selam hepinize sevgili dostlarım" diyorum :)

Gönderi tarihi:

Tam günaydın diyecektimki, kulaklarıma İstanbulda uygulamaya geçirilen özel otobüs yolu haberi gözüme çarptı ve izlemeye başladım. Ayrılan yolda otobüsten başka herşey vardı. Bu ülkede kurallara uymak diye bir lüks yok gibi me geliyor. Anlamıyorum eğer kurallara uymak istemiyorsanız neden ülke hakkında konuşma hakkınız olsun istiyorsunuz. Çünkü en basit vatandaşlık hakkınızı kullanmıyorsunuz ve devamlı olarak kuralları yok sayıyorsunuz ama herşeyi kendinize istiyorsunuz...

Herneyse biraz karışık oldu. herkese karışık bir GÜNAYDIN efem... :)

Gönderi tarihi:

Gün aydın diyemiyorum bugün, yine annelerin yüreği yanmış...:( onlara sabır diliyorum..boynubukuk.gif

Artık böyle karanlık sabahlara uyanmamayı diliyorum..Haftanın geri kalanında güzel haberlerle uyanalım inşallah..

• Admin--
Gönderi tarihi:

Günaydın :)

İsteyen uğur böceğini alıp dileğini dilesin ve uçursun;

isteyen de papatyayı alsın ve bugün herşey ona mis gibi papatya koksun...

papatya1.jpg

Gönderi tarihi:

Bugün Günaydın demeyi unutmuşum... ama Herkese güzel bir akşam ve gece diliyorum. :)

Sıkı sarılın neye olursa olsun ama sıkı olsun :)

Gönderi tarihi:

Herkese mutlu günler..:)

Gönderi tarihi:

Günaydın, iyi pazarlar...:)

Gönderi tarihi:

Günaydınnn..kalp.gifflowers.gif

Gönderi tarihi:

Günaydınlar....

Arkadaşım böyle iştahı kabartan günaydın olurmu...smile.png Bügün gün boyu kendimi nasıl durduracağım bilemiyorum...sad.png

Gün bugündür.... nasıl mutluysanız öyle geçirin durdurmayın hiç kendinizi....

Gönderi tarihi:

Günaydın, sevgiyle kucaklıyorum hepinizi..wub.png

sarilmak124135.jpg

Gönderi tarihi:

Mutlu pazarlar herkese..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.