Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2012 Güne kuzenlerimle günaydın dedim Güzel bir kahvaltının ardından yine güzel bir filmle onları yolculadım Şimdi burdayım ama günaydın demek için saat geç olduğundan "selam hepinize sevgili dostlarım" diyorum 2 Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Tam günaydın diyecektimki, kulaklarıma İstanbulda uygulamaya geçirilen özel otobüs yolu haberi gözüme çarptı ve izlemeye başladım. Ayrılan yolda otobüsten başka herşey vardı. Bu ülkede kurallara uymak diye bir lüks yok gibi me geliyor. Anlamıyorum eğer kurallara uymak istemiyorsanız neden ülke hakkında konuşma hakkınız olsun istiyorsunuz. Çünkü en basit vatandaşlık hakkınızı kullanmıyorsunuz ve devamlı olarak kuralları yok sayıyorsunuz ama herşeyi kendinize istiyorsunuz... Herneyse biraz karışık oldu. herkese karışık bir GÜNAYDIN efem... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gün aydın diyemiyorum bugün, yine annelerin yüreği yanmış... onlara sabır diliyorum.. Artık böyle karanlık sabahlara uyanmamayı diliyorum..Haftanın geri kalanında güzel haberlerle uyanalım inşallah.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Tanrı hepimizi korusun... Günaydınnn.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Günaydın... Günümüz aydın olsun... Güzel olsun Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Günaydın İsteyen uğur böceğini alıp dileğini dilesin ve uçursun; isteyen de papatyayı alsın ve bugün herşey ona mis gibi papatya koksun... Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2012 Bugün Günaydın demeyi unutmuşum... ama Herkese güzel bir akşam ve gece diliyorum. Sıkı sarılın neye olursa olsun ama sıkı olsun Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn mor iyidir sıcaktır bu gün mor olsun herşey..ben en çok moru seviyorum Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2012 Günaydın... ozaman mor günler 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2012 Günaydın, iyi pazarlar... Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Günaydın arkadaşlar... Kahveleriniz burada : http://www.turkish-media.com/forum/topic/273693-birisi-kahve-yapsa-da-icsek-soyle-hupppppppppppppp-diye/page__view__findpost__p__998823 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 G*Ü*N*A*Y*D*I*N* HERKEZE.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Günaydınnnn sağlık dolu bi gün olsun.... Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Günaydınlar.... Arkadaşım böyle iştahı kabartan günaydın olurmu... Bügün gün boyu kendimi nasıl durduracağım bilemiyorum... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Günaydınlar.... Arkadaşım böyle iştahı kabartan günaydın olurmu... Bügün gün boyu kendimi nasıl durduracağım bilemiyorum... Gün bugündür.... nasıl mutluysanız öyle geçirin durdurmayın hiç kendinizi.... Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2012 Haklısın arkadaşım..Gün bugündür....Hiç birşeyi ertelememek lazım.... Ne diyorum ben ya..) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Günaydın, sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.. 1 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Günaydınlar buraya imiş ...Hepinize günaydınlar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Admin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2012 Herkese iyi günler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2012 Mutlu pazarlar herkese.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Günaydın, sevgiyle kucaklıyorum hepinizi.. bundan vardı benim kırıldı tuzlukla biberliğim...kıranlar utansın Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 GÜNAYDINNNNNNNNN FORUM AHALİSİİ.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.