Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Bu diziyi "izle bak mutlaka" diyen çok arkadaşım oldu,Bende merak ediyorum artık, ilk fırsatta başlıyacağım.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 trakyalı spartaküs en güzeli oo Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Henüz izlemediğim bir diziyi önermek doğru değil belki ama, öneren arkadaşımın zevkine güveniyorum ve şu an benim izleyecekler listemde kendileri.. DOWNTON ABBEY Dizinin konusu: Grantham Kontu Robert Crawley'in malikanesinde ailesiyle ve çalışanlarıyla yaşadığı, mutlu ve huzurlu olduğunu düşündüğü bir hayatı vardır. Ama bu hayatlar, 15 Nisan 1912 itibariyle bir daha eskisi gibi olamayacak şekilde değişir. Ünlü transatlantik Titanic buzdağına çarparak batar ve gemiyle birlikte Crawley ailesi iki ferdini kaybeder. Daha doğrusu iki varisi... Robert ve eşi Cora Crawley İngiltere'de kadınların miras ve ünvan haklarının olmadığı bir dönem... Yıllar önce yapılan bir anlaşmayla Lord Grantham'ın eşi Cora'nın sahip olduğu mallar da (Downton Malikanesi dahil) Lord'un mallarına eklenmiş. 3 kızı (Mary, Edith ve Sybil) olduğu için mirasını bırakabileceği kimsesi olmayan Lord Grantham, zamanında mirasçı olarak kendine yakın kuzenini belirlemiş. Ailenin en büyük kızı Mary de aileye yakın diğer kuzenle nişanlanarak evliliği garanti altına alınmış. Ancak Titanic faciası, ailenin geleceğe dair bütün planlarını alt üst edince Downton Malikanesi sakinleri istemeden de olsa kendilerini karmaşık olayların içinde buluverir. Yeni varisin kimliği ve etkileri, Downton'ın geleceği, Mary'nin belirsiz durumu ve 1. Dünya Savaşı, Downton ahalisi üzerinde etkisini gösteren konuların sadece birkaçı olur. Edith - Mary - Sybil Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Bu diziyi "izle bak mutlaka" diyen çok arkadaşım oldu,Bende merak ediyorum artık, ilk fırsatta başlıyacağım.. Soğukkanlılıkla gerekçesi ne olursa olsun birinin ölümünü izlemek istemem diyorsanız, kanlı sahneler yüreğinizi burkuyor, kan görmeye, birinin parçalara ayrılmasına dayanamam diyorsanız hiç bulaşmayın derim... Herşeye rağmen seri bir katilin gerekçelerini merak ediyor ve yeri geldiğinde gözlerimi kaparım diyorsanız siz bilirsiniz... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Luther de bitiyor Yine kaldım dizisiz... Alıntı
Φ battal Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Person of Interest Dexter Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2012 Kanlı ve karanlık dizileri sevmiyorum ama iyi diziler de hep öyle Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 rüya gibi .. hem.. karanlık da değil.. öneririm.. Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 hem.. karanlık da değil.. öneririm.. Teşekkür ederim konusuna baktım başlıyıcam inş. severim Bu diziye dün başladım devam etmeyeceğim ama biraz bahsedeyim.(spoiler olabilir) Bir uçaktaki, herkesin garip bir şekilde ölümüyle başlıyor. Kasvetli bir havası var. Ayrıca İnsanların yüzlerinin aktığını görmeye hazır olun Tüm bunlara rağmen merak uyandırıcı ama korku filmi gibi bir bilim kurgu izlemeye razıysanız tavsiye ederim. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2012 Fringe; 1. sezonu ilgi ile izledim.. fekat sonraki bölümlerde tekrarlar başladı.. seyret bakalım.. sonra konuşuruz.. sevgiler.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 anger menegment ; beni sardi gibi .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Ben de geçen hafta TEEN WOLF izlemeye başladım, öyle süper değil ama her bölüm heyecanlı finalleriyle bir sonraki bölümü izletiyor, eğlenceli, çerezlik diyelim Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Desperat Housewife izleyen tek benmiyim yahu? 1 Alıntı
Φ Videns Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2012 Sevgili Pasifik tamamını izledim,bir de size kitap önermek istiyorum,ilginizi çeker sanırımsevgiler. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2012 Ooo bu akşam The Walking Dead'i izlemeye başladım. Ama ne izleme öyle böyle değil yani, oturdum ve 6 bölümlük birinci sezonu bitirdim artık yarın da ikinciyi bitiririm bu hafta sonu hepsini bitiririm. Çooook iyiymiş, niye bu zamana kadar bekledim anlamadım... Gayet güzel Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2012 Yeni bir dizi buldum, dün gece izlemeye başladım, çooook güzel, çok beğendim o yüzden hemen tanıtımını yaptım ve sizinle paylaşıyorum. DEATH NOTE tanıtımı için tıklayabilirsiniz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Fringe izleyen yok mu? Ben fırsat buldukça onu izlemeye başladım, benim hoşuma gitti, izlemeyenlere önerebilirim.. (Fringe özel ajan Olivia Dunham, çılgın bilimadamı Walter Bishop ve oğlu Peter Bishop'ın doğaüstü ve ileri düzey bilim ile ilgili konuları araştırmasını anlatıyor) Alıntı
Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Dizilerle ilgilenen arkadaşların Touch dizisini atlamış olması garip Yeni sezon önümüzdeki günlerde yayınalnmaya başlayacak. Dizinin izlediğim her bölümünde 'hadi be bu kadar da olmaz' diye hayretlere düştüm. Aslına çok basit bir anafikri var. Bir dokunuş, bir gülümseme, bir anlık duraksama bile başka insanların hayatlarını değiştirebiliyor. Aldığımız her nefesin bir önemi var. Hiçbirsey bosuna değil. Olağanüstü bir kurgu oyunculuklar çok iyi ilk bölümden itibaren içine giriyorsunuz hikayenin ve kendi yaşamınızı gözden geçiriyorsunuz. İzleyin ve izletin derim naçizane tavsiyem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Bu diziye dün başladım devam etmeyeceğim ama biraz bahsedeyim.(spoiler olabilir) Bir uçaktaki, herkesin garip bir şekilde ölümüyle başlıyor. Kasvetli bir havası var. Ayrıca İnsanların yüzlerinin aktığını görmeye hazır olun Tüm bunlara rağmen merak uyandırıcı ama korku filmi gibi bir bilim kurgu izlemeye razıysanız tavsiye ederim. Alla alla nasıl görmemişim ben bunu.. bazen bakar kör oluyorum.. Sadece Walter Bishop için bile izlenir..Çok matrak bi adam.. Kafamı dağıtmama çok yardımcı olmaya başladı bu dizi.. Alıntı
Φ cassano238 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 fringe,supernaturel,the walking deads,prison break ve lost. Alıntı
Φ alsancakliomer Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 the wampire adlı bir dizi var beğendiğim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Dexter beni öldürüp bitiriyor, iyiki de izlemeye başlamışım, şu sıralar en sevdiğim dizi oldu Tabii Supernatural'dan sonra Bu arada jeneriğinin çok güzel olduğunu yukarıdaki iletilerimden birinde de söylemiştim ya bir de Dahsin isimli bir jenerik müziği yapmış bizimkiler... O da Dexter'ın türkçe versiyon jeneriği gibi.. Çok eğlendim tavsiye ederim Dexter'ın Türkçe versiyon jeneriği için bakınız. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Dizilerle ilgilenen arkadaşların Touch dizisini atlamış olması garip Yeni sezon önümüzdeki günlerde yayınalnmaya başlayacak. Dizinin izlediğim her bölümünde 'hadi be bu kadar da olmaz' diye hayretlere düştüm. Aslına çok basit bir anafikri var. Bir dokunuş, bir gülümseme, bir anlık duraksama bile başka insanların hayatlarını değiştirebiliyor. Aldığımız her nefesin bir önemi var. Hiçbirsey bosuna değil. Olağanüstü bir kurgu oyunculuklar çok iyi ilk bölümden itibaren içine giriyorsunuz hikayenin ve kendi yaşamınızı gözden geçiriyorsunuz. İzleyin ve izletin derim naçizane tavsiyem Touch diyorsun, ben rastlamadım bu filme hiç, ama merak ettim şimdi sen yazınca.. Bir bakayım bu akşam falan fragmanlarına... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Revolution izleyeceğim ben bu hafta başlayacağım izlemeye, çok merak ediyorummmmm.. Tanıtımlarında şu yazı geçiyor: "Elektriğin var olmadığı bir dünyada ne yapardınız? Lost, Alias ve Person of Interest gibi dizilerle televizyon dünyasının en önemli isimlerinden birine dönüşen J.J. Abrams ile Supernatural ile rüştünü ispatlayan Eric Kripke’nin ortak imzasını taşıyan Revolution, bu sorudan yola çıkıyor. Bilgisayarların, uçakların, telefonların, hatta aydınlatmanın dahi olmadığı, dünyanın sonsuza dek karanlığa gömüldüğü bir gelecekte hayatta kalma mücadelesine girişen insanların öyküsüne odaklanan Revolution, aynı zamanda aile olmanın anlamını da sorgulayacak." (NTV) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Lost in Austen - Austen Dünyasında Kaybolmak çok güzel bir mini diziydi. Zevkle izledim. Öneririm. Ayrıntılar için linke tıklayabilirsiniz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.