Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 kıss yapma etme kıyma kızcağıza..yapmış bi delülük işte..sen büyüksün resme bakarsak bayaaa bi büyük hemde.. affedici olman girek...bundan 100 yıl önce onun yaşlarındayken eminim sende yapmışsındır böyle şeyler.. Affet gitsin Radya Nene.. Neeeeeee Ay dur dişlerimi takmayı unutmuşum konuşamıyom takim gelim ben sorcam sanada Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Seni reddediyomt bundan böle bu yaptığın olurmu şimdi haaa.Sana dünyanın hediyesini aldım,yemedim yedirdim,giymedim giydirdim yalvardım yakardım şu resmimi forumda yayınlama deye.Hani şu msn de bi ifade var ya hani hıh ondan işte anladın sen onu ama ama ama yasık bana .... ağlarım bakkk hadi öpeyim elinide barışalım seviyorum seniiiiiii Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 çok fazla tanışmıyoruz ama içimden geldi... sevgiler Ay Aça'cım ablacım yoksam nenecimmi demeliyim Ne kadar hoş bi ziyaret bu böle nasıl da ihtiyacım vardı biliyonmu böle bi çiçeğe baksana şunların koydukları resimlerden sonra Canım benim saolasın.Tanışmaz olurmuyuz ben seni çok seviyorum. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ama ama ama yasık bana .... ağlarım bakkk hadi öpeyim elinide barışalım seviyorum seniiiiiii Halaaaaa elini öpeyim diyo bak Hem ellerime yaşlanmayı geciktirici krem sürdüm yanağımdan öp yanlız bidaha olmasın tamam mı.Benim sende 90yıl önceki resimlerimde olcaktı nerde onlar Bende seni seviyorummmmmm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Allahım yaaa!Ya hiç uyuyamıyorum geceleri yada uysamda böle sabahın seherinde zıptıkçı gibi ayaktayım. Rahmetli dedem,babanem,cicanem geldi şimdi aklıma hep böle az uyurlardı. Niye siz böle erken kalkıyosunuz, zorunuz ne, yatsanıza derdim; -"Kızım yaşlanınca insanın uykuları azalır,yaşlılıktan".derlerdi Yani yaniiii ben gerçekten yaşlanıyorum Sahi Adminin 99 yaşında olduğu doğru dimek,çünkü hep oda bu saatte burda Rüyamda lisedeki edebiyat öğretmenimi gördüm Alla alla 70küsür yıl önceki edebiyat öğretmenimi niye gördüm ki şimdi Ama adını hatırlıyom.FÜSUN HANIM.sağsa kulakları çınlasın değilse toprağı bol olsun. cık cık cık bu saatte kulakları çınlıcak zavallının Ayyy ne tırsardık ondan ha gerçi biraz çatlaktı,iyi bi kadındı. Derse girdiğinde çocuklarını sorardık ağzı bi karış zile kadar onları anlatırdı bizimde ders kaynardı Offfff ben nerdeyim,napıyommmm.sabah sabah kendi kendime konuşuyorum Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Radyacım şu karikatüre bi bakarmısın..çok güldürdü beni.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Radyacım şu karikatüre bi bakarmısın..çok güldürdü beni.. Yerlerdeyimmm diloşummmmmm Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 ..Eksilemedim .eksiltesim var bugün gökyüzünü, yirtilmis bulutlara inat aglayasim. -uzaklastikça küçülüyor güvercin- topal bir toprak kokusuyum simdi, nefesine yetismeye yetmiyor rüzgarim. -intiharda akrep, yelkovan kirgin- ilk defa degil aslinda dünden umutsuzlugum, daha önce de öldüm ben, vakitsiz gömüldüm. -bulutlarla yikanir yitik kuslarin ruhlari- “bir camin bugusuna çiziyorum serçe parmagimla gülüsünü” baska dilde nasil söylenir, bunu yalniz sen bilirsin. -rüzgara sarilmak nasilsa, iste öyle uyudum dün gece- özenip saire, soyadimin bir harfini satasim var bugün, kiyamadim “d” ye, sondaki “a”yi attim babam gibi; kala kala yine bana “ad”im kaldi, silemedim. anlayacagin bu sefer de sana benzeyip, büyüdüm, yine eksilemedim… . Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! - İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok! Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren! Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları. Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı... Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan... Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E.. o zaman niye sarılsınlar ki! Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır. O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü! her insan kendine sarılır eninde sonunda bence...ayrım yuk..ama ben sana bi sarılam öyle gidem.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Canemm frozenim gel bende bi sarılayım sana Benim gözümdeki yaşta kurudu be anam yaş kemale erdi diye heral çorak topraklara döndüm Yanlızcana boğazımda bi yumrula geziyom şimdilerde haa sahi karnımda da koca bi taş Aslında belki de tek ihtiyacım olan kendime sarılmak biliyon mu.Bi bıraksam kendimle tepişmeyi Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Durmadan kurulup dağılan bu yerde Hiç bir dost arama. Güvenilir bir sığınak, hiç! .. Bırak acı yüreğinde konaklasın Olmaza çare arama... Kimse sana gülmeden sen acıya gülümse, Yaşamana bak! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Durmadan kurulup dağılan bu yerde Hiç bir dost arama. Güvenilir bir sığınak, hiç! .. Bırak acı yüreğinde konaklasın Olmaza çare arama... Kimse sana gülmeden sen acıya gülümse, Yaşamana bak! ateş olup yandık hep yanarken de yaktık hep... oysa su gibi olmak da var, akışkan. veya hava denli geçirgen. ya da toprakca, üretken... herbir element her zerrede hepsi ortak bir devinimde... yine sorsam, ayıp mı ola, illa da yanmak mı gerek bu yolda...? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 CELLAT Sanırım bitiyor artık Bu serüven, bu yaşam Eski bir dost kılığında Ve dönüp bakmadan Dört yönden, aynı anda Vuruyor rüzgarlar Böyle ayakta durabiliyorum ancak Poyraz, lodos, karayel Şiirler okuyorum Yatağında uyuyan oğluma O bir su damlası gibi Gülüyor katılırcasına Artık çok geç Yağmurun izini sürmek için Gençliğimin solduğu sokaklarda Ağır ağır ip sıkıyor cellat Uyanıyorum Kendi elim boynumda... Ahmet Erhan Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 CELLAT Sanırım bitiyor artık Bu serüven, bu yaşam Eski bir dost kılığında Ve dönüp bakmadan Dört yönden, aynı anda Vuruyor rüzgarlar Böyle ayakta durabiliyorum ancak Poyraz, lodos, karayel Şiirler okuyorum Yatağında uyuyan oğluma O bir su damlası gibi Gülüyor katılırcasına Artık çok geç Yağmurun izini sürmek için Gençliğimin solduğu sokaklarda Ağır ağır ip sıkıyor cellat Uyanıyorum Kendi elim boynumda... Ahmet Erhan Ah ahhh figgaro(nickinide heryazışım da on kere kontrol ediyom iki"g"koydum mu deye.malumunuz unutkanım)şu garip boynumun taliplisi cellat çok amma kimse heveslenmesin çünkü gerçektende kendi elim boynumda Şinci bi dakka yanlız sen bana başka ni demeğe çalışıyon Gençliğin solmuş molmuş Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 canım ablamın son haliii kıyamam ablamaaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 canım ablamın son haliii kıyamam ablamaaaa ay bu ne haldir ..göslerime inanamıyoom..çok fonksiyonlu çamaşır makinası gibisin ra dya..yassık sana.. üsüldüm valla.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ay bu ne haldir ..göslerime inanamıyoom..çok fonksiyonlu çamaşır makinası gibisin ra dya..yassık sana.. üsüldüm valla.. yardıma gidiver bari sevaptır bakıcı kaçtı, temizlikçi uğramıyo radyam ne hale geldi canım ablam benim kıyamammm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ra dya..ösel bi sorum olucak..niye sana gelen bakıcı aynı gün hakkariye tain istiyoo.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 anaaaa abaaammm şuna bak sanki bizi anlatıyooo!!! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Vah vahhhh pek bi dertlenmişiniz bugün benim için Ama üzülmeyin sorunum halloldu İŞTE YENİ YARDIMCIM Dışardan getirttim en sonunda.Hem dil neyim öğrencez bahaneyle. Buranın ikliminide sevdi garibim. "Abla ne güzel burası pek bi serin cennette yaşıyonuz valla" diyo En güzeli de ne biliyonuz mu: Çok güzel yahni yapıyomuş. "Sen kellesi ağır gelenleri gösterttir bana, ben hem keser, hem yüzer hemde pişiririm, iyi yahni yaparım"dedi Şimdilerde bir şarkı dökülmekte dudaklarımdan Lüküns hayat,lüküns hayat Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 baksennnnn dikkat etsinde yahninin içinde kaynamasın senin yamyam senin evdeki küçük imparator anlamadan yüzer onun kellesini küçük imparatorum benimmmm :hug: bitanemmmmm Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Uğraşma koymayacam resmi mi Hem daha önce yazdığın iletiyi silmişin ama ben gördüm Demek güneyden gelen adam kuzeye gidecek ha Doğrudur bizim evde çalışan insanın pusulası epey bi şaşıyo Merak etme bu sefer işimi sağlama aldım. Bunun ayağına zincir bağladım.Uzunca bi zincir evin içinde dolaşmaya yetecek kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.