Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Ne yükseklerde gözüm var Ne para pulda Bir tek sen mühimsin aşk, sen hayatımda Tahammülüm yok gözlerinde Bir damla yaşa... Kıyamam Ne hasret biter bu yolda ne sevdam sana Bir tek sen emirsin aşk, emir hayatımda İtirazım yok ateş bu, değmesin sana Kıyamam Sen başıma gelen en az en çok hatalarım Ah sen Herşeye rağmen bana sevap günahlarım Sen geceler boyu buram buram yandığım Ah sennn Kokuna hasret uykularla dalaştığım Alıntı
Φ karbeyaz Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ADI AŞK Bir yürek simgesiydi aşk Gül ona vurgundu çaresiz İçli ağıtları rengine vururdu Yoldan geçenler bakıp dururdu Yüzlerine gülün rengi titrerdi Adı aşk Dilleri sözcük bulamazdı Adı aşk Çaresiz boyun bükerdi Adı aşk Aşkın bahçesiydi dünya güzeli Mevsimlere düşen bahar gazeli Bu ömürden başka yok çare yok Bir derde düşmüşse gönül Kuşkusuz dillere düşmüşse sevda Adı Mecnuna ve Leyla’ya dönüşmüşse Adı aşk. Recep Garip seni çok özledim canım arkadaşım Ra_dya,İstanbul'a gelince haber ver olur mu?bekliyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Hangi Ayrılık? Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren. Hangi kırılası eller dolanır, kırılası beline? Hangi rüzgar şarkı söyler, o ay tanrıçası teninde? Hangi çirkin gerçek uğruna, tükettin güzel ütopyamızı? Hangi boşboğazlara deşifre ettin, en mahrem sırlarımızı? Hangi cama kafa atsam? Hangi kapıyı omuzlayıp kırsam? Hangi meyhanede dellenip, hangi masaları dağıtsam? Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? Kayıp ilanı mı versem, şehir şehir dolanmak yerine? Ödül mü koysam, ölü veya diri seni bulup getirene? Hangi ayrılık var ki, böyle diş ağrısı gibi durmadan zonklasın? Hangi cam kesiği var ki, böyle musluk gibi içime damlasın? Hiç sanmam! ... Hasta kalbim bunu bir süre daha kaldıramaz! . Feriştah olsa, böyle eli kolu bağlı bekleyip duramaz. Hangi mübarek dua, Hangi evliya tesir eder, seni döndürmeye? Hangi aptal mazeret ikna eder, ateşimi söndürmeye? Olur mu be! . olur mu? Bu da benim gibi adama yapılır mı? Aşk dediğin mendil mi? Buruşturup bir kenara atılır mı? VEFA bu kadar basit mi? Alınır mı? Satılır mı? Hangi hırsız çaldı, seni yırtık cebimden? Hangi pense kopardı bizi birbirimizden? Hangi uğursuz hamal taşıdı valizini? Hangi çöpçü süpürdü yerden bütün izini? Hangi yaldızlı otel çarşaf serip barındırdı? Hangi süslü manzara seni kolayca kandırdı? Hangi şarlatan imaj böyle çabuk ilgini çekti? Hangi pembe vaadler o saf kalbini cezbetti? Dağ gibi adamı eze eze! ..... Hangi anası tipli parlak çömeze, Hangi alemlerde kahkahanı ettin meze? Hangi yamyamlara yedirdin o masum rüyamızı? Hangi mahluklar çiğnedi el değmemiş sevdamızı? Hangi bıçak keser şimdi benim biriken hıncımı? Hangi mermi dağıtır insanlara olan inancımı? Hangi bekçi, hangi polis artık zapteder beni? Ve! .. Hangi su bağışlatır? Hangi musalla temizler seni? Bu Nasıl Ayrılık? ... Yusuf Hayaloğlu Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Kavuşursak biteriz biz Biz mutlu sonlar katiliyiz Kavuşursak biteriz biz Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz Herkesin bildigi bir aşk Herkesin attıgı bir imza Herkes gibi değiliz biz Belki biraz serseri,belki biraz deliyiz Ama kavuşursak biteriz biz Pervane böceğinin mum alevine sevdası Ateş böceginin susuzluğuyuz biz Yanar ama su içmeyiz Etrafında döner alevle dans ederiz Bize kimseden zarar gelmez Biz zararı kendi kendimize veririz Severiz,özleriz Aşktan ölsek kimseye söylemeyiz Biz artık biz degiliz Ruhlar kavuşur ve konuşur gökyüzünde biryerde Ama bedenen kavuşursak biteriz biz Melekler bize ağlar biz halimize güleriz Onu bilir onu söyleriz Kavuşursak biteriz biz İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz Dokunsa,kanar ellerimiz Hiç kimseye söylemez Gizli gizli severiz kavuşursak biteriz biz Bir kor var içimizde yanan Onu küllendiremeyiz Görüşemeyiz,kavuşamayız ve sevemeyiz Bir aşk var bizi biz yapan Kavuşursak biteriz biz ... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 yoksun yine..nerelerdesin Radyacım..? bak bir şiir sana..sen seversin şiirleri.. erkeğin aradığı kadın olmak istedin uzattın saçlarını geceler boyu düşlerin uykularına sığmadı sabaha nöbetçi geceye isyankar oldun koynuna aldığın karanlık ısıtmadı kollarını aynadaki yüz sana mı aitti..? erkeğin aradığı kadın olmak istedin temizledin ihanetlerle kirlenmiş olan yüreğini sevişmek, sahnesi olmayan bir oyun, kırbaçsız bir sahipti yumuk ellerinde ellerini suskunluğunla yıkadın gözlerinin ıslaklığı yağmurdan mıydı..? erkeğin aradığı kadın olmak istedin biriktirdin özlemlerini ayrılıklara inat gezinirken rüyalarının sahilinde, kırık cam parçaları kesti ayaklarını sadece bedenden akmadı kan, yüreğin sızladı kilitledin dudaklarını iki yüzlü öpüşlere suskunluğun ümitsizliğinden miydi..? erkeğin aradığı kadın olmak istedin soyundun yağmurlarda gündüz vakti eline el değdi sarıldın ve terkedildin uçurum kıyılarında şarkını çaldılar ihpar etmedin çocukluğundu isyanlarını bastıran bekledin, beklediğinin kim olduğunu bilmeden acıların büyüttüğü yürek yoksa senin miydi..? erkeğin aradığı kadın olmak istedin yalnızlığına kustun bütün gözyaşlarını çirkefliğin biri beş paraydı beş kuruşa sattın umutlarını devirdin, bütün kadehleri devirdin bar köşelerinde özlediğin gelmedi yıkıldın uzun ve kıllı kollar taşıdı vücudunu vücudunu temiz tutmak için savaştın haykırışlara gizlediğin savunmasız çocukluğun muydu..? erkeğin aradığı kadın olmak istedin bastırdın arzularını yağmurlu günlerde utanılacak hiçbir şey kalmamıştı soyundun, çıplaklığını gösterdin gün batımı kızıllığında saçların dağınık ve uzundu beline kadar indi yılların birikmişliği göğsünde büyüttüğün masumiyeti denize bağışladın seviştin rüzgarla kimse görmeden doğurduğun yalnızlık rüzgarın oğlu muydu..? erkeğin aradığı kadın olabilirdin belki de ama erkek neyi aradığını bilemedi erkeğin aradığı kadın, erkeğin düşlerinde kaldı ...ama sen hiç yılmadın erkeğin aradığı kadın olmak istedin sadece Pelin Onay Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Kahrolası hayat yeter artık üzerime gelme! Ben mükemmel değilim,sabır taşı hiç değilim!!! YETERRRRRRRRRRRRRRRR Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Kahrolası hayat yeter artık üzerime gelme!Ben mükemmel değilim,sabır taşı hiç değilim!!! YETERRRRRRRRRRRRRRRR Bu sözleri yazarken bağıra bağıra ağlıyordum ben Çekmeceye dökülen 1litre sütmüydü beni ağlatan yoksa zehir zembelek sarfedilen tek bir kelime mi? Çetemin yaramazlıklarına da alışkınım,zehirzembelek sözlere de... Aslında ne çok sakinim ne de peygamberler kadar sabrım var sadece sevgi yüklü bir yürek taşıyorum. Dün böyle bağırışım içimde ki sessiz çığlıkların birikmişliğiydi heralde... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ablacım..... yıldız tilbe sever misin bilmiyorum ama bu şarkıyı paylaşmak istedim seninle.... aslında şarkıdaki bir cümleyi çok sevdim ben..... "Hem sana ihtiyacım var,hemde bana delice....." dinle bakalım balım,sevecek misin sende? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 BİR KEZ GÖNÜL YIKTIN İSE Bir kez gönül yıktın ise Bu kıldığın namaz değil Yetmiş iki millet dahi Elin yüzün yumaz değil Bir gönülü yaptın ise Er eteğin tuttun ise Bir kez hayır ettin ise Binde bir ise az değil Yol odur ki doğru vara Göz odur ki Hakk’ı göre Er odur alçakta dura Yüceden bakan göz değil Erden sana nazar ola İçin dışın pür nur ola Beli kurtulmuştan ola Şol kişi kim gammaz değil Yunus bu sözleri çatar Sanki balı yağa katar Halka matahların satar Yükü gevherdir tuz değil Yunus Emre Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 İsyan EtmİŞİm Aya öfkelenmişim ben, işte böyle kapkaranlık bir gece olmuşum. Padişaha kızmışım, çırılçıplak bir yoksul olmuşum. Güzeller sultanı gel demiş, evine çağırmış beni. Ben bir yolunu bulmuşum, yola baş kaldırmışım. Sevgilim baş çeker, naz ederse, gamlara atar, kararsız korsa beni, bir kez olsun ah demem, inat için. Ah'a da kızmışım ben. Bir bakarsın altınla aldatırlar beni o. Bir bakarsın şanla şerefle aldatırlar beni. Oysa altın falan istemiş değilim ondan, şanla şerefe hele çoktan boş vermişim. Ben bir demirim, mıknatıstan kaçıyorum. Bir saman çöpüyüm ben, mıknatıslara yan çizmişim. Ben öyle bir zerreyim ki, bütün âleme isyan etmişim. Havaya, toprağa isyan etmişim, Ateşe, suya isyan etmişim. Altı yöne isyan etmişim. Beş duyuya isyan etmişim. Hava, toprak, ateş, su da neymiş ki, altı yön de neymiş, beş duyu da ne. Benim için hiç bir şey umurumda değil. Mevlana Celaleddin Rumi Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gel beraber ağlayalım sabah olmadan Damla damla bir zehir karışsın kanımıza İnsanları affedelim, yaşamayı sevelim Sonra insan yaratıldığımıza zavallılığımıza Gel beraber ağlayalım Hatırla tekrarı, bir ömre bedel dakikaları Gerçek olmayan hayallerimizi düşün Biz de bir yerde insanız neyleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım O ayrılığın kederin hüküm sürdüğü O zamanın ilerlemediği gecelerde Söyle kime yalvaralım, kimi bekleyelim Hep böyle bıçağın kemiğe dayandığı gün Gel beraber ağlayalım Ne aradık, ne bulduk bu yeryüzünde İnan sevdiğim bizi aldattılar Sonunda yapayalnız kaldık neyleyim Gel, dünya duruncaya kadar, ölünceye kadar Gel beraber ağlayalım Alıntı
Φ uchmus Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Yorgun gelmis bir kedidir insan hayati yinelemekten. Kalbine koy, uyuyakalir Tirnaklari gevser, miriltisi damlar damardan Unutur bazen kurutuldugunu Bu var ya, bu tutku, her gece kazana atilir rüyasinda Sabah, aci da pihtilanir. Esirlerden alinma kandan böyle bir huy geçmis Aksam, açilir ansizin bir rüzgarla tutkunun arka kapisi Yalnizlik aç bir kedi, girer içeri Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Radyacığıma... SANA NE YAPTILAR O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Bir bıçağın ağzında yürür gibiydin Demirlerin soğukluğu soluk dudaklarında Gözlerinde karanlığı dar hücrelerin Seni görür görmez özgürlüğümden utandım Söyle ne içersin, çay mı kahve mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Saçların uzundu, omuzlarına akardı Gönlümüz şenlenirdi sarışınlığından Onlar mı kestiler, sen mi kısalttın Gülerdin, içimize aylar doğardı Görünmez dağların arkasından Eski gülümsemeni beyhude aradım O sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Bir çay içer misin, yoksa kahve mi Kibritim yok, demek cigaraya başladın Ellerin de titriyor, bir şeyin mi var Böyle bir kız değildin sen eskiden Sana ne yaptılar, sana ne yaptılar? Kirpiklerin ıslanıyor durup dururken O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Radyacığıma... SANA NE YAPTILAR O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Bir bıçağın ağzında yürür gibiydin Demirlerin soğukluğu soluk dudaklarında Gözlerinde karanlığı dar hücrelerin Seni görür görmez özgürlüğümden utandım Söyle ne içersin, çay mı kahve mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Saçların uzundu, omuzlarına akardı Gönlümüz şenlenirdi sarışınlığından Onlar mı kestiler, sen mi kısalttın Gülerdin, içimize aylar doğardı Görünmez dağların arkasından Eski gülümsemeni beyhude aradım O sabah mı çıkmıştın bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım. Bir çay içer misin, yoksa kahve mi Kibritim yok, demek cigaraya başladın Ellerin de titriyor, bir şeyin mi var Böyle bir kız değildin sen eskiden Sana ne yaptılar, sana ne yaptılar? Kirpiklerin ıslanıyor durup dururken O sabah mı çıkmıştın, bir gün önce mi Çok değişmişsin birden tanıyamadım.. Radyacığın seni çok seviyor nasılda bilirsin seçeceğin şiiri teşekkür ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Suçlama Beni Suçlama beni böyle bırakıp gidiyorum diye bağrımı yakan bir yaradır bu ayrılık şimdi Bil ki kanımdadır sevişmelerin yangını öylece girerken gecenin bağrına taşıyorum sımsıcak gülümşeyişini Yaşanan günler hayatı oyarak gedikler açıyor durulur mu artık durgun sularda bekleyerek seheri Talan ediliyor bahar ve aşk öyle bir soyun ki duracak gibi değil vurmazsak eğer kendimizi yola Yaşamak zorunlu kurtarılırsa eğer bahar ve aşk ve şimdi hayat acı yeşil bir kader renginde Hayatın ve sevincin kaderinin altettiği yer kavganın ortasıdır ki umudun çiçeklenişi aşkın yengisidir bu Söylenecek bütün sözler sevincin ve sevdanın savunulmasına dairdir ve şimdi onlar yaralarını saracak birilerini beklemektedirler Ey anısıyla kalbimi yakan kederlenme hemen ve suçlama beni böyle bırakıp gidiyorum diye Ahmet Telli Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ne o Redblack.. yuksam Radyacığıma bir mesajmı virmek istiyosun bu sevimli nene resmiylen.. bu resim Suhedanın blogundan..Frozenimin bundan 20 yıl evvelki hali.. muhahahahahahahahaa... önemli not; yalnız Frozenimin tırnaklarındaki kırmızı ojeye bilhassa dikkatinizi çekiyorum.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ne o Redblack.. yuksam Radyacığıma bir mesajmı virmek istiyosun bu sevimli nene resmiylen.. muhahahahahahahahaa... :w00t: Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bu resim Suhedanın blogundan..Frozenimin bundan 20 yıl evvelki hali.. muhahahahahahahahaa... önemli not; yalnız Frozenimin tırnaklarındaki kırmızı ojeye bilhassa dikkatinizi çekiyorum.. örnek almalıyız diloşum.... kadının her yaşta bakımlı olması gerektiğinin göstergesidir bu...... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 tabi caaanımm..baksana derler ya mihrap yerinde diye..aynen öyle baksana nasılda vakur duruyor..ayak tırnaklarını göremiyorum yalnız tahminim onlarda kırmızıdır.. öyle icab eder di mi.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Seni reddediyomt bundan böle bu yaptığın olurmu şimdi haaa.Sana dünyanın hediyesini aldım,yemedim yedirdim,giymedim giydirdim yalvardım yakardım şu resmimi forumda yayınlama deye.Hani şu msn de bi ifade var ya hani hıh ondan işte anladın sen onu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 kıss yapma etme kıyma kızcağıza..yapmış bi delülük işte..sen büyüksün resme bakarsak bayaaa bi büyük hemde.. affedici olman girek...bundan 100 yıl önce onun yaşlarındayken eminim sende yapmışsındır böyle şeyler.. Affet gitsin Radya Nene.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 çok fazla tanışmıyoruz ama içimden geldi... sevgiler Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 tabi caaanımm..baksana derler ya mihrap yerinde diye..aynen öyle baksana nasılda vakur duruyor..ayak tırnaklarını göremiyorum yalnız tahminim onlarda kırmızıdır.. öyle icab eder di mi.. valla çok iyi tespit kesin ayaklarda da kırmızı oje vardır üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.