Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 İyi günler arkadaşlar.... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Tünaydın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ öylesi Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Herkeze günaydınlar.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Merhaba iyi günler herkese.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Cumartesi... Güzel olsun diyelim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ borabora123 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 sanada admin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cassano238 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 yeni uyandım o yuzden tunaydın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Admin-- Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Ben de "iyi geceler burada olan herkese" diyeyim o zaman Ne güzel iyi ki varsınız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 freyja töbe estağfirullah ne olmuş sana böyle ben gidiyom topici vardı gariban bi üye olarak çok sevgili saygıdeğer modaratörüme selam ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Admin-- Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 öyle takılıyorum buralarda işte Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2012 vayyyy gördünüz mü bana ne dedi sanane bee sen kim oluyonn ben buranın modaratörüyüm sense gariban bi üye istediğim gibi takılır istediğim yere istediğim şeyi yazarım sana mı soracam buranın ağasıda benim paşasıda benim şimdi gece gece gözümün önünden defol valla ağzının üstüne elimin tersiyle furdum mu pekmezini akıtırım bakma öyle sessiz sessiz durduğuma fırtına öncesi sessizlik bunlar biri bana bişe desede çem çem çemkirsem diye bekliyorum zaten bu kişi sen olma seni severim akıllı uslu çocuksun hadi şimdi yavaş yavaş uza beni kargalarımla baş başa bırak yoksa o kargaları senin üstüne salarım demişşş abuuu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ öylesi Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2012 Yine güzel bir sonbahar sabahına merhaba... Günaydınlarrrrrrrrrrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNNNNNNN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNNNNNNN 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Mutlu günler günaydın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 iyi günler efendim... iyi günler 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 GÜNAYDINNNNNNNN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Tünaydınnnnn.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Ah ah o simit ve çaya ihtiyacım var şu anda.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Ah ah o simit ve çaya ihtiyacım var şu anda.. Yokmuki sizin oralarda... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Tünaydınnnnn.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Sende kimsin ayol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Sende kimsin ayol benim işte alla alla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.