Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 .. tünaydın.. güzel bir akşam olsun.. .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 Günaydın ve mutlu günler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 Merhabaaa günaydın, mutlu günler haftalar.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 .. günaydın ey dünyamızın sakinleri.. merhaba.. .. 2 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 "İçinde umutlar, sevgiler, barış tohumları, bilgiler saklı olanlarız biz. Bu yüzden belki de her 'selamlaşmada' sabahların sahibi oluyoruz. Bu yüzden belki de, sabahın bir ucunda biz, bir ucunda siz varsınız. Ve bu yüzden bulutların arasından alabiliyoruz güneşi beraberce. GÜNAYDIN SABAHI TUTAN ELLER. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 Artık sonbahar ... bulutlu bir günaydın... 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2013 "İçinde umutlar, sevgiler, barış tohumları, bilgiler saklı olanlarız biz. Bu yüzden belki de her 'selamlaşmada' sabahların sahibi oluyoruz. Bu yüzden belki de, sabahın bir ucunda biz, bir ucunda siz varsınız. Ve bu yüzden bulutların arasından alabiliyoruz güneşi beraberce. GÜNAYDIN SABAHI TUTAN ELLER. el var; alâka'dır.. bi gönül bağı.. el var; dostun olmayan, yabancı.. (tdk) aradaki farkı farketmeyi öğret bize.. ey ulu öğretmen! olmaz mı? .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 .. mersin'de de hava aylardır ilk defa serinledi ve biraz bulutlu.. eh o zaman benden simin-cesine; "bulutlu bi günaydın.." sizlere.. merhaba.. .. .. 3 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 .. mersin'de de hava aylardır ilk defa serinledi ve biraz bulutlu.. eh o zaman benden simin-cesine; "bulutlu bi günaydın.." sizlere.. merhaba.. .. .. Size de günaydın İstanbul'dan... Burada da her yer yağmur her yer soğuk Ama yine de güzel... 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Yağmur yağsın yağmuru seviyorum ama bulutlar bütün enerjimi çekiyor sanki.. merhaba iyi günler 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 .. günümüz aydınlık (illuminate'den mülhem) olsun.. ne demekse.. .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 .. günümüz aydınlık (illuminate'den mülhem) olsun.. ne demekse.. .. Herkese mutlu günler diliyorum ben de.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 .. yenilenmek için/refresh.. uygun bi dönem olsun.. umarım.. dilerim.. merhaba emporium sakinleri.. inhabitants merhaba.. .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Mutlu pazarlar günaydın.. 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Günaydın .Pazar günü iyi bir kahvaltıya sanırım kimse hayır demez. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Günaydın .Pazar günü iyi bir kahvaltıya sanırım kimse hayır demez. ne yazık ki.. bir kısmına ben "hayır!" diyebilirim.. şöyle ki; şeker'den muzdarib birinden, şekersiz ve egzistansiyalist bi sabah kahvaltısı rüya betimlemesi.. @@irinçköl erken kalkmış ben uyurken kahvaltıyı da hazırlamış sağ olsun sini'de alakok yumurtalar iri-sarılı gel sende butty haydi afiyet olsun ivedi düşüverdim maps'ın damına kolaya al beni öğüt verme bol olur hadi sallayarak uyut beni sevgilim echel-i dizayn pür-i nigâr sevgilim bugün ne giymeli havalı sevgilim ders-notu ma'sum jeans giymeli lâtif maî taşlanmış jeans giymeli kıskanç sarı giymemeli yakışmaz gök-maî ve sevimlisinden giymeli sabah oldu işte masada geçimlikler beyaz peynir ve kalamata zeytinler vişne dahi çilek reçelleri yargılanmalıdır esbab-ı şeker marmelat tutuklanmalıdır neredesin ki? ben kümeste roma'dayım! emekli maaşa mahkum pansiyondayım .. din-lene bileceğiniz.. sakin bir tatil günü dilerim.. merhaba.. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Valla ben de şekerden muzdarip olduğum için hepsine evet diyemiyorum ama hepsine evet diyenlere afiyet şeker olsun 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Valla ben de şekerden muzdarip olduğum için hepsine evet diyemiyorum ama hepsine evet diyenlere afiyet şeker olsun velhasıl efendim.. "muzdarip" değil.. "muzdarib" dir.. niçün? bikoz.. muzdarib; "darbe" yemiş bi kişiliğimiz dimehtir.. siz hiç.. "bu adam kötü bi tarbe yemiş.." gibi bi lâkırdı ettiniz mi? ben biliyom; etmediniz.. etmezsiniz.. minik bi dil sürçmesi olmuş olabilicektir.. by by.. .. .. .. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 velhasıl efendim.. "muzdarip" değil.. "muzdarib" dir.. ben biliyom; etmediniz.. etmezsiniz.. minik bi dil sürçmesi olmuş olabilicektir.. by by.. Doğru, haklısınız yanlış yazmışım. Aslında kullanırken muzdarib diye kullanırım. Bu dil sürçmesinden ziyade klavye sürçmesi olmuş.Teşekkür ederim düzelttiğiniz için. En azından bu kelimeyi bilmeyenler doğrusunu öğrenmiş oldular. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 velhasıl efendim.. "muzdarip" değil.. "muzdarib" dir.. TDK muzdarip diyor aslen kelimenin kökeni darp'tır. 'Darp'tan etkilenen kişi yani acı çeken ızdırap çeken anlamındadır. 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 TDK muzdarip diyor aslen kelimenin kökeni darp'tır. 'Darp'tan etkilenen kişi yani acı çeken ızdırap çeken anlamındadır. Aslen kelime arapçadır ve doğrusu muzdarib'tir hatta ve hatta muztarib bknz Osmanlıca Türkçe herhangi bir sözlük muztarib,mustarib :Sıkıntı içinde bulunan ; rahatsız çırpınıp duran 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Aslen kelime arapçadır ve doğrusu muzdarib'tir hatta ve hatta muztarib bknz Osmanlıca Türkçe herhangi bir sözlük muztarib,mustarib :Sıkıntı içinde bulunan ; rahatsız çırpınıp duran Arapça konuşmuyouz ki, Türkçe'ye böyle geçmiş ben ne yapayım hıhhh! 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 Arapça konuşmuyouz ki, Türkçe'ye böyle geçmiş ben ne yapayım hıhhh! şeb-i yelda 'da Farsça . Farsça mı konuşuyoruz ki 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.