Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 valla sana ayıp olur,ınsan sağlam bişi alırrr tabikide insan sağlam bişi alır ama ben insan değilim, çünkü yalnız değilim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 tabikide insan sağlam bişi alır ama ben insan değilim, çünkü yalnız değilim şimdi ne diyörüzzzzzzzz: ne kadar insansanız;o kadar yalnızsınızzzzzzzz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 şimdi ne diyörüzzzzzzzz: ne kadar insansanız;o kadar yalnızsınızzzzzzzz evet diyoruz ama kalabalıklar içinde yalnızsan ne diyoruz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ona sosyolocide asosyal diyolarmış şekerümmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 ona sosyolocide asosyal diyolarmış şekerümmmmm o zaman ben bir asosyal tanıyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 benmı oluom ama artık boşluklar içinde kalabalığım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 benmı oluom ama artık boşluklar içinde kalabalığım yok yaww sen niye üstüne alındın, ben başka tanıyom Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 sardunyam, nasıl geçti yemek... Çok üzgünüm ben gelemedim biz Ankara'daydık biliyorsun sana söylemiştim. Ender cumartesi sabah geldiği için üniversiteden çok sevdiği bir arkadaşı vardı onu görmek istedi... Bu yüzden erken binemedik otobüse gece saat 1:15 de binebildik ancak o saate yer bulabildik ve pazar sabahı döndük bana resimleri yollasana e-maille merak ettim bi de anlatsana nasıl gecti, neler yaptınız, kimler vardı? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yolladım resimleri adresine geldimi? yemek güzel geçti, güldük, eğlendik, dedikodu yaptık, tatlı yedik, Erbay yemekleri sevmedi galiba biraz mutsuz oldu, üstelik parke taşımıştı o yüzden canıda sıkkındı birde geveze bir kadın vardı yanımızda sevgilisi onu ekmiş kadını dinledik 45 dk. Arman kadına dönüp baktı biz bir ara korktuk ne olacak diye, neyse ki arman sabırlıydı... şimdilik bu kadar arkası yarın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 yolladım resimleri adresine geldimi? yemek güzel geçti, güldük, eğlendik, dedikodu yaptık, tatlı yedik, Erbay yemekleri sevmedi galiba biraz mutsuz oldu, üstelik parke taşımıştı o yüzden canıda sıkkındı birde geveze bir kadın vardı yanımızda sevgilisi onu ekmiş kadını dinledik 45 dk. Arman kadına dönüp baktı biz bir ara korktuk ne olacak diye, neyse ki arman sabırlıydı... şimdilik bu kadar arkası yarın yaw hala çözemedım bırı bana gerçeği sölesın,ben oradamıydım değilmiydım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 yaw hala çözemedım bırı bana gerçeği sölesın,ben oradamıydım değilmiydım Sedelina sen ordaydın ama sadece ruh olarak ordaydın Aslında kimse orda değildi, herkes neredeydi bende bilmiyorum Yemeğin devamını anlatıyorum... Arman kadına çok sert bir bakış attı ama geveze kadın hiç tınlamadı. Bütün lokanta kadını dinliyorduk kadın "ben ekilecek kadınmıyım" diyordu. Telefonda ki sevgilisi ne söylüyorsa kadın gözlerini kocaman açarak karşısındaki arkadaşına ya beni nasıl eker bu ya diyorken biz birbirimize bakıp kafa salladık. (amma dedikodu oldu be) Neyse sonra ezan okundu açtık orucumuzu aslında arman ben ve tan en çok sigaraya saldırdık. Erbay ve paula gözleme istediler ama gözlemeler yalan oldu. Arman bizi çok güldürdü. Ve de çok fena dehşetlere düşürdü. Bu arada gelmeyen arkadaşlara biraz gazel okuduktan sonra biz eğlencemize tatlıcıda devam ettik. Kendi adıma Arman'ı, Erbay'ı ve Paula'yı tanımaktan çok mutlu oldum, Erbay'ı ve Paula'yı da ayrıca tebrik ediyorum onca yorgunluklarına ve streslerine rağmen geldiler, isteyen geliyormuş yani ben bunu anladım. Arman'da başka bir işi olmasına rağmen bizleri tanımak için geldi üstelik hepimizden önce oradaydı, biz bir daha ki buluşmamızda kahvaltı yapmaya karar verdik. Sedoş hanım hep son dakka golü atıyor bana ama buna rağmen biz gidip onu gördük baktık morali yüksek mi diye yükselmekteydi. Şimdilik bu kadar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Sedelina sen ordaydın ama sadece ruh olarak ordaydın Aslında kimse orda değildi, herkes neredeydi bende bilmiyorum Yemeğin devamını anlatıyorum... Arman kadına çok sert bir bakış attı ama geveze kadın hiç tınlamadı. Bütün lokanta kadını dinliyorduk kadın "ben ekilecek kadınmıyım" diyordu. Telefonda ki sevgilisi ne söylüyorsa kadın gözlerini kocaman açarak karşısındaki arkadaşına ya beni nasıl eker bu ya diyorken biz birbirimize bakıp kafa salladık. (amma dedikodu oldu be) Neyse sonra ezan okundu açtık orucumuzu aslında arman ben ve tan en çok sigaraya saldırdık. Erbay ve paula gözleme istediler ama gözlemeler yalan oldu. Arman bizi çok güldürdü. Ve de çok fena dehşetlere düşürdü. Bu arada gelmeyen arkadaşlara biraz gazel okuduktan sonra biz eğlencemize tatlıcıda devam ettik. Kendi adıma Arman'ı, Erbay'ı ve Paula'yı tanımaktan çok mutlu oldum, Erbay'ı ve Paula'yı da ayrıca tebrik ediyorum onca yorgunluklarına ve streslerine rağmen geldiler, isteyen geliyormuş yani ben bunu anladım. Arman'da başka bir işi olmasına rağmen bizleri tanımak için geldi üstelik hepimizden önce oradaydı, biz bir daha ki buluşmamızda kahvaltı yapmaya karar verdik. Sedoş hanım hep son dakka golü atıyor bana ama buna rağmen biz gidip onu gördük baktık morali yüksek mi diye yükselmekteydi. Şimdilik bu kadar ee başka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 ee başka sonra biz sedoşa gidince bize tarif etti bulunduğu yeri biz kaybolduk, bir daha sedoşa adres sormamaya çalışacağız, parkın karşısında güllüoğlu var dedi, güllüoğlunun karşısında da serano var dedi bizde gittik seranoya o ise güllüoğlundaymış. bizde dedikki madem güllüoğlundasın ne diye serano var diyosun. neyse sonunda buluştuk. oturduk kahvemizi söyledik sedoş kendisine kestaneli pasta söyledi, paula yarısını yedi, sedoş bana iftira attı oysa ben pastasına sadece baktım. tan kendine kadayıf söylemiş çaktırmadan yedi biz boş tabağı gördük. daha sonra paulacımın mavi gözlerini kocaman kocaman açarak bize anlattığı komik hikayeyi dinledik ama hikayeyi burada anlatmayacağım. daha sonra sedoş gene beni mıncırmaya başladı kendimi zor kurtardım. sonra tan bizim resmimizi çekti üçümüz sırıttık. aynen böyle. sonra sedoş dediki evim şurda beni bırakırmısınız anam git git bulamadık şurasını. sonra bulduk o eve gitti bizde yola çıktık paulayı bıraktık eve geldik. masalda burda bitmiş. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Sedelina sen ordaydın ama sadece ruh olarak ordaydın Aslında kimse orda değildi, herkes neredeydi bende bilmiyorum Yemeğin devamını anlatıyorum... Arman kadına çok sert bir bakış attı ama geveze kadın hiç tınlamadı. Bütün lokanta kadını dinliyorduk kadın "ben ekilecek kadınmıyım" diyordu. Telefonda ki sevgilisi ne söylüyorsa kadın gözlerini kocaman açarak karşısındaki arkadaşına ya beni nasıl eker bu ya diyorken biz birbirimize bakıp kafa salladık. (amma dedikodu oldu be) Neyse sonra ezan okundu açtık orucumuzu aslında arman ben ve tan en çok sigaraya saldırdık. Erbay ve paula gözleme istediler ama gözlemeler yalan oldu. Arman bizi çok güldürdü. Ve de çok fena dehşetlere düşürdü. Bu arada gelmeyen arkadaşlara biraz gazel okuduktan sonra biz eğlencemize tatlıcıda devam ettik. Kendi adıma Arman'ı, Erbay'ı ve Paula'yı tanımaktan çok mutlu oldum, Erbay'ı ve Paula'yı da ayrıca tebrik ediyorum onca yorgunluklarına ve streslerine rağmen geldiler, isteyen geliyormuş yani ben bunu anladım. Arman'da başka bir işi olmasına rağmen bizleri tanımak için geldi üstelik hepimizden önce oradaydı, biz bir daha ki buluşmamızda kahvaltı yapmaya karar verdik. Sedoş hanım hep son dakka golü atıyor bana ama buna rağmen biz gidip onu gördük baktık morali yüksek mi diye yükselmekteydi. Şimdilik bu kadar gökten üç tane elma pardon taş düşmüş biri sedelina'nın biri Gloria'nın biri de Taurus'un başına Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Akıllı insanın hali başka oluyor canım nasılda almış mesajı Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 aslında bende gelecektim ama gelemedim galiba o taş banada geldi. neyse başka bir gün buluşuruz belki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gelenler gelemeyenlere anlattı Ramazan da bitiyor artık bir sonraki iftar seneye kaldı, ama biz bayramdan sonra bir kahvaltı düzenlemeyi düşünüyoruz. Artos gelmezse bende gelmem ama erbaya ve paulaya kuymak sözüm var ramazandan sonra söz yapacağım arkadaşlar Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 çalıkuşundan bitanecik sardunyama hiç solma emi seni çoooooooooooooooooooooooooook seviyorummmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 çalıkuşundan bitanecik sardunyama hiç solma emi seni çoooooooooooooooooooooooooook seviyorummmm sardunyamdan çalıkuşuna brek brek meydey meydey çalıkuşum ben de seni seviyorum hemde daha çok Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 meydey meydey sesim geliyormu meydey meydey Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Forumun gülü ablam.. Çok sevecen... Her iletisi bilgi dolu.. Çok da seviyeli yazışma üslubuna sahip.. Yarın bayram.. İyi bayramlar sardunyam ablam.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Forumun gülü ablam.. Çok sevecen... Her iletisi bilgi dolu.. Çok da seviyeli yazışma üslubuna sahip.. Yarın bayram.. İyi bayramlar sardunyam ablam.. canım olivia çok teşekkür ederim güzelim. sanada iyi bayramlar hayatın bayram gibi olsun... hadi bayram ola hepinize... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 sardiş tatlım benim O güzel çocukların ve eşinle mutlu bayramlar dilerim sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 sardiş tatlım benim O güzel çocukların ve eşinle mutlu bayramlar dilerim sana gizli saklım teşekkür ederim sanada mutlu bayramlar... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 meydey meydey iyi bayram dileği alındı meydey dilek temiz virüs taraması yapıldı tamam dileği alın :P canım sardunyam benimmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.