Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yok onlar doğru yere yazmışlarda sen sanırım yanlış yere yazdın nerelere kayboldun Beykoz güzeli... Biz Çamlıcanın 3 gülüyüz has bahçemizin bülbülüyüz üsküdara gıderken aldı bı yağmur cıdden ya yağdı valla Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 üsküdara gıderken aldı bı yağmur cıdden ya yağdı valla noluyo burda bakimmm biri bana anlatsın şimdi geri donup okumak zorunda bırakmayın benii... SEdoş sen anlat yawwww... ehhee sedoş bi daha anlatsana anlamadım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 noluyo burda bakimmm biri bana anlatsın şimdi geri donup okumak zorunda bırakmayın benii... SEdoş sen anlat yawwww... ehhee sedoş bi daha anlatsana anlamadım neyi anlatacaktım unuttum bı hatırlatsana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gloria eğer sedoş sana bir gün derse ki buluşalım sakın olur deme adamı ekiyor bu. sonra kekliyor gibi geliyor bana, acaba doğru mu geliyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gloria eğer sedoş sana bir gün derse ki buluşalım sakın olur deme adamı ekiyor bu. sonra kekliyor gibi geliyor bana, acaba doğru mu geliyor. yok sardunyam bizi alıştırıyor oooo.. kaçcak ya hani bigun kaçtıgında bizi uzulmeyelim diye şimdiden uzuyo bizi heheheh tamam sedoş yaaa off sen kaçmıycan anladık kim kaccak o zaman tamam sen kaçma ben kaçayım o zaman yaaaa aallllamm ne fedakarım yaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 yok sardunyam bizi alıştırıyor oooo.. kaçcak ya hani bigun kaçtıgında bizi uzulmeyelim diye şimdiden uzuyo bizi heheheh tamam sedoş yaaa off sen kaçmıycan anladık kim kaccak o zaman tamam sen kaçma ben kaçayım o zaman yaaaa aallllamm ne fedakarım yaaa tek kişilik nevresım yeter bana anladım,çift kişilikten vazgeçtım boşverdım..değmez hayat bu gözyaşlarına layyloylommm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 tek kişilik nevresım yeter bana anladım,çift kişilikten vazgeçtım boşverdım..değmez hayat bu gözyaşlarına layyloylommm Vay tek kişiliğe düştü canımıniçi.. Ee tabi ne gerek var çift kişiliğe.. Sardunyam;kekime laf attığını anlamamış değilim.Gülme arkadaşına gelir kendi başına.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 konuşma bıkerem,sen değilmiydın çift kişilik yakalanan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ne ..Nerede.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 yaw kaçmayı anlatırım yakalanmayı felan dedınya o ya ne fesadsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Haaa tınkkk..Jeton düştü.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Haaa tınkkk..Jeton düştü.. ya ben kimim nerdeyim ben niye hala burdayım benim iyi saatte olsunların uykusu gelmemiş miydi turkcellle biz sahurlamayacakmıydım yaaa ben gidiyorummmm iyi gecelerrrrr Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Vay tek kişiliğe düştü canımıniçi.. Ee tabi ne gerek var çift kişiliğe.. Sardunyam;kekime laf attığını anlamamış değilim.Gülme arkadaşına gelir kendi başına.. EEE gün olur kekleme sırası bizede gelir... Tek kişilik nevresim sana ufak gelir gıı, sana battal boy pika yaptırayım ben (sedoş) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 EEE gün olur kekleme sırası bizede gelir... Tek kişilik nevresim sana ufak gelir gıı, sana battal boy pika yaptırayım ben (sedoş) aile boyunu napam gııı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 aile boyunu napam gııı hani ben size gelcem ya lazım olur belkim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 ya ben kimim nerdeyim ben niye hala burdayım benim iyi saatte olsunların uykusu gelmemiş miydi turkcellle biz sahurlamayacakmıydım yaaa ben gidiyorummmm iyi gecelerrrrr E gitmiş bu kız..İyi geceler diyeyim bari,yarın okur artık.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 yok o bence buralarda gizli görünüyor bence kesin izliyor bizi taurus dikkat et bak iyi saatte olsunları varmış Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sana bırakmış anlaşılan ıyı satte olsunları Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sana bırakmış anlaşılan ıyı satte olsunları Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim.. evet bana bıraktı, e benimkilerde az değil çoğaldılar benimkiler hepinizinkini döver ben ekstra mübareğim. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim.. mubarek mısın..amca bana dua et amca.amca kısmetım açılsın amcaaa..amca el ver amcaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bağladım canımı zülfün teline sen beni bıraktın elin diline güldün mahsununin berbat haline dermanım elinde parelensede sardunyam fm de çalıyordu size iyi geceler şarkısı olsun... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 bağladım canımı zülfün telinesen beni bıraktın elin diline güldün mahsununin berbat haline dermanım elinde parelensede sardunyam fm de çalıyordu size iyi geceler şarkısı olsun... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sahur dıyommm uyku dıyomm hala yatmadın dıyom eleman dıyommm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Sahur demeyin,hiçbiriniz yoksunuz sahurda.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.