Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 bizi çok iyi ağırladığınız o güzel yemeklerinizi hoş sohbetinizi ve daha neler neleri bizimle paylaştığınız için sana ve şafak abime çok teşekkür ederim ablacım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 tekrar hoşgeldin abla bizi çok iyi ağırladığınız o güzel yemeklerinizi hoş sohbetinizi ve daha neler neleri bizimle paylaştığınız için sana ve şafak abime çok teşekkür ederim ablacım... canlarım benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2010 Denizkızı canım teşekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Ben yeniden geldim, hoşgeldim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Hoşgeldin Sardunyam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 teşekkürler, hoş buldum Alıntı
Misafir meraba Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 teşekkürler, hoş buldum Hoş geldin aydın insan.. Umarım bundan böyle, sürekli o güzel samimi, içten ve değerli yazılarını okur bilgileniriz. İyi ki geldin. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Teşekkür ederim, karşılıklı paylaşırız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Aşk İki Kişiliktir / Ataol BehramoğluDeğişir yönü rüzgarınSolar ansızın yapraklar;Şaşırır yolunu denizde gemiBoşuna bir liman arar;Gülüşü bir yabancınınÇalmıştır senden sevdiğini;İçinde biriken zehirSadece kendini öldürecektir;Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir.Bir anı bile kalmamıştırGeceler boyu sevişmelerden;Binlerce yıl uzaklardadırBinlerce kez dokunduğun ten;Yazabileceğin şiirlerÇoktan yazılıp bitmiştir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir.Avutamaz olur artık Seni, sevdiğin şarkılar;Boşanır keder zincirlerindenSular tersin tersin akar;Bir hançer gibi çeksen de sevginiOnu ancak öldürmeye yarar:Uçarı kuşu sevdanınAlıp başını gitmiştir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir.Yitik bir ezgisin sadece,Tüketilmiş ve düşmüş gözden;Düşlerinde bir çocuk hıçkırırGece camlara sürtünürken;Çünkü hiçbir kelebekTek başına yaşamaz sevdasını,Severken hiç bir böcekHiç bir kuş yalnız değildir;Ölümdür yaşanan tek başına,Aşk iki kişiliktir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.