Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 oh ne ala mualla..hepimis bıaraya gelıyoruz sen olmuyon..öldurecem seniiiiiiiiiiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 hani nerdesiniz hepiniz bea senden başka yazan olmamış gıı... dün oğlum sünnet oldu, ben bayıldım kafayı bir vurmuşum yere şimdi boynum tutmuyor, annelik ne zor bişey ya, evladının kılına zarar gelmesine dayanamıyor insan. neyse hayırlısı ile atlattık bunuda Allah'ıma şükür sağ salim Efe'm... 17 Eylül'de düğünde görüşücez inşallah. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 hani nerdesiniz hepiniz bea senden başka yazan olmamış gıı...dün oğlum sünnet oldu, ben bayıldım kafayı bir vurmuşum yere şimdi boynum tutmuyor, annelik ne zor bişey ya, evladının kılına zarar gelmesine dayanamıyor insan. neyse hayırlısı ile atlattık bunuda Allah'ıma şükür sağ salim Efe'm... 17 Eylül'de düğünde görüşücez inşallah. senin kafan kalındır bişe olmamıştır benceeeee kıs evlenıyormusun ayoll sen evli değelmiydın bacımmmmmmmmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 abacımmmm özledim canımmmmmmmmmmm bekledim de gelmedin gel gayri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 abacımmmm özledim canımmmmmmmmmmm bekledim de gelmedin gel gayri yahu valla coştu bu kıs...semıner dıyommmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 seminer mi maç nolcak gı ??????????? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 seminer mi maç nolcak gı ??????????? mudur der sana yarın maçıııı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Demek benim kafam kalındır ha? Yumotem bende seni çok özledim bu aralar yoğunluk var bunlar atlatalım daha sık görüşeceğiz. Kafamı yere vurdum geçici bir hafıza kaybı başladı bende, Sedelina diye biri var bana bişeyler yazmış kim o Yumotem tanıyormuyum? Kafama kalın demiş kafamın ölçüsünü mü aldın sen gıı? Bak sana bir esersem burdan, çok kötü eserim. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Demek benim kafam kalındır ha? Yumotem bende seni çok özledim bu aralar yoğunluk var bunlar atlatalım daha sık görüşeceğiz. Kafamı yere vurdum geçici bir hafıza kaybı başladı bende, Sedelina diye biri var bana bişeyler yazmış kim o Yumotem tanıyormuyum? Kafama kalın demiş kafamın ölçüsünü mü aldın sen gıı? Bak sana bir esersem burdan, çok kötü eserim. bıde bırı esse nasıl olurrr,bak nasıl meleğe dönüşüyom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ay kızım sedoşşşşşşş sen zaten meleksin gı can alıcı melek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bıde bırı esse nasıl olurrr,bak nasıl meleğe dönüşüyom Eserse poyraz essin, lodosa alerjim var... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 lodos kım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 offff ki ne offffffffffffffffffffffffffffffff Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Esince bahar yeli sevdim biranda seni gözlerim bulduğu anda kaybetti Eserimi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sadece susarak özluyorum senii adresınde yokluğu kııyamet bılerek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 işte gıdıyorum çeşmi siyahım sermayem derdımdır servetım ahım karardıkça bahtım kararsada Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 koklamaya kıyamam benim güzel manolyam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 duydumki unutmuşsun gözlerımın rengini yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Arım, balım, peteğim gülüm dalım çiçeğim bilsemki öleceğim Yine seni seveceğim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gözlerım uykuyla barıştı sanma sen gıttın gideli dargın sayılır ben de bır zamanlar sevıldım amma senınkı düpedüz vurgun sayılırrr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yalan sözler gülüşlere kandın gittin ellere kimbilir kaç senelerce kanar durur bu içimde şimdi gönül yaralı kırık kolu kanadı sende kaldı yarısı varsın dursun acısı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 yalan sözler gülüşlerekandın gittin ellere kimbilir kaç senelerce kanar durur bu içimde şimdi gönül yaralı kırık kolu kanadı sende kaldı yarısı varsın dursun acısı gün görmeyen şu yüzüm bı senı sevdı sende güldü donsen d e faydası yok düştün gözumden bı kere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gün görmeyen şu yüzüm bı senı sevdı sende güldü donsen d e faydası yok düştün gözumden bı kere gözden düşmek ne kadar ağır bir şey değil mi? gözden düşenlere yuh olsun gıı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 gözden düşmek ne kadar ağır bir şey değil mi? gözden düşenlere yuh olsun gıı yaw ben düşsem fena olur,bıde boyu uzunya kafam kırılır Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sen düşme kız, düşen düşmüş gözden düşen ona layık olandır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.