Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Sahur demeyin,hiçbiriniz yoksunuz sahurda.. geçen gece de ben tek başımaydım sahurda, bir de bilimselci vardı. siz yoktunuz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Kim demiş.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 ben dedim bilimselci sahurda ama siz uykudamıydınız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 haydı sahura dıye başlık açsakmı ne.sahura kalkanlar yazsın oraya Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 haydı sahura dıye başlık açsakmı ne.sahura kalkanlar yazsın oraya Sahura kalkanlar tek tek kalktıklarını mı ispat etcekler gıı, o vakit biz (iftar ve imsak) vakti diye başlık açalım iftar öncesi ve imsak öncesi oruç tutanlar yazsın... en başta yam_yamla, bilimselci yazar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ne gülüyon Sedoşum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 delirdm de ondan kıs yazdığına güldüm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 delirdm de ondan kıs yazdığına güldüm ne varmış yazdığımda Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Oruç tut sıhhat bul.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Oruç tut sıhhat bul.. bugün sıhhat bulduğumuz 7. gün Allah'a şükür. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2006 yaw msn den çıktın bırden hatmı kptu..ıyı geceler dıyeyım bari buradan öptümmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 yaw msn den çıktın bırden hatmı kptu..ıyı geceler dıyeyım bari buradan öptümmmmm Elektirikler koptu gıı, iki gecedir aynı saatte kopuyor anlamadım neden... Ben geldiğimde sen tatlı uykudasındır, ben sahurumu yaptım, gün doğuyor şimdi, dışarda kuş sesleri var ve hava çok güzel. Öyleyse sana da iyi sabahlar. (çok mu karışık oldu) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 kuş sesleri mi sardunyaaaaaam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 estı gene.bak bu çok güzel canım: Söylenemeyen Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Yağmur bırakmadan geçen bulutlar gibiydi zihnimdeki düşünceler; dilime düşmeyen, sözcüklere dönüşmeyen! .. Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Her zaman fazla oldu söyleyemediklerim, söyleyebildiklerimden! .. Her zaman; bir bilinmez lisandaki çözülmez şiirleri koklayıp, hissettirmeye çalıştım sana... Her zaman biraz daha zaman kolladım seslenmek için sana, ve her zaman hayıflandım; Ben, sana ne söyleyebildim ki bunca zamandır? .. Kendi karanlığında; güneşe görünmek için karar veren bir tohum gibiydim... Zordu çıkmak gömüldüğüm çamurdan; Ama güzeldi!.. Sen güzeldin ve ben, güzelleşiyordum seni düşündüğümde!.. Kendi karanlığında; güneşe görünmeye karar verip yeşillerini giyen bir tohum gibiydim... Boyutları değişiyordu hayatımın... Yani, değiştiren sendin boyutlarını hayatımın; büyüyordum, gelişiyordum, genişliyordum... Söyleyebildiklerimden çoktu her zaman, söyleyemediklerim; bu yüzden kelimelerimin arası açılıyordu!.. Sığdıramadığım her duygu; iki kelimemin arasındaki boşlukta gizli... O yüzden, yazdıkça parmaklarım,,, ve işte yine o yüzden söyledikçe dilim topallıyor!.. Toparlayamıyorum zihnimi... Seni özlüyor, ve terliyorum özledikçe; Seni koklamak için... İçimdesin! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Yumotem evet kuşsesleri, eee ne oldu ki? Sedelinam çok güzel ya, çok duygulu bu şiir teşekkür ederim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Ben Seninle Ağlamak İstiyorum Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle arkandan yana yakıla değil Hüzünle, kahırla değil Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle sensizliğe yanıp sabahlara kadar değil Ben seninle ağlamak istiyorum Omzunda ki değmeli yanaklarımdan Birkaç tuzlu damla omuzlarına Tadını hiç bilmediğim dudaklarını öperken Ağlamak istiyorum ki hiç bilmediğim tadı Değsin gözyaşlarımın, dudaklarına Ve bir an gözlerini aç ki ben kaybolayım Doğada olmayan mavilikteki gözlerinde Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle bir ağla ki benle okyanusunda kaybolayım Öyle sensizliğe, hayata değil Benimle olduğun için Bir gece sabaha kadar Seninle ağlamak istiyorum Öyle yanında falan değil Gözlerinin okyanusuna bakarak İçinde son kulacımı atana kadar Ben seninle ağlamak istiyorum Ama sen ayçiçeği gibisin Gündüz güneş açınca oh.. Hep yanımdasın gündüzleri Ama boynum bükülür her gece Söz verdiğin saatte gidersin çünkü. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış, son aşk... hani , olgun bir nar , dolu bir başak gibi, hani, o, yağmura doymuş toprak gibi, bire yüz vermiş bereketli yüreklerin son hasadı... son aşk... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış, son aşk... hani , olgun bir nar , dolu bir başak gibi, hani, o, yağmura doymuş toprak gibi, bire yüz vermiş bereketli yüreklerin son hasadı... son aşk... son gözyaşı.......... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 seni sevıyorum dıyenın sevgisinden süphe et,çünkü aşk kör,sevgi dilsizdir gıı ne söz amaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 son gözyaşı.......... son yıkılış.................. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 her son gözyaşı yıkılıştır bebeklerde gözyaşı doker o halde onlarda yıkılır arısto da kıyas mantığı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 en son yıkılan, en son gözyaşı dökense, geçen bizim dolap yıkıldı, yazık dolaba dersek aristoya ayıp olur mu? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 en son yıkılan, en son gözyaşı dökense, geçen bizim dolap yıkıldı, yazık dolaba dersek aristoya ayıp olur mu? valla sana ayıp olur,ınsan sağlam bişi alırrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.