Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kısss utanma yahu...

sen olmazsanda benim canım sıkılacak buralarda, gidersek beraber gidelim tamam mı? :)

güzel hikaye için teşekkür ederim hayatım, düşündürücü bir hikayeydi... :clover:

zarifem, seni seviyorum, ama çok fenasın haaa!!! :P

yumotem, kıs inanma sen bu cadıya, yalan söylüyor bu, seni çok özledim, ben... çalıkuşumsun sen biliyorsun değil mi? :wub:

kr71rg4.jpg

• Cevaplar 2,3b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sardunyacığım sana ve ailene çok geçmiş olsun ! Umarım şimdi daha iyisinizdir.

her zaman iyi yürekli ve sevgi dolusun.yüreğine sağlık :clover:

Bu çiçeğim geçmiş olsun dileklerimle sana ve ailene ...!smiles_292.gifsmiles_292.gifsmiles_292.gif

Gönderi tarihi:

Sardunyacığım seni tanımak daha güzel benim ayaklı kütüphanem :D

İnsanın kendisi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş ! O senin kendi iyiliğin :clover::clover::)

:blushing:

canımsın arkadaşım... hoşgeldin,

ayaklı kütüphanemi çok güldüm valla... benim bir arkadaşım var ben ona ayaklı meydan laurus diyorum... :P

Gönderi tarihi:
canımsın arkadaşım... hoşgeldin,

ayaklı kütüphanemi çok güldüm valla... benim bir arkadaşım var ben ona ayaklı meydan laurus diyorum

O senin bilgine verdiğim değerden dolayı çok sağolasın :clover:

Allah her zaman seni güldürsün . hayatın acılarını göstermesin .sevgiler :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

çok teşekkür ederim sağolasın...

dikkat edersen tartışmalardan uzağım bir süredir şimdi çok farklı düşünceler içerisindeyim. pek çok şeyi gözden geçiriyorum, düşünüyorum... okuyorum bu aralar daha çok okuyorum... öğrenmek çok güzel, ihtiyaç ve çok önemli... güzel gönüllü arkadaşım iyiki varsın... :clover:

Gönderi tarihi:

zaten herşeyin başı sevgi ve anlayış insanlar ne zaman bunun değerini anladılar o zaman daha güzel bir hayat olacağına inanıyorum . düşüncelerin için çok sağol sende iyiki varsın sohbetin ve arkadaşlığın için teşekkürler :):clover:

Gönderi tarihi:

murti diyisa doğru deyidir. bak o çoktan yattı :sleeping: bizim içinde yarın çok geç olmadan yatma vaktidir sanırsam... öpeyimmi seni, hadi öpeyim bari... :w00t::kiss:

Gönderi tarihi:

bnde yatam gari,selam ey gece karanlık gelıyorum koynuna yalnızlık..pardon içime ahmet telli kaçmış :w00t::D

Gönderi tarihi:

Sayın sardunyam

sizi artık tartışmalarda göremiyoruz nereye kayboldunuz. küstürdülermi sizi yine. :) yazılarınızı takip eden insan sayısı oldukça fazla sanırım yakında yine yazmaya başlarsınız çünkü siz kendinizi bilirsiniz, tepkisiz kalamazsınız. :)

size de bu güzel papatyaları göndermek istiyorum. biliyorumki papatyaları çok seviyorsunuz.

papatyaresimleri06sh1.jpg

Gönderi tarihi:

sardunyam :wub:

anaaa :wacko: kız sen papatyamı seviyon en çok :huh:

e bu kadarınada ben pes diyom ya...yoksam sen benim kopyammısın... -_-:whistling:

bizi kim koyun dolly kibim kopyalamış olabilir.. :w00t:

yoksam seninde el ve ayak parmaklarının toplamı tıpkı benim kibim 20 ediyor :P:lol:

Gönderi tarihi:

ablam...canım....

seni çok seviyorum...sana öyle içten abla diyorum ki..bunu kelimelere dökemem bile...

saygı-sevgi..neşe-mutluluk...hepsi sende varlar..

sen mutlu olmayı hak ediyosun ablacım...her zaman ablam olllcağını biliyorum...kalbimde açan sardunyamsın sen benim canım ablamsın... :hug:

hayatta gölgende mutluluk....hayat arkadaşınsa güneşin olsun..

güneşin seninle olsun...gölgende ömür boyu sizinle.... :wub:

Gönderi tarihi:
ablam...canım....

seni çok seviyorum...sana öyle içten abla diyorum ki..bunu kelimelere dökemem bile...

saygı-sevgi..neşe-mutluluk...hepsi sende varlar..

sen mutlu olmayı hak ediyosun ablacım...her zaman ablam olllcağını biliyorum...kalbimde açan sardunyamsın sen benim canım ablamsın... :hug:

hayatta gölgende mutluluk....hayat arkadaşınsa güneşin olsun..

güneşin seninle olsun...gölgende ömür boyu sizinle.... :wub:

canım kardeşim,

o kadar hissediyorum ki abla derken ki samimiyetini. çok teşekkür ederim beni layık gördüğün için. o güzel sözlere ve ablan olmaya...

sende benim kardeşimsin :hug: güzel sözlerine çok teşekkür ederim, dilerim sende hayatının rotasını belirleyeceğin bu yıllarda doğru kararların altına imzanı atarsın, ve sınavlarından hep iyi notlar alırsın... hiç bir şey için ve hiç kimse için hedeflerinden vazgeçme, eğitimin herşeyin üstünde bunu hiç unutma... hayatın kendisi çok sürprizlerle dolu neler neler çıkıyor insanın karşısına... :unsure:

(kimbilir önümüzdeki yıllarda neler yaşayacağız neler göreceğiz)

neyse imzasını sevdiğim masum prensesim, seni seviyorum ve senin ablan olduğum için çokta mutluyum...

:wub:

Gönderi tarihi:
sardunyam :wub:

anaaa :wacko: kız sen papatyamı seviyon en çok :huh:

e bu kadarınada ben pes diyom ya...yoksam sen benim kopyammısın... -_-:whistling:

bizi kim koyun dolly kibim kopyalamış olabilir.. :w00t:

yoksam seninde el ve ayak parmaklarının toplamı tıpkı benim kibim 20 ediyor :P:lol:

kısım ben sana diyom sen benim hastanede yolunu kaybeden kardeşimsin ben sana elimi bırakma şaşı gözlerinle yolu bulamazsın demedim mi? :P dedim... :D

el ayak parmaklarımın toplamı dur bi sayayım... aaaaaaa 20 ediyormuş..... :w00t:

essahtan bak görüyonmu

vayy kardeşim nerelerdeydin bunca zaman

otobüs durana gel bekliyom

elimde sarı kasımpatları var gııı :flowers::hug::lol:

Gönderi tarihi:
kısım ben sana diyom sen benim hastanede yolunu kaybeden kardeşimsin ben sana elimi bırakma şaşı gözlerinle yolu bulamazsın demedim mi? :P dedim... :D

el ayak parmaklarımın toplamı dur bi sayayım... aaaaaaa 20 ediyormuş..... :w00t:

essahtan bak görüyonmu

vayy kardeşim nerelerdeydin bunca zaman

otobüs durana gel bekliyom

elimde sarı kasımpatları var gııı :flowers::hug::lol:

dimek ben hastanede kayboldum :crying:

iyide sen nerden biliyon şaşı gözlerimin güzelliğini. :blink: yoksam sen beni gördün mü..hastanede beni kaybederlerken... :w00t:

eminim sen kaybolmam için elinden gelen yardımı yapmışsındır ordada.. :unsure:

gelmem otobos durağına felan neme lazım ordada itiverirsin otobosların altına gençliğimin baharında :lol:

ı-ıh gelmem -_-

Gönderi tarihi:

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına.

Hırçın hırçın kayalara vuruşuna,

yüreğindeki duruluğa demiş ki suya:

Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol...

Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş;

Yüreğim sana armağan...

Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına...

Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de

alıp gitmiş uzak diyarlara su...

Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları...

Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun,

biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu.

Ama gitmenin yitirmek olmadığını....

Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla.

İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan,

su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş...

Sardunyam ablam..:hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.