Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Murti_San

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.056
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Murti_San tarafından postalanan herşey

  1. slm kardeşim ..! geçiyordum eski dostumu bir ziyaret edeyim dedim. umarım iyisindir,Allah'a emanet ol.
  2. ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b
  3. Murti_San

    ॐ๑ Murti San ๑ॐ

    Evet kayıplardayım.işlerden vakit bulamıyorum ve planda olmayan işler çıktığından dolayı baya uzun bir süredir yoktum. yinede bu kadar zaman içerisinde unutmadığın için sana ve tüm unutmayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
  4. Radya bakıyorum geri dönmüşsün ! buna gerçekten sevindim.ayrıca geçmiş bayramını kutlar .sağlık ve huzur dolu bir hayat dilerim. ki.b.........!
  5. sardunyam geçmiş bayramını kutlar her zaman sevgi ve güzellikler dilerim. biraz geç oldu ama kusura bakma artık. k.i.b.......!
  6. Murti_San

    LilaC..

    LilaC geçmiş bayramın kutlu olsun. hayat sana her zaman güzellikler versin. neyse şimdilik bu kadar yazayım.gece geç saatlerde insanın aklına fazla bişey gelmiyor. herşey gönlünce olsun. k.i.b..........!
  7. Jön rahatın iyi yani sevindim .kendine iyi bak yani tüm eğitimlerden yırttın yani sen iyi ol gerisi önemli değil....!
  8. slm tauruscum ne zamandır seni göremedim.umarım iyisindir. kendine iyi bak.görüşmek üzere selametle........! havalarda ısınıyor sana vantilatör getirdim serinlersin arada
  9. slm çok teşekkürler ben iyiyim.bu aralar pek giremiyorum.umarım sende iyisindir. unutmadığın için teşekkürler.sevgiler....!
  10. Murti_San

    Mineu

    mineu sevgili arkadaşım .umarım iyisindir kendine iyi bak.....!
  11. bak bende bu kediyi getirdim .nasıl bakıyor çok mahsum dimi bu kediyi seversen senin olsun beslersin...!
  12. Murti_San

    ॐ๑ Murti San ๑ॐ

    teşekkürler sevdiğin birşeyi yanıma getirmen güzel ama bu kara kedi olsun..! bakalım ben sana ne getircem iyiyim çok teşekkürler.sevgiler bizden ne demek.......! sende iyisindir umarım.kendine çok çok iyi bak....! çok sağol sevgiyi vermesini bilen sevgiye layık biridir sende her zaman seviliyorsun....! kendine iyi bak....!
  13. slm sevgili titrek ortağım nasılsın görüşmeyeli bakalım? ben yokken yazdığın yorumlaın içinse çok teşekkürler. kendine iyi bak. sevgi insanın içinde büyüttüğü bir çiçektir
  14. Sardunyam arkadaşım nasılsın .umarım iyisindir .hayatta tüm istediğin ve umduğun güzellikler seninle olsun...! görüşmek üzere........!
  15. Murti_San

    NATALİA

    olur kahveni nasıl alırdın ? yanlız yaptığım kahve kahveden başka herşeye benzer ben beceremem o işleri ...! senin yapman gerekir.senin eline daha iyi yakışır tamam mı? şekerli bi kahve yap bakem bana şimdi....
  16. Murti_San

    NATALİA

    Ooooo Nati millet psta börekle geliyor senin yanına ..! böle ziyarete ne var, sen ikram etmen lazım, gelen misafirlere pasta börek. neyse olsun sende çayları servis yaparsın artık.kendine iyi bakkk....
  17. RA_dya buradan ayrıldığını bilmiyordum ! yorumları okuyunca öğrendim. umarım herşey gönlünce olur.seni tekrar burada görebiliriz. ama önemli olan tabiki senin için iyi olan neyse o olsun .kendine iyi bak....!
  18. Bu çiçeğimi tüm forum arkadaşlarıma veriyorum.Çünkü bugün sevgililer günü. Tüm arkadaşlarım umarım güzel bir gün geçirirler Sevgiler.................!
  19. arkadaşa başka bir ihtiyacı olup omdığını sorardım vursan sana dava açar darp'tan mahkemelik olursun.işin yoksa uğraş dur:D en iyisi salıver yakasını
  20. Umutla başlayan sevdalar gördüm Uğrunda ölürüm diyenler gördüm Bir veda etmeden gidenler gördüm Aldanmak istersen durma sev dostum Durma durma durma sev dostum Atilla Kaya
  21. Murti_San

    Çağrışım

    Sonun Başlangıcı
  22. tabiki zıtlıklar birbirini çekmez ama % 100 uyum diye bişey yoktur sanırım.iki kişi arasındaki uyum benim tahminin % 70 leri geçmez. zaten belli konulardaki uyum kişiler arasındaki ilişkiyi olumlu yönde etkiliyor.bunun yanında karşımızdakinden neler beklediğimizde önemli beklentilerinize ve duygularınıza ne kadar cevap verebiliyor yada size ne kadar hitab edebiliyor, bunlarda karşınızdaki kişiyle uyumu arttıran unsurlardan birkaçı umarım her insan kendi diğer yarısını bulur.....!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.