Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Sardunyam sana gönlün gibi temiz ve özverili çalışmalarında başarılar dilerim. iyiler herzaman kazanır .Sen yürüdüüğün yoldan ve doğru bildiklerini savunmaya ve insanları doğruyla tanıştırmak için çalışıyorsun.Bende seninle beraber olamasamda senin yanındayım bunu unutma ! Sen gerçeklerle hayata bakan ve hayatın gerçekleriyle uğraşında başarılar........ En değerli bilgi paylaşılan bilgidir...! Gönül gözün hep açık olsun....................... Sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2006 sevgili murti san çok teşekkür ederim anı defterimi şereflendirdin. söylediğin her şey karşılıklı ve arkadaşlığımız baki... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 foruma tekrar donmus olmana cok sevındım sardunyam.ıyıkı varsın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 foruma tekrar donmus olmana cok sevındım sardunyam.ıyıkı varsın sende bu forumda olmasından en çok mutlu olduğum ve en gereklilerden birisin... teşekkür ederim... o kocaman temiz yüreğin hiç kararmasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2006 Kasım Yağmurları Artık sen eski sen değilsin Uzaksın bu çekinen sakınan sensin Omuzlarımda dünyanın bütün acıları Islatıyor beni ağır kasım yağmurları Ben ne haldeyim görmüyorsun, Sen acılara değmiyorsun Duydum ki başkasına cömertsin Yabancı kucaklarda sıcaksın Eğildi kederimden buğday başakları Matemim var söndürün ışıkları Kim yaşar böyle yasla aşkları Kim böyle durur ihanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Yalancı, beni de aldattın Yıllar üzerimden geçer Her gün öncesinden daha beter Çalmıyor artık kapımı tanıdık yüzler Kırlangıçlar gitti, bitmiyor güzler Ne bahar kokuyor ne sümbüller Sormaz oldu hatrımı artık ümitler Kim böyle sabır üstüne sabır ekler Yalancı, beni de aldattın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 sız bana bır sıır hedıye etmıstınız bende sıze bır sıır hedıye edeyım ANKARA'NIN TAŞINA BAK Ankara'nın taşına bak Gözlerimin yaşına bak Yanki bizi esir almış Şu düzenin işine bak Ankara'nın taştır yolu Yanki sarmış sağı solu Sen gösterdin halk savaşı Devrim için doğru yolu Zulüm bir gün duracaktır Halk zinciri kıracaktır İşçi köylü yoksul halkım İktidarı alacaktır. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 çok teşekkür ederim jön, sevdiğim bir marşın sözleri ve çok anlamlı... saolasın... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 sardunyam SENİ ÇOK SEVİYORUM arkadaşım...buraya senin ne kadar iyi ve güzel bir yürek taşıdığını yazmama gerek yok çünkü sen senin hakkındaki görüşlerimi biliyorsun.... biliyosun demi ...ya umarım biliyosundur...yani bildiğini düşünüyorum.. eşinle ve çocuklarınla ömrünün sonuna kadar(umarım uzuuuuuuuzzzzzzzzz bir ömrün olur)mutlu ve sevginizin çoğalarak arttığı bir yaşam dilerim...allah birbirinizden ve sevdiklerinizden ayırmasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 sardunyam SENİ ÇOK SEVİYORUM arkadaşım...buraya senin ne kadar iyi ve güzel bir yürek taşıdığını yazmama gerek yok çünkü sen senin hakkındaki görüşlerimi biliyorsun.... biliyosun demi ...ya umarım biliyosundur...yani bildiğini düşünüyorum.. eşinle ve çocuklarınla ömrünün sonuna kadar(umarım uzuuuuuuuzzzzzzzzz bir ömrün olur)mutlu ve sevginizin çoğalarak arttığı bir yaşam dilerim...allah birbirinizden ve sevdiklerinizden ayırmasın... Frozen ablacım biliyorum, yani bildiğimi sanıyorum... benimde seni ne kadar çok sevdiğimi seninde bildiğini umuyorum... sohpetimiz yeni başladı ama uzun zamandır yazdığı yazıları takip ettiğim ve uzaktan da olsa gönül bağı kurduğum biriydin... şimdi arkadaşımsın, Allah'tan diliyorum ki bu çok uzun sürsün... bana dilediğin bütün temennilerin seni de bulmasını dilerim. Güzel kızınla ve değerli eşinle bir ömür boyu mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sür... yaşlandığında torunlarına patik ör, masal anlat, hatta bizi anlat... canımsın... seni artosu sevdiğim kadar seviyorum... (artosu tanımalısın, çok değer verdiğim kankim o benim) sende çok özelsin... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 sardunyam KARDEŞİM görüyorumki intikamını burda almışsın ablacım felan noluyo bende biliyorum...yani bildiğimi sanıyorum güzel dileklerin için bende teşekkür ederim...mahcup oldum vallahi ne tesadüfki bende seni takip ederdim ve her okuduğumda helal olsun ne güzel yazmış derdim...ve bu hiç değişmedi.. biz henüz birbirimizi tanımıyoruz ama ruhlarımız birbirini tanımaya başladı ve araya kirletilmiş (görsellik,bencillik,beklentiler..vs..)hiç bir şey girmediği için belkide ben sana kendimi bu kadar yakın hissettim...bu sanal ortamda insanlar kaygılarından uzak olduğu ve kendilerini rahat bıraktıkları için belkide birbirlerini bu kadar çabuk sevebiliyorlar.....saçmaladım mı acaba anı deyince aklıma hep ortaokul yıllarındaki hatıra defterim gelir...orda yazan her arkadaşım hiç şaşmadan şu cümlelerle başlarlardı söze... bana bu anı defterinde kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim... ne güzel günlermiş yaaa... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 uleee gavurun gızıııı kaç gündür neredesınnnn... bak fırsat blip anı defterını talan edıcem ona göre... özledim sizleri yaaa.vaktim olmuyor pek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 frozenim ablacım demekki uzaktan uzağa takip etmişiz birbirimizi bende senin için derdim aynı şeyleri düşünüyormuşuz... anı defterimde seni görmek ne güssel... şu diloşla, figgaroyada sölümde iki kelam yazsınlar... sedoş ben sana küsüm gloriayaya küsüm dünyaya küstüm oynamıyom artık Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Kasım Yağmurları Artık sen eski sen değilsin Uzaksın bu çekinen sakınan sensin Omuzlarımda dünyanın bütün acıları Islatıyor beni ağır kasım yağmurları Ben ne haldeyim görmüyorsun, Sen acılara değmiyorsun Kim yaşar böyle yasla aşkları Kim böyle durur ihanetlere karşı Kim döker bu kadar gözyaşı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 sardunyam gecmıs olsun babanıza Alllah acıl sıfalar versın Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2006 ablacım geçmiş olsun foruma girememeni anlıyorum o gün yazamadım malum seni çok seviyom abacım canımsın Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 JÖN VE YUMOTE çok teşekkürler sardunyamın keyfi yok ve genellikle babasının yanında sizlere çok selamı var bizde sizleri özledik görüşeceğiz umuyoruz. Yumotecim senide Allah kavuştursun. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 teşekkürlerrrr abicim sardunyammmmm özlettin şimdidennn çalıkuşun seni bekliyo Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 sardunyam çok geçmiş olsun ...herşey bizler için değilmi zaten...buda geçer arkadaşım..bir bakmışsın babacığınla karşılıklı şöyle güzel bir kahve içiyosun,hemde tatlı tatlı didişiyosun kimbilir öyle değilmi...alıştığımız ve bazen serzenişte bulunduğumuz an'ların aslında ne kadar değerli olduğunu anlamamız için illa kalbimizin hop etmesi lazım sanki... allah babacığına şifalar sağlıklar ve uzun ömürler versin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 sardunyam çok geçmiş olsun ...herşey bizler için değilmi zaten...buda geçer arkadaşım..bir bakmışsın babacığınla karşılıklı şöyle güzel bir kahve içiyosun,hemde tatlı tatlı didişiyosun kimbilir öyle değilmi...alıştığımız ve bazen serzenişte bulunduğumuz an'ların aslında ne kadar değerli olduğunu anlamamız için illa kalbimizin hop etmesi lazım sanki... allah babacığına şifalar sağlıklar ve uzun ömürler versin.. canım frozenim sen çok duyarlısın... sana çok teşekkür ediyorum... Allah'a şükür babacım daha iyi bugün taburcu oldu nefes darlığı çekiyor oda 2 ay içerisinde düzelecekmiş inşallah. Allah bütün hastanede yatan hastalara şifa ve ailelerine sabır versin... kardeşlerim annem ve ben çok büyük bir şok yaşadık. hala inanamıyorum yarasına bakınca içim tuhaf oluyor ama şükürler olsun ki Allah onu kurtardı bizi mutlu etti. Şükürler olsun... canım arkadaşım özel mesajına cevap yazamamıştım, sıkıntılı anında ilk aklına gelen olayım demişsin bu beni çok mutlu etti ve lütfen sende beni aklına getir olurmu? insan acı yaşarken yanında bir dost eline çok muhtac oluyor elini uzattığın için teşekkür ederim. canım paulam mavişim hayatımda tanıdığım en delikanlı kız... ona da sonsuz teşekkür ediyorum... kan vermekle kalmayıp sürekli arayarak moral vermesi asla unutmayacağım bir davranış. Allah'ımdan gönülden diliyorum ki hiç darda kalmasın, hayat ona hep güzel şeyler yaşatsın... özel mesajlarına cevap yazamadığım arkadaşlarım da beni affetsinler hepsine çok teşekkür ediyorum. canım hiç bir şey yazmak istemiyor ve sanırım uzunca bir süre aranıza sadece arada sırada gelip sizlerin yazdıklarını okuyacağım. bütün sevdiğim kardeşlerime, arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum. Allah'a emanet olun... selamlar Alıntı
Misafir seyrekler Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Bu konuyu inanınki yeni gördüm. Sayın Sardunyam ve Tan vakti'ne, çocuklarıyla birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun dostlar. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 sardunyam çok sevindim...bak gördünmü geçti işte.. böylesine kötü olayların tek iyi yanı sevdiklerimizin yerine hiçbir şeyi koyamayacağımız ve hayatın her an avuçlarımızdan kayıp gidebileceği gerçeğinin kafamıza dank etmesi ..... sen sezeni çok seviyorsunya bende onun bir şarkısından küçük bir bölüm yazıyorum.. ...geçer geçer....daha öncekiler gibi....buda geçer ....neler neler geçmediki....yine düşer.. deli divane gönlüm...aşka.....aşka....hayata... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Bu konuyu inanınki yeni gördüm. Sayın Sardunyam ve Tan vakti'ne, çocuklarıyla birlikte ömür boyu mutluluklar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun dostlar. Değerli arkadaşım çok teşekkür ederim, şeref duydum hoşgeldin sayfama... bende sana mutluluklar dilerim kendinize iyi bakın sayın seyrekler... sardunyam çok sevindim...bak gördünmü geçti işte.. böylesine kötü olayların tek iyi yanı sevdiklerimizin yerine hiçbir şeyi koyamayacağımız ve hayatın her an avuçlarımızdan kayıp gidebileceği gerçeğinin kafamıza dank etmesi ..... sen sezeni çok seviyorsunya bende onun bir şarkısından küçük bir bölüm yazıyorum.. ...geçer geçer....daha öncekiler gibi....buda geçer ....neler neler geçmediki....yine düşer.. deli divane gönlüm...aşka.....aşka....hayata... Canımsın ya, burada beni hatırlayan bir sen mi kaldın... unutmayan, göremeyince en azından defterime gelip içinden geçenleri yazan bir sen mi varsın... iyiki varsın... canım arkadaşım, vefalı dostum, hemşehrim, rapunzelim, frozenim çok çok çok seviyorum seni... geçer arkadaşım, hepsi geçer, delerde geçer ama yine de geçer... bende sana aşkım Sezenimden çok sevdiğim bir şarkıyı armağan edeyim o zaman... Bazen daha fazladır her şey Bi eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman git hemen radyoyu aç bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazlada üzülme hayat bitiyor bir gün Öyle de böyle de ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir Bi şiirden, bi sözden Bi melodiden, bi filmden Geçirip güzelleştirmeden dayanmak zor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 teşekkürlerrrr abicim sardunyammmmm özlettin şimdidennn çalıkuşun seni bekliyo Çalıkuşum birtanem, geldim, ama keyfim yok canım ya, frozenim olmasa geleceğim yok buralara zaten pek anımsayanda yok, bir kaç dosttan başka... bende seni özledim, az önce frozenime öm den cevap yazdım da söyledim özlediğim bir kaç ismi onların arasındasın çalıkuşum, nasıl nişanlına mektup yazıyormusun, başladınmı yazmaya, bizdende selam söyle Allah'a emanet olsun, sağ salim gelsin inşallah... canımcım ben anı defterime bakıyorum arasıra ama foruma girmek istemiyor pek canım... nedense!!! ama sizlerle yine görüşeceğiz, istediğimiz heran, her şekilde... seviyorum seni çalıkuşum, tatlı gönüllüm... kendine iyi bak öpüyorum yanacıklarından Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 ayyy çok utandım ya... sardunyam bu forumda seni sevmeyen yoktur heralde bir kaç kişi dışında...bunlardan biride benim biliyorsun..senden hiç hazetmem YUMOTE bak bikerem bu sardunyam varya yalan söylüyor saydığı isimlerin arasında sen yoksun arkadaşım ben dedimde yumote bak çok iyi kızdır seni sever ...ha omu yok ben onu hiç sevmem dedi...bunun benide sevdiği yok zati...idare ediyoz işte.. (ay ben ne fenayım.) sardunyam o şarkıyı bende severim sağol... sende olmasan benim buralarda canım çok sıkılır.. sana mesneviden sevdiğim bir hikaye umarım seversin benliğin şımartılması.. Ten kafese benzer. Girenlerin, çıkanların, insanla dostluk edenlerin aldatmasıyla can bedende dikendir. Bu, "Ben senin sırdaşın olayım" der. Öbürü "Hayır, senin akranın, emsalin benim"der. Bu der ki: "Varlık aleminde güzellik fazilet, iyilik ve cömertlik bakımından senin gibi hiçbir kimse yok." Öbürü der ki: "İki cihan da senindir. Bütün canlarımız senin canına tabidir." O da, halkı, kendisinin sarhoşu görünce kibirlenir, elden, avuçtan çıkmağa başlar. Şeytan onun gibi binlerce kişiyi ırmağa atmıştır! Dünyanın lutfetmesi ve yaltaklanması, hoş bir lokmadır, ama az ye. Çünkü ateşten bir lokmadır! Ateş gizlidir, zevki meydanda. Dumanı sonunda meydana çıkar. Sen "Ben o medihleri yutar mıyım? O, tamahından methediyor. Ben, onu anlarım" deme! Seni metheden, halk içinde aleyhinde bulunursa onun tesiriyle gönlün, günlerce yanar. Onun; mahrumiyetten senden umduğunu elde edemeyip ziyan ettiğinden dolayı aleyhinde bulunduğu halde, O sözler, gönlüne dokunur, onun tesiri altında kalırsın. Medihten de bir ululuk gelir, dene de bak! Medihin de günlerce tesiri altında kalırsın. O medih canın ululanmasına, aldanmasına sebebolur. Fakat bu tesir, zahiren görünmez, çünkü methedilmek tatlıdır. Kınanmak acı olduğundan derhal kötü görünür. Kınanmak, kaynatılmış ilaç ve hap gibidir; içer, yahut yutarsa uzun bir müddet ızdırap ve elem içinde kalırsın. Tatlı yersen onun zevki bir andır, tesiri öbürü kadar sürmez.Zahiren uzun sürdüğü için de tesiri, gizlidir. Herşeyi, zıddıyla anla! Medhin tesiri, şekerin tesirine benzer; gizli tesir eder ve bir müddet sonra vücütta deşilmesi icabeden bir çiban çıkar. Nefis çok öğülmesi yüzünden Firavunlaştı. Alçak gönüllü, hor, hakir ol; ululuk taslama! Elinden geldikçe kul ol, sultan olma! Top gibi zahmet çekici ol, çevgan olma! Yoksa; senin bu letafetin, bu güzelliğin kalmayınca o, seninle düşüp kalkanlar, senden usanırlar. Evvelce seni aldatıp duranlar, o vakit seni görünce "Şeytan" adını takarlar. Seni kapı dibinde görünce hepsi birden "Mezarından çıkmış hortlak" derler; Genç oğlan gibi. Ona önce Allah adını takarlar, bu yaltaklıkla tuzağa düşürmek isterler. Fakat kötülükle adı çıkıp da zaman geçince bu kötülükte sakalı çıkınca; artık ona yaklaşmaktan Şeytan bile utanır. Şeytan, adamın yanına bir kötülük için gelir; senin yanına gelmez. Çünkü sen Şeytan'dan da betersin. Şeytan, sen insan oldukça izini izler, ardından koşar, sana şarabını tattırırdı. Ey bir işe yaramaz adam! Şeytan huyunda ayak direyip şeytanlaşınca senden Şeytan da kaçmaktadır. Eteğine sarılan kimse de, sen bu hale gelince senden kaçar! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.