Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 17 yıl Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Yayamaz bişey itiraf edeyim mi Sen aslında sabah ki çiçeği Freyja'yla Egzo'ya vermişsin Ben vallahi sevincimden dikkatli okumamışım ha Olsunnnn......Demi Bu da senin için Yayamazcım Çok teşekkür ederim Radya....................açıklamaya gerek yok ki bu senin içtenlgini koyuyo ortaya.....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2008 17 yıl Arkadaşlar bana çicek veren yok mu? emre vermek ısterdım ama burda bızım memlekette hıc cıcek yok kı? ha kar ıstersen tabı verırım neden olmasın.
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2008 17 yıl Teşekkür ederim Ra,ben de forumdaki tüm babaların,baba adaylarının ve tüm arkadaşların babalarının Babalar Günü'nü kutluyorum..
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2008 17 yıl emre vermek ısterdım ama burda bızım memlekette hıc cıcek yok kı? ha kar ıstersen tabı verırım neden olmasın. karada razıyım paket edersen sevinirim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2008 17 yıl Tüm babalara ve baba adaylarına(geç oldu kusuya bakmayın kabul edin:) )
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 17 yıl hayatımın en degerlisine anneme kocaman bir demet göndermek istedim birden bir de onu cok seviyorum.
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2008 17 yıl şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 17 yıl tüm inanan arkadaşlarımızın regaip kandili mübarek olsun.. Teşekkürler Frozen seninde kandilin mübarek olsun
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2008 17 yıl Yalnız üç kişiye mi?Ama bu haksızlık bi kere ben arkadaş listemde yer alanlara ayrıca Hırçın Karadenizliye vermek istiyorum toplam altı mı oldu ha bu olmaz mı?Zaten çicek alacak param yok
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 16 yıl şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi Çiçek için teşekkür ederim ama benimki canavara benziyor sevgili Yayamaz . Neyse hadi, çiçek çiçektir dimi Bu da benden sana
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2008 16 yıl şimdi baştaki kırmızı Godzinin,yeşil Rua nın,sarı acemi av katın,penbede asi kızın................ nassılda en güsel çiçekleri bulmuşum ama dimi Çiçek bakışlı canım benim nassı kıyak ama(yürekten geçen bi kıyak faydacı olanından değil)ben pembe sevmem ama neyse hatırını kırmamayım.Dur sana bir gül çaldım :)vazgeçtim ama sana söz verdim çalmayacam diye
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl hangı akıllı kızdırdı.bılmıyolar mı lucı kızdımı ortalıgı darma duman eder
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.