Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Sercan 'a. Dogum Gunu oldugu icin biraz simartalim diye yolluyorum Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Bu çiçekleri; formumuzda benim için hepsi birbirinden güzel olan tüm arkadaşlarıma gönderiyorum... DİPNOT... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 bize çiçek yok yani dünyanın en güzel annesini unutur muyum hiç.......güzel annemize kucak dolusu çiçekler armağan ediyorum.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 uzun zamandır paraya kıyıp çiçek almamıştım ama bugün cömertliğim üstümde.......... sewgili sayman-jön ve tabiki esas oğlan erbaya kucak dolusu çiçek yolluyorum........mucux mucux...... bende sana yürek dolusu sevgi gönderiyorum... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Bu çiçekleri; formumuzda benim için hepsi birbirinden güzel olan tüm arkadaşlarıma gönderiyorum... DİPNOT... Cok Guzellermis hic kimse almadan ben alayim Herkesin adinada tesekkur edeyim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Bu çiçekleri; formumuzda benim için hepsi birbirinden güzel olan tüm arkadaşlarıma gönderiyorum... DİPNOT... Bukadar güsel bir çekim nefis gerçekten.....Teşekkürler sevgili Dipnot........................... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Beni seven,ösleyen herkezin olsun(çok bööö bir ifade oldu )şaka bir yana isteyen herkezin olsun bu çiçekler.................. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Beni seven,ösleyen herkezin olsun(çok bööö bir ifade oldu )şaka bir yana isteyen herkezin olsun bu çiçekler.................. Seni seven biri olarak... İçlerinden birini alıyorum... Sevgiler yayamaz... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Seni seven biri olarak...İçlerinden birini alıyorum... Sevgiler yayamaz... Sağolasın sevgili Dip Not.................... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 bugün bütün çiçekleri erbay için yoldum bahçeden................ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Beni seven,ösleyen herkezin olsun(çok bööö bir ifade oldu )şaka bir yana isteyen herkezin olsun bu çiçekler.................. bende aldım kabul ettim getti......... bu çiçekte benden sana gelsin.....daha iyisinide 15inden sonra alırım inşallah...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 bugün bütün çiçekleri erbay için yoldum bahçeden................ meydünüm bende sana kardelen hedaye ediyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2008 meydünüm bende sana kardelen hedaye ediyorum... uyyyy ahhhaaaa aldum kardelenleri........mucux.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 bende aldım kabul ettim getti......... bu çiçekte benden sana gelsin.....daha iyisinide 15inden sonra alırım inşallah...... Teşekkürler made in turkey................................................ Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 ÜC CICEK KOSULU VAR ISE, BENÜC CICEGI, MÜMKÜN OLSA TÜM FORUM ARKADASLARINA DAGITMAK ISTERDIM. sevgiler Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877 Hatirladim Hatirlatmak istedim...ve Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA... Kendisini Saygi ile Aniyorum... Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 butun Turkish-media.com uyelerine hediyem olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877 Hatirladim Hatirlatmak istedim...ve Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA... Kendisini Saygi ile Aniyorum... tesekkurler bırce... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2008 Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877 Hatirladim Hatirlatmak istedim...ve Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA... Kendisini Saygi ile Aniyorum... butun Turkish-media.com uyelerine hediyem olsun Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Yalnızca Deniz Kızı' na Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Yalnızca Deniz Kızı' na tanrımm ne güzel birgünnnn ne kadar mutlu olduguma inanamazsın bilmiyorum ama sevindim sadece bana ve bana özel teşekkür etsem az kalır . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 çocukluğunu özleyen birisine Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 çocukluğunu özleyen birisine canım benim teşekkür ederim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2008 Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877 Hatirladim Hatirlatmak istedim...ve Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA... Kendisini Saygi ile Aniyorum... Sevgili Birce çok duyarlı ve hassas bir yapın var ...bu siteye yeni geldigimde o haberin yazılı oldugu bölümü okudugumda ölüm hernekadar kaçınılmazda olsa bilmiyorum yaaa........neyse .....umarım gittigi yerde yaşamındakinden daha mutludur...ve sevgi ile onu anımsıyanlar oldugunu görüyordur.....ben sevdigim kır papatyalarımı onunla paylaşmak istiyorum..................................... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2008 Herkese.......... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Artık boyun borcum oldu bu benim Yalnızca Godzi'ye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.