Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl kime versem cicek bugun duuu dusinim himmmmmmmm hah buldum 1 bana 2ci bana 3cu yine banaaa bugun bitek kendime cicek almak istedim kimse kusura bakmasin
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl kime versem cicek bugun duuu dusinim himmmmmmmm hah buldum 1 bana 2ci bana 3cu yine banaaa bugun bitek kendime cicek almak istedim kimse kusura bakmasin egoist
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl kimse bana cicek hediye etimiyo bende kendi kendime hediye edim simariyim ascik
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl birascik kendi agsimla istemis gibi oldum yinede tesekur ederim mavi olmiyan gokyusu bende sana bitane hediye edim
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl aaaaaaaaaa,olar mı yaf ben kendim verdim tamam mı,sana bi çiçek değil papatyalarımı veriom bak
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 16 yıl Ahhhh işin gücün benim gibi şiir çalmak çiçek çalmak ....şakası bir yana..............Can ASİM..................... Çiçekleri geçtim ama şiirler benim dünyam bak bizim oralardan bir kır çiçeği,senin gibi kavgacı insana aşık olan yüreğe...Yayamazıma kocaman sevgilerle özledim ben doğduğum toprakları ya
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 16 yıl Hasta olan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimle Benim içimden Radya'ya bir üç çiçek daha vermek geldi, biri kendine, biri annesine, diğeri çocuklarına Özür dilerim yeni gördüm... Çok teşekkürler,hasta çok daha hasta ama
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2009 16 yıl kime versem cicek bugun duuu dusinim himmmmmmmm hah buldum 1 . bana 2ci bana 3cu yine banaaa , bugun bitek kendime cicek almak istedim kimse kusura bakmasin ilahi merve içimden geldi bende bir çiçek verem sana Özür dilerim yeni gördüm... Çok teşekkürler,hasta çok daha hasta ama ablacım çok geçmiş olsun
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl teyze olcakmisim ve o bir oglan olacak gibi gorunuyor----- bebisime
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl gloria domuzbağı mavi olmayan gökyüzü her üçü de bu forum için bir değer... bir kazanım.. varlıkları destek.. ve sonsuz paylaşım..
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl Diyette olan butun arkadaslara vermek istiyorum bu cicegi.. Umarim begenirler..
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2009 16 yıl ben öyle güzel çiçekler vermiyorum sizee beceriksizim hala forum ve eklentileri konusunda... yakışıklı bu çiçek de size bu inceliğiniz, kattığınız değer ve paylaşımlarınız için... sevgiler... ( bu güzel çiçekleri kabul etmemek mümkün mü teşekkürler )
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl Yayamaz Kayımca,bursercan,angel,direniş,yakışıklı,domuzbağı,rua,dünyahepimizin,merve,qua zimilo,radya,sarılalem,demirefe,gugukcuk,suheda,denizkızı....offfffffffff listede çok kişi var ben en iisi hepinizden alam mavi olmayan gökyüzün verem tüm çiçekleri zira o çicekleri satıp para kazanmalı
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2009 16 yıl bu sefer egoist olmicam ve 3 kisiye cicek vericem 1 mineu 2 domusbagi 3 mavi olmiyan gokyuzu
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Sayman abiye gitsin dogum gunu oldugu icin birde benim kankama ameliyat oldugu icin ve Sercan'a oda sinav icin hazirlandigi icin
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Aaa olurmu hic Mavi fifty fifty boluselim en iyisi... Bu papatya tum foruma gelsin ayrica maviye ve gicik kizada ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.