Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

harikagl8dc1ky.gif

herkesin kurban bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim... (çook klasik oldu ama... :D)

uzun zamandır gelemediğimden göreşemediğim bütün abla ve ağabeylerime ...

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
[/url]

bu da sedece şuheda ya olsun

Teşekkür ederim

yenimi gördün sen onu,ooo çok oldu hatta denizle bile papaz olduk bu yüzden..

ama yinede yüzüme yaydığın kocaman tebessüm için teşekkür ederim :wub:

Gönderi tarihi:

Radyacığıma Gloriacığıma ve bir çok "cığıma" bu çiçekler kıskanç kıza ay yok deniz kızıcığıma da :D mavi ye yayamaza......herkese

Efendi dostuma, dostum Rua ya (gerçi siz napçeksiniz çiçekleri bilemem ama alı verin garii)

31160583re9.jpg

Gönderi tarihi:
Savaşın kanın nefretin bol olduğu şu dünyada içindeki sevgiyi kaybetmeyen herkese...

Canım çok teşekkürler, mutlu yıllar tekrar... :clover:

Radyacığıma Gloriacığıma ve bir çok "cığıma" bu çiçekler kıskanç kıza ay yok deniz kızıcığıma da :D mavi ye yayamaza......herkese

Efendi dostuma, dostum Rua ya (gerçi siz napçeksiniz çiçekleri bilemem ama alı verin garii)

Aldımm hemencikkkk,tesekkür ederim cancağzım :D:clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ayy ayy bian için nikimi göremedim tam kıyameti koparacak o da ne deniz kızıcıgıma :wub::P

Gönderi tarihi:
kankama gitrsin bu çiçekler beyaaaa kıyamazlarr onaaa :)

Sen var ya sennn süper bi kankasın, CANSIN... :)

Dilerim hayatın verdiğin çiçekler gibi güzel olur... :hug:

Gönderi tarihi:

az önce eskı anılara baktım

ne geceler geçırmışız glorıa taurus ıle

senı sevıyom kız glorıa :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
dünyanın en güzel annesini unutur muyum hiç.......güzel annemize kucak dolusu çiçekler armağan ediyorum.... :flowers::flowers::flowers:

ayyyyyyyyy çok tşk ederim canım benim :hug: hemmen aldım çiçeklerimi :)

Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi..

http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877

Hatirladim

Hatirlatmak istedim...ve

Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA...

:clover::clover::clover:

Kendisini Saygi ile Aniyorum...

Rahmetle anıyorum, toprağın bol olsun sevgili canuğur -_-:clover:

Gönderi tarihi:

1-Mavi olmayan gökyüzü :clover:

2-Silence y :clover:

3-bursercan :clover:

Gönderi tarihi:

Ben sevgili(bu kısım ortak) yayamaz,sercan,angel,domuzbağı,rua,godzilla,radya,rina,dünyahepimizin,yakışıklı,

demirefe,politika,doğrucudavut'u da unutmayayım,cloud'u gerçekten seviyorum,adminimizi de saygıdan...var ya gloria da vardı,denizkızı ha bir de bana avatarını hediye eden suheda...bu liste bitmez,herkese benden dünyanın en güzel çiçeği gelsin,hemde yürekten!

Gönderi tarihi:
Ben sevgili(bu kısım ortak) yayamaz,sercan,angel,domuzbağı,rua,godzilla,radya,rina,dünyahepimizin,yakışıklı,

demirefe,politika,doğrucudavut'u da unutmayayım,cloud'u gerçekten seviyorum,adminimizi de saygıdan...var ya gloria da vardı,denizkızı ha bir de bana avatarını hediye eden suheda...bu liste bitmez,herkese benden dünyanın en güzel çiçeği gelsin,hemde yürekten!

:wub: tesekkurler canım ben sana cıcek gondermıyecem kadayıf gonderdım en az 3 yıl bıse ısteme benden :P:lol: :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.