Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Artık boyun borcum oldu bu benim Yalnızca Godzi'ye inanamıyorummmmmmmmmm beni nasıl da kıskanıyor gördün dimi ??? olamaz bu kadar kıskançlık yaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 herkesin kurban bayramını kutlar büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim... (çook klasik oldu ama... ) uzun zamandır gelemediğimden göreşemediğim bütün abla ve ağabeylerime ... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Savaşın kanın nefretin bol olduğu şu dünyada içindeki sevgiyi kaybetmeyen herkese... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Artık boyun borcum oldu bu benim Yalnızca Godzi'ye bu da sedece şuheda ya olsun Teşekkür ederim Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 [/url] bu da sedece şuheda ya olsun Teşekkür ederim yenimi gördün sen onu,ooo çok oldu hatta denizle bile papaz olduk bu yüzden.. ama yinede yüzüme yaydığın kocaman tebessüm için teşekkür ederim Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Radyacığıma Gloriacığıma ve bir çok "cığıma" bu çiçekler kıskanç kıza ay yok deniz kızıcığıma da mavi ye yayamaza......herkese Efendi dostuma, dostum Rua ya (gerçi siz napçeksiniz çiçekleri bilemem ama alı verin garii) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Savaşın kanın nefretin bol olduğu şu dünyada içindeki sevgiyi kaybetmeyen herkese... Canım çok teşekkürler, mutlu yıllar tekrar... Radyacığıma Gloriacığıma ve bir çok "cığıma" bu çiçekler kıskanç kıza ay yok deniz kızıcığıma da mavi ye yayamaza......herkese Efendi dostuma, dostum Rua ya (gerçi siz napçeksiniz çiçekleri bilemem ama alı verin garii) Aldımm hemencikkkk,tesekkür ederim cancağzım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2009 Butun hasta olan kisilere yolluyorum cabucak ilesin dileklerimle ... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 kankama gitrsin bu çiçekler beyaaaa kıyamazlarr onaaa Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Radyacığıma Gloriacığıma ve bir çok "cığıma" bu çiçekler kıskanç kıza ay yok deniz kızıcığıma da mavi ye yayamaza......herkese Efendi dostuma, dostum Rua ya (gerçi siz napçeksiniz çiçekleri bilemem ama alı verin garii) ayy ayy bian için nikimi göremedim tam kıyameti koparacak o da ne deniz kızıcıgıma Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2009 kankama gitrsin bu çiçekler beyaaaa kıyamazlarr onaaa Sen var ya sennn süper bi kankasın, CANSIN... Dilerim hayatın verdiğin çiçekler gibi güzel olur... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 az önce eskı anılara baktım ne geceler geçırmışız glorıa taurus ıle senı sevıyom kız glorıa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 deniz kızına küçük bir yonca :C Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 1. bursercan --) kankam da ondan 2.taurusmutis ---) sempatik birisi 3.Gece Yağmuru ----) çok arkadaş canlısı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 dünyanın en güzel annesini unutur muyum hiç.......güzel annemize kucak dolusu çiçekler armağan ediyorum.... ayyyyyyyyy çok tşk ederim canım benim hemmen aldım çiçeklerimi Bundan iki yil önce bugün, almisdik aci haberi.. http://www.turkish-media.com/forum/index.php?showtopic=67877 Hatirladim Hatirlatmak istedim...ve Dedigi gibi TÜM FORUM ARKADASLARINA... Kendisini Saygi ile Aniyorum... Rahmetle anıyorum, toprağın bol olsun sevgili canuğur Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 1-Mavi olmayan gökyüzü 2-Silence y 3-bursercan Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2009 ahmet'te askerligi bitirdigi icin.... Cloud'ta cunku hep yardimci oldugu icin... Mavime cunku hep safyama gelip hatirimi sordugu icin .... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2009 Ben 3 çiçek daha vereceğim. Nyx fallen angel Politika Diyarbakırlı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2009 Ben 3 çiçek daha vereceğim. Nyx fallen angel Politika Diyarbakırlı TSK Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Bir şey değil. Bu arada yeni avatar da daha güzel olmuş Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2009 bu gun herkese gul vermek istiyom hem sevgililer gunu oldu icin hemide lotoda kasandim icin @)-->--- Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Ben sevgili(bu kısım ortak) yayamaz,sercan,angel,domuzbağı,rua,godzilla,radya,rina,dünyahepimizin,yakışıklı, demirefe,politika,doğrucudavut'u da unutmayayım,cloud'u gerçekten seviyorum,adminimizi de saygıdan...var ya gloria da vardı,denizkızı ha bir de bana avatarını hediye eden suheda...bu liste bitmez,herkese benden dünyanın en güzel çiçeği gelsin,hemde yürekten! Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Ben sevgili(bu kısım ortak) yayamaz,sercan,angel,domuzbağı,rua,godzilla,radya,rina,dünyahepimizin,yakışıklı,demirefe,politika,doğrucudavut'u da unutmayayım,cloud'u gerçekten seviyorum,adminimizi de saygıdan...var ya gloria da vardı,denizkızı ha bir de bana avatarını hediye eden suheda...bu liste bitmez,herkese benden dünyanın en güzel çiçeği gelsin,hemde yürekten! tesekkurler canım ben sana cıcek gondermıyecem kadayıf gonderdım en az 3 yıl bıse ısteme benden :lol: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 bu gun herkese gul vermek istiyom hem sevgililer gunu oldu icin hemide lotoda kasandim icin @)-->--- tesekkurler aldık gulunu verdık gülumu Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2009 tesekkurler canım ben sana cıcek gondermıyecem kadayıf gonderdım en az 3 yıl bıse ısteme benden :lol: hahahahaha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.