Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

suheda_

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    1.077
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Kadın

suheda_ - Başarıları

Danışman

Danışman (12/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Başlık ve İleti Makinesi Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

15

İçerik İtibarınız

  1. suheda_

    GUSÜL

    Yav senin bu konuda alıntı bir yazın yokmu denizcim Şimdi arkadaşım yazının gönderiliş tarihine bakın önce..
  2. Fırın güvecinde nefis bir çupra yaptım...
  3. suheda_

    GUSÜL

    Şimdi arkadaşım toplum abaza malumunuz,konu sex olunca coşuyor millet Sorum güzel ama nedense konuda bilgisi olanlardan yazmaları istenilmişti fakat görüldüğü üzere konu hakkında bilgi olmadığı halde mevzunun cazibesinden olsa gerek herkes kendine ait düşüncelerini yazmış.. Benim merak ettiğim kişilerin düşünceleri değil.. Sınırı ne olursa olsun duş iyi gider demişsiniz doğrudur fakat farzmıdır??? Soru bu? Ne o kız mevzu çokmu hoşuna gitti öyle kıs kıs kapı eşiğinden:D benim blogımda bir yazı var "sex hayatımızın neresinde" http://www.turkish-media.com/forum/blog/691/entry-5482-sex-hayatimizin-neresinde/ diye o daha eğlenceli
  4. suheda_

    GUSÜL

    Rica ederim,ben açıkca sordum ama yanlış anlaşılır korkusuyla bir çoğu bana özelden izah etmeye çalıştı.. Temizlik tabiki önemli bir kural ama benim sorduğum şey farz durumuyla ilgili..
  5. suheda_

    mavi

    Eğer Z de dahilse bu gidişe bence Mavi'nin gelmeme olasılığı yüksek Bu durumda Z Mavi hakkındaki düşüncesinde yanılmıyor. Her zaman ki gibi çok etkileyici Kimseye artı yada eksi rep vermedim.Ama bildiğim tek şey var şu forumda okunmaya değer en öncelikli kişi sizsiniz.
  6. Bu söylediklerin doğrumu yamyam? Yani adam yaşıyor ama zorunluluktan kendini ölmüş göstermiş öylemi Hey yarabbim.. Ne ki peki şimdi bu?insanların duygularıyla dalga geçmekmi?Yada bakim ben ölünce millet arkamdan ne konuşacak merağını gidermekmi? Ya da ne biliyim Amerikan filmlerinde ki gibi sigorta şikertinden para almakmı?? Peki bu başlık hala burada ne arıyor o zaman? Zorunluluğu her ne olursa olsun bu son derece nahoş bir durum..
  7. suheda_

    REP

    Pardon,bilgilerin kaynağı kim?
  8. Neye göre favori? Ankete göreyse tabi ki favorim The Boss olacak üzgünüm torpil geçeceğim adam benim öz be öz abim hadi onu geçtik yakışıklı karizmatik.. Ha yakışıklılık dedimde gördüklerim içerisinde sanıyorum Kaplan200 ün eline kimse kolay su dökemez ne yalan söyliyeyim ben bile şaşırmıştım.. Yok yazdığı yazılarla verdiği bilgilerle ise Bekir Yazdıklarıyla nasıl hissetirmek istiyorsa o şekilde hissettirmeyi başaran,muthiş uslubuyla Bozan Tartışma anında canımı okusada özelden çiçekleriyle ve sempatik mesajlarıyla beni hep etkilemeyi başaran Brain Slapper Her yazdığıyla yüzüme tebessümler açtıran Godzilla ...Ve tabiki hem düşündüren hem güldüren Figgaroo Ha birde zebercet var tabiii Bunlar benim vazgeçilmez favorilerim
  9. suheda_

    REP

    Benim üyesi olduğum başka bir forum sitesinden şöyle bir uygulama var "teşekkür et" kişiler beğendikleri iletilere teşekkür ediyor buradaki rep sistemi gibi kaç kez teşekkür edildiği gösteriliyor,bence daha güzel bir uygulama. Ayrıca yukarıda yazdığım üyeler (bekir,yamyam,hanif42 ve sardunyam)google tarafından forumda yazıları en çok tıklanan üyeler ama onlarda rep olmaması sencede tuhaf değilmi? Yani sözün özü ahbap çavuş ilişkisi aynen eskiden olduğu gibi devam etmekte
  10. suheda_

    REP

    Evet,benim bildiğim kadarıyla bunların başında Bekir,Yamyam,hatta adını bu vesileyle duyduğum Hanif42 ve Sardunyam varmış ne tuhaf değilmi?
  11. Sevgili arkadaşım, Bu tip konularda forumda yorum yapacak tek cesur bayan olduğumdan Evlilik yılınızdan dolayı eşinizin yaş durumu ve hızlı koşması ve ayrıyetten klasik Türk erkeği olması sonucu anlaşıldığı gibi yakında teklemeye başlayacaktır.benden size nacizane bir tavsiye olarak keyfini çıkartın nasılsa (çok ilerde olmadığını sanıyorum) bu günlerinizi arayacaksınız..
  12. dokunma yanarsın!!!

  13. suheda_

    Eve dönüş..

    Hahaha bu sayfaya tıkladığımda bamtur un otel reklamları çıkıyor süper ya rekabeti arttırdım farkında olmadan..
  14. suheda_

    Eve dönüş..

    canım benim yaa bitanesin sen..
  15. suheda_

    Eve dönüş..

    Önceden yoktu kontrol durumu fakat bu kontrolsuzluğun verdiği rahatlıkla bazı haddini aşan (laubali)yorumlar oldu neticesinde kontrolun daha doğru olacağını düşündüm.. takdir edersiniz ki her zaman burada olma durumumuz olmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.