Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Ben bunların hepsini aldım en sefdigim çiçekleyin içinde papatya..................hımmm Bursa çok yakın ziyayeyet ederim lalelerini çalmak için..... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 hırsız vaaar bursa duy sesımı hırsızzzz vaaaaaarrr.(sener sen geldı aklıma bı fılmınde bagırıyo ya ) her an gelıp cıceklerınızı calabılır. WANTED!!!! Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Hıhhhhh işte sana bidene lalae vermicem aldıgımda işte hem ben belkide bursadayım ama senin için bidene bile almıçam hepsi benim olacak ohhhh Dostlugunu ,arkadaşlıgını insanlıgını unutmamış herkese yüregimdeki çiçekleri veriyorum Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 dogrudur sen gıtmıssındır bursaya. tamam e o zaman gel anlasalım. payda %10 senın %90 benım boyle bır adalet dunyada gorulmdı bak. :)herkese yapmam bu kıyagı haa neyse komedı dukkanım kacmasın... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Çıkssss hiçte bilem anlaşam hem sankim sen beni kandıyıyon gibim geliyo bana yanılıyormuyum abaca papatya ,lale ve siyah güllerin hepsi benimmm hiçbiyinise yok işte Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 rıca edıyorum bende senın ortagın olayım nnnolur lutfeeen ? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Çıkssss olmas işte sen kendine başka iş bul mananee allam ya çiçekleri ben çalacam(pardon yani alıcam demek istedim )sonya ortak oluças olmas Papatya,siyah gül v lalenin dışındaki tüm çiçekler hepinisin olsunnnnn Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 Şu çiçeğimi alın bakayım..Kim var kim yok göreyim.. Benim yetiştirdiğim ve fotoğrafını çektiğim lalaler.. ben burdayım.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Sevgili T-M ailem..uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım..varsayın tatile çıktım..bilirsiniz kimi zaman başını alıp gidesin gelir..öyle oldu bende de..ama her tatil dönüşü evinize girip koltuğunuza uzanırsınız ya hasretle..işte öyle bir duygunun tesirinde yazıyorum şimdi.. Yüreğimden yüreğine köprü kurduğum tüm arkadaşlarım sizler için bu çiçekler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Sevgili T-M ailem..uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım..varsayın tatile çıktım..bilirsiniz kimi zaman başını alıp gidesin gelir..öyle oldu bende de..ama her tatil dönüşü evinize girip koltuğunuza uzanırsınız ya hasretle..işte öyle bir duygunun tesirinde yazıyorum şimdi.. Yüreğimden yüreğine köprü kurduğum tüm arkadaşlarım sizler için bu çiçekler.. merhaba bidenem ben o köprüden geçenlerden biri olarak hemen alayım buda benden sana ve özlediğim bütün forum dostlarıma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 merhaba bidenem ben o köprüden geçenlerden biri olarak hemen alayım buda benden sana ve özlediğim bütün forum dostlarıma Sen o köprüden hemde ilk geçenlerdensin.. Canım sarmaşığım çok özlemişim seni.. Bu çok orjinal çiçeği büyük bir mutlulukla alıyorum..seni seviyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 sende benim ve bende seni nasıl özlemişiz birbirimizi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Öyle gerçekten.. Bidenem..sorabilirmiyim..bu çiçeğin cinsi nedir.. yaprakları camdan gibi sanki.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 bidenem bende bilmiyorum ama soğanlı çiçeklere benziyor değil mi? ben rengine hayran kalmıştım seninle de paylaşmak istedim su damlacıklarıda aynı bir güzellik katmış Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Verilen çiçeklerden aldım,teşekkür ediyorum.. Bu akşam güneşi rengi lale Yayamaz Kayımca'mıza..Dediğim gibi senin için seçtim.. Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 çocuklara ;içindeki çocuğu yaşatanlara. bayramınız kutlu olsun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Teşekkür ederim Spices.. Bende bugünün ve mazinin tüm çocuklarının bayramını kutluyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Diloş'um çocuklarımızın bayramı kutlu olsun ama o bayramın asıl anlamı unutulmasın ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Ulusal Egemenliğimiz sonsuza dek sürsün... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 çocuklara ;içindeki çocuğu yaşatanlara. bayramınız kutlu olsun Çocuklarım ve kendim için alıyorum,teşekkürler canım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 çocuklara ;içindeki çocuğu yaşatanlara. bayramınız kutlu olsun bende kendimi hala cocuk hissettigime göre bende aldım Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Buda benden tüm çocuklara ....,, Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 gününüzün bu çiçekler kadar güzel gecmesi icin bunlar tüm t-m ailesine Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Verilen çiçeklerden aldım,teşekkür ediyorum.. Bu akşam güneşi rengi lale Yayamaz Kayımca'mıza..Dediğim gibi senin için seçtim.. Çokkkk teşekkürler ......nefis bişey ya.......sağol............... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 çocuklara ;içindeki çocuğu yaşatanlara. bayramınız kutlu olsun Teşekkürler düşüncen için..ama ben kendim için aldım içimdeki çocuk istedi de buda benden sana Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 gününüzün bu çiçekler kadar güzel gecmesi icin bunlar tüm t-m ailesine Nekadar renkli çiçekler bunlay denis kısı sağolasın..............umarım hayatın hep böyle renkli geçer............... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.