Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 dukan diyeti yapsıınnn ve pilates toplasın bacakları sıkıcaa hoop geçi verir ordan bu dukan yapsa sadece fare yer Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2013 bu dukan yapsa sadece fare yer Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 benim kısmetime bu çıktı ilk facebook sayfamda Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 “Niye gün ortasında akşam oluyorum?” Attilâ İlhan Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Halıdaki sigara yanıklarından,yanık yerler üzerinde zımpara kağıdı ile dairesel hareketler yaparak kurtulabilirmişiz... Hımmmmmm Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Cok yakin bir arakdasim bunu paylasmis Kuskusuz ki en büyük ön yargi; Etrafimizdaki herkesi insan sanmamizdir. Charles Bukowski Iste tam da bu nedenden gozlem olarak insanoglu diye yine insanoglunun adlandirdigi fenomenin zihniyet davranis yasam ve iliski v.s. olarak insanlasmasi gerekir. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 figgaro' dan.. İTİRAZ Gevezenin biri, konuşma sanatını öğrenmek için Sokrates’in okuluna kaydolmak ister. Fakat Sokrat, diğer okullara göre iki kat para isteyince, adam itiraz etmeye başlar. Sokrat adamın sözünü keserek şöyle der: “Sana bir değil, iki şey öğreteceğim. Birincisi konuşmayı, ikincisi ise susmayı!... Bu yüzden iki kat para istiyorum. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yorumu size bırakıyorum bu ne yaa:D:D bi yandan gülüyorum bi yandan kediciğe acıdım... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 !f İstanbul Bu Yıl Çok Önemli Konukları Ağırlayacak diyor. Forumun etkinlik takviminde de gördüm, linkleyeyim buraya Tabii bugün bir de 2. Pembe Hayat KuirFest başladı. Ona da bakmak lazım. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Kaldırımda gördüğünüz sarı renkteki parkeler; Görme Engelliler için yapılan hissedilebilir zemin... Peki bu kaldırımı yapan Görme Engelliler (!) hangi ülkeden? 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Bu ne şimdi.. Bunu bi işaret, bi uyarı olarak mı algılamalıyım.. evet mutfakla bu aralar fazla haşır neşirim yine..çünkü depresyondayım 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ayy çok güldümm harbiden mandalıktan angusluğa... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Hoşgeldin Çalmadan gir içeri Sen geldin Tanıdım gözlerini Hoooşşşgeeellldiiinnn Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 ayy çok güldümm harbiden mandalıktan angusluğa... YSG! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Greenpeace Akdeniz - Türkiye Shell'in geleceğimizi mahvetmesine izin verme! Obama’dan Shell’i durdurmasını iste >> http://greenpeace.org/turkey/tr/harekete-gec/obamaya-mektup/ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 ''O günlerdeki aramalarda ilginç olaylar geçiyordu. Bir sıkıyönetim görevlisi, «V.I. LENİN» biçiminde yazılan Lenin'in adını taşıyan bir kitabı görünce: — Yaz oğlum, Altıncı Lenin... demişti. O günlerde bu olay dilden dile dolaşırdı. Guevera'nın fotoğrafını, bir hafif müzik sanatçısına benzeten bir başka iyi niyetli görevli de, bu suç kanıtına el koymak isteyen bir onbaşıyı şiddetle azarlamıştı.'' Uğur MUMCU Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 ''O günlerdeki aramalarda ilginç olaylar geçiyordu. Bir sıkıyönetim görevlisi, «V.I. LENİN» biçiminde yazılan Lenin'in adını taşıyan bir kitabı görünce: — Yaz oğlum, Altıncı Lenin... demişti. O günlerde bu olay dilden dile dolaşırdı. Guevera'nın fotoğrafını, bir hafif müzik sanatçısına benzeten bir başka iyi niyetli görevli de, bu suç kanıtına el koymak isteyen bir onbaşıyı şiddetle azarlamıştı.'' Uğur MUMCU Bir zamanlar "marksist, leninist, komunist, anarsist" sekli bir "solcu yakistirmasi" vardi. Ayrica, TRT'den dunya haritasinin sekli "Marks, Engels, Lenin" uclusunun cektirdigi resme benziyor diye kaldirilmisti. Bir de Afrika'nin bazi kabilelerinde ki dogal gorunumlu ust ciplakligi sansure ugratilmisti. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Benimde sayfamda bu varmış... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 şarkının çevirisi şöyleymiş: " Bu ülkeyi sizin ellerinize bırakamayacak kadar çok seviyorum... Siz Elysée sarayındaki büyük düşünürler !! Siz bu ülkeyi haketmiyorsunuz ... Ekranlardan nefret söylemleriyle ve bizi korkutan sözlerle faşist bir babanın mutluluğunu yayıyorsunuz... İlerde bir gün köpekler gibi yaşamanızı umuyorum... Bana neye mal olursa olsun kalbimdekileri olduğu gibi söylemeye devam edeceğim... Sizi selamlıyorum salaklar sürüsü... Savaş delisi, faşist ve ari ırkın iyi temsilcileri ! " Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Kuşların kısmetine bişey çıktı bugün.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.