Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl ben tatildeyim hala tatildeyim gerçi..cumartesi günü dönücem İzmir'e zaman bulup nete girebildim burda...uğrayım..bakayım ne var ne yok dedim öyle yanii =) gidicem şimdi ama... öptümm ben seni şimdiden kocaman... ve herkesii çok özledim son olarak...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl ben tatildeyim hala tatildeyim gerçi..cumartesi günü dönücem İzmir'e zaman bulup nete girebildim burda...uğrayım..bakayım ne var ne yok dedim öyle yanii =) gidicem şimdi ama... öptümm ben seni şimdiden kocaman... ve herkesii çok özledim son olarak... bende kocaman öptüm canım
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 16 yıl amanda aman ablamız da gelmıs .hosgeldın mıneu abla. ozlettın kendını valla.bende dıyodum o kadar zaman gectı nıye donmedı mıneu abla dıye:) cok sevındım dondugune. bebıs nasıl ıyımıler pasa kızımız. sımdılık dunya onun dunyası hoşbuldum tekrar meleğim iyi bakalım abisi, ayrılığa alışmaya çalışıyo Forumun 2 yıl önceki canlılığını özledm bende
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 16 yıl evet eskı günlerde gülmekden gözüm yaşarırdı..hem eğlence hem dertleşme hem paylaşım herşey vardı(8
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 16 yıl az kaldı kıs gene yaparız gözünde yeterince yaş biriksin diye bekliyoruz yani gülmekten ağlamak için
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 16 yıl ozledım tenının kokusunu ozledım ozledım sımsıcak nefesını ozledım... gel dedım goz bebegım can yoldasım gelmedın...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl kucuk bir cocuk gibi sevinmeyi..... heycanlanmayi...... arkadaslarla oturup 51 oynamayi ve cok yemek yiyip patlicagiz desekte devam yemeyi ( yazik olur atarsak ) eski yataksiz odami.......
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 16 yıl unut gittiğin bi yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Onu....
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl cadıları ösledim... Hangi cadıları ? Süpürgeli - süpürgesiz , şapkalı - şapkasız ?
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl Omuzlarımdaki tek yükün tek düşüncenin oyun olduğu zamanı özledim
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 16 yıl unut gittiğin bi yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Onu.... çok güzeldi
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl mantıyı ozledım ramazanda da yıyılmezkı valla ben nasıl beklıyecem sımdı
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl yaraz olmayi ozledim kac aydir uslu uslu evimde oturuyorum uslu uslu olamaya devam...ben Angelim,Bursercanım ve Jönümü özledim...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl uslu uslu olamaya devam...ben Angelim,Bursercanım ve Jönümü özledim... ohhhhh sen buralardamiydin kac gundur yoktun ortalarda hosgeldin bende seni ozledim
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl ohhhhh sen buralardamiydin kac gundur yoktun ortalarda hosgeldin bende seni ozledim sen yaramazlık yapmıyon demi...dur ben Yayamazımıda özledim şimci
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.