Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Tekrar bana gülmeyi hatirlatan pudik Ailesini cok özledim.. PUDİK camiasını bende çok ösledim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 ya arkadaslar bu pudık aılesı kım oluyo acaba.mumkunse soyleyebılır mısınız lutfen.merak ettım valla ozledım cunku ozlemlerdeyım, meraklıyım cunku meraklardayım,uzgunum cunku mutluluk bana ıhanet ettı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Pudik ve ona ait herşeyi açıklayabilme yeteneğine sahip bir kişi bile çıkacağını sanmıyorum.. varsa çıksın meydane.. Şaka bi yana bende özledim çok.. Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Ayşeyi özledim ben. İlk aşkımdı. İlk mektubumuda ona yazmıştım. Sınıfta okuyup beni rezil etmişti ama olsun seviyodum yine de. Ulan 12 yaşında sevgiden ne anlıyosam artık. Ne sevmesi ya, güzel hoş bi hatundu işte. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 babamı cok ozledım keske gorebılseydım onu.ondan ayrı olmak benı mahvedıyor.ozlem dedıklerı bu olsa gerek. babamın nerde oldugunu soracaksınız belkıde... babam yan odada oturuyo Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 absinthe icmeyi ozledim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 o nekı jon ben bılmıyom soyle bakalım yada ozele at benım bı sekılde soylede Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 tum dunyada satisi yasak olan (ukrayna cekcumhuriyeti rusya haric) bir alkol.alkol orani %85 icince halislasyon goruyosun. hazirlanisi ise cok farkli bir bardagin icine biras absinthe katiyosun bardagin uzerine suzgec koyusun.suzgecin ustune de seker koyuyosun.sekerin ustunden absintheyi biras daha odkuyosun.sonra sekeri yakiyosun(sekeri yakarken lambalari kapat cok guzel goruntusu oluyo)ve seker yanarken bardagin icine damliyo ve dagiliyo absinthenin icinde.sonra karistirip iciyosun ama once icmek icin ukraynada arkadasinin olmasi gerek. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 vayy be acıklama ıcın tesekkur ederım jon.rep kazanadın ama ben onceden vermıstım zaten ama gercekten enteresan bırsey kımın aklına gelırkı boyle bırsey?ohoo ukranyadan arkadas ne demek bız hergun sıparıs verıyoz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 PUDİK camiasını bende çok ösledim ne pudikdi ama camia üyeleri teker teker toplanıyo yeniden kuralımmı bu camiayı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 ne pudikdi ama camia üyeleri teker teker toplanıyo yeniden kuralımmı bu camiayı amanda aman ablamız da gelmıs .hosgeldın mıneu abla. ozlettın kendını valla.bende dıyodum o kadar zaman gectı nıye donmedı mıneu abla dıye:) cok sevındım dondugune. bebıs nasıl ıyımıler pasa kızımız. sımdılık dunya onun dunyası Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 babamı cok ozledım keske gorebılseydım onu.ondan ayrı olmak benı mahvedıyor.ozlem dedıklerı bu olsa gerek. babamın nerde oldugunu soracaksınız belkıde... babam yan odada oturuyo delisin sen ya bende babana bir sey oldu diye uzulmusdum absinthe icmeyi ozledim absinthe hayatta kimseye tahsi etmem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 kiniyorum seni angel Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 bence cok ar bir icki ates yaksada benim bir kac rus arkadaslar vardi tabiki onlar icin vodka su gibi gelince.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 ben annemi çok özledim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Geyik bari ozledim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 mantı ozledım bıde babamı ozledıydım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Forumun 2 yıl önceki canlılığını özledm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ciseli cok ozledim iyiki resimlerini yuklemisim nete Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Edamı çok özledim,Diyarbakır onsuz hiç çekilmiyor.Policeimi özledim,İzmirin en yakışıklı polisi keşke yanımda olsaydın.Ha bir de Awarelimi.... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben Turkiye'yi ozledim. Bugun abim yazmis ablam gitcek haftaya oraya, annemlerde 3 gun icinde gidiyor herkes orda butun sevdiklerim bensiz sevkli olmuyor ki zaten hani sene gelde gec gideyim yine Ulkeme.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Forumun 2 yıl önceki canlılığını özledm al benden de o kadar... çokk uzunn zamann oldu bende girmeyeli..ama hatırlıyorumda..ne kadar güzeldi...canlıydı... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 al benden de o kadar... çokk uzunn zamann oldu bende girmeyeli..ama hatırlıyorumda..ne kadar güzeldi...canlıydı... yine öyle olur canım bak burdayız Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 ablamm benim... seni görmek de çok güzel... olsa keşke yaa.. cidden çok özledim ben.. zaten stres dolu bir sene var önümde..bakalım neler olucak... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 canım yaa burdayız bak sen merak etme asıl sen söyle bakiyim nerdesin özlettin kendini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.