Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 ohoo nutelladaşım iyiyim yaw seni sormalı nutellalı kekleri öksüz bıraktın burda Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 forumdakı sercanı ozledım.artık cok gelemıyor foruma Bizi özlemedin demek kanka Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 ohoo nutelladaşım iyiyim yaw seni sormalı nutellalı kekleri öksüz bıraktın burda geldim nutelladaşım artık yiyemediğim tüm kekli nutellalar benım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 nutella aşkına bakarmısınız nutellalı kek demiyorda kekli nutella diyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2009 hiç farkında değilim öyle yazdığımın Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Hiç bir şeye özlem duymamayı özledim... Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 istediklerim yanımda(; kmsei özlemedim..^^ Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ablamı cok ozledım.bekle benı abla gelıyorum:) ama gelecegımden haberın yokkı suprızzzz Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 ablamı cok ozledım.bekle benı abla gelıyorum:) ama gelecegımden haberın yokkı suprızzzz ben sizi ihbar edem...yayamazımı Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Yayamaz Kayınca kayayıncayı özyedim ben. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 berlin deki dostlarimi ozledim, turkiyedeki ailemi, arkadaslari, almanya'daki ablamlari... ingliteredeki bebeyimi, kitaplarimi, esyalarimi... yastimi ozledim 3 seneyi gecti aradan ... seneleri ozledim...bide onu... bugun ozlem doluyum galba Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 ÖZLEDİM SENİ.. özledim seni... ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir. beynimi uyuşturuyor özlemin... çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni asla istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden 'git artık' demek 'beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa' demek sana nede zor seni görmemek ve belki yıllar sonra karsılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 berlin deki dostlarimi ozledim, turkiyedeki ailemi, arkadaslari, almanya'daki ablamlari... ingliteredeki bebeyimi, kitaplarimi, esyalarimi... yastimi ozledim 3 seneyi gecti aradan ... seneleri ozledim...bide onu... bugun ozlem doluyum galba mübarek uluslarası çalışıon ben Sünger Bonu,Red Kiti ve Kibar Feyzoyu ösledim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Bizi özlemedin demek kanka özlemez mıyım ama ortada yoksunuz kı yav Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 ben Sünger Bobu,Red Kiti ve Kibar Feyzoyu ösledim ben Patrick'i, Rin Tin Tin'i ve Gülo'yu da özledim... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Brezilya Karnavalı günlerimi Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 Seçimlerde Mantı Partisi (MP) kursak mı acaba? Mantıyı sevmeyen var mı? Kesin kazanırız. bursercan da yeni başbakanımız olur. Sayın başbakanım artık Maliye bakanlığını verirsiniz bana, heh hüh Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Tatili ozledim.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Özgür olmayı özledim Alıntı
Misafir direniş Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 özgür degıl mısın dr.. Bitanemi ozledim ben.. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2009 Seyahat etmeyi ozledim.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Avrupadakileri ozledim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2009 Kedimi özledim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.