Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl yok yaramazlik yapmiyorum uslu uslu odamdan ise isten devam is yerinde durma ve kolej diyip geciniyoruz iste
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl yok yaramazlik yapmiyorum uslu uslu odamdan ise isten devam is yerinde durma ve kolej diyip geciniyoruz iste aferin bakem,sana kırmızı bir kurdela
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 16 yıl bende çok özledim komşumu merakta ediyorum birde zeynep i özledim ben . birde frozeni birde birde ... gidermiş böyle
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 16 yıl ablam Diloşumu,Frozenimi,Zeynep'i,abimi ve Egzo'yu özledim,herkesin burda olduğu zamanları da
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl geçmiş desem içim rahat değil..geçmişin de geleceği var.. ama kaybettiklerimi özledim...kaybettiğim duygularım...sevdiklerim...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl geçmiş desem içim rahat değil..geçmişin de geleceği var.. ama kaybettiklerimi özledim...kaybettiğim duygularım...sevdiklerim... hey bizimkiler nerdesiniz siz ya Ozledim sizi angel o kısıler bız oluyoz sanırım geldık geldık bak.. sen estıkce bu ne efkarlı bı soz boyle.hayırdır ...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl sen geldin de hayirli mi geldin sen geldin herkes yok oldu yayamaz da bayadir yok burda ya
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl evet ben mavıyıde gormuyorum kac gundur yayamazdan da haber yok bı senden haber var ıste
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl hem benden nıye mıllet gıtsın kı kıs benım ne kotulugumu gordun posa
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl eh bir ben varim . Zaten kac gundur hic biriniz yoksunuz ama jon vardi burda arada giriyor bizim asker
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 16 yıl haklısın vala ama durumu bılıyon ancak gelebıldım ınsallah bundan sonra bır aksılık olmaz hep gelırım
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl haklısın vala ama durumu bılıyon ancak gelebıldım ınsallah bundan sonra bır aksılık olmaz hep gelırım gel gel gelirken de yemek getirme unutma.
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 16 yıl sen estıkce bu ne efkarlı bı soz boyle.hayırdır ... efkarlıyım başım duman...sitemim var ey koca çınar... o an bu şarkıyı söylüyordum sanırım
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 16 yıl forumda Sedat ın yazılarını özledim en çok... :yildiz: ve hayatımda, kapıdan çıkar çıkmaz özlemeye başladığım teyzesinin kuzusu yiğenime özlemdeyim yine..
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 16 yıl Hafta sonlari bu ayda en iyi arkadasimla butun halloween special ile ilgili film ve dizilere bakmayi sonra halloween diye hediye almayi ve ailemizin bize kismasini bos bos bara harciyoruz diye .... haklilar biraz nasil olsa halloween de hic kimse hediye vermiyor ama biz kucuk cocuklar gibi sevinirdik. dostum ozledim seni ...........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.