Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 yok yaramazlik yapmiyorum uslu uslu odamdan ise isten devam is yerinde durma ve kolej diyip geciniyoruz iste Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 yok yaramazlik yapmiyorum uslu uslu odamdan ise isten devam is yerinde durma ve kolej diyip geciniyoruz iste aferin bakem,sana kırmızı bir kurdela Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Ben Efendi Turkleri ozledim yazilarini ve Fotograflarini Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 ben ailemi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2008 ahucumu özledim yaw... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 bende çok özledim komşumu merakta ediyorum birde zeynep i özledim ben . birde frozeni birde birde ... gidermiş böyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2008 işte birtanesi geldi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 ablam Diloşumu,Frozenimi,Zeynep'i,abimi ve Egzo'yu özledim,herkesin burda olduğu zamanları da Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2008 hey bizimkiler nerdesiniz siz ya Ozledim sizi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 geçmiş desem içim rahat değil..geçmişin de geleceği var.. ama kaybettiklerimi özledim...kaybettiğim duygularım...sevdiklerim... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 geçmiş desem içim rahat değil..geçmişin de geleceği var.. ama kaybettiklerimi özledim...kaybettiğim duygularım...sevdiklerim... hey bizimkiler nerdesiniz siz ya Ozledim sizi angel o kısıler bız oluyoz sanırım geldık geldık bak.. sen estıkce bu ne efkarlı bı soz boyle.hayırdır ... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 sen geldin de hayirli mi geldin sen geldin herkes yok oldu yayamaz da bayadir yok burda ya Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 evet ben mavıyıde gormuyorum kac gundur yayamazdan da haber yok bı senden haber var ıste Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 hem benden nıye mıllet gıtsın kı kıs benım ne kotulugumu gordun posa Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 eh bir ben varim . Zaten kac gundur hic biriniz yoksunuz ama jon vardi burda arada giriyor bizim asker Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 haklısın vala ama durumu bılıyon ancak gelebıldım ınsallah bundan sonra bır aksılık olmaz hep gelırım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 haklısın vala ama durumu bılıyon ancak gelebıldım ınsallah bundan sonra bır aksılık olmaz hep gelırım gel gel gelirken de yemek getirme unutma. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 sen estıkce bu ne efkarlı bı soz boyle.hayırdır ... efkarlıyım başım duman...sitemim var ey koca çınar... o an bu şarkıyı söylüyordum sanırım Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2008 forumda Sedat ın yazılarını özledim en çok... :yildiz: ve hayatımda, kapıdan çıkar çıkmaz özlemeye başladığım teyzesinin kuzusu yiğenime özlemdeyim yine.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Hafta sonlari bu ayda en iyi arkadasimla butun halloween special ile ilgili film ve dizilere bakmayi sonra halloween diye hediye almayi ve ailemizin bize kismasini bos bos bara harciyoruz diye .... haklilar biraz nasil olsa halloween de hic kimse hediye vermiyor ama biz kucuk cocuklar gibi sevinirdik. dostum ozledim seni ........... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.