Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Gece yağmuru ve kriptex1000 meydanı doldurmuşlar hayırlı sohbetler. :D

• Cevaplar 1,9b
  • Görüntü 144,2b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

Gönderi tarihi:

sen birde eski günleri görseydin.. -_- meydanı doldurmak neymiş anlardın.. :thumbsup:

Gönderi tarihi:

özlediğim bitane değil ki :( annemi babamı beraber bahçede kahvaltı etmeyi özledim :wub:

Gönderi tarihi:
bende özledim bende

resmin var şuan elimde

sana koşmak isterim

derman yok dizlerimde

:wub:

:(:(:(

Gönderi tarihi:

ablamı kardeşimi özledim

annemi babamı özledim

:hug:

çocukluğumu çokkk özledim(bu asla geri gelmiycek) :crying:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ciseli :(

Gönderi tarihi:

Ekmek Teknesinde ki oyyy ooooyyyo kirliyi,8 yaşındaysanız hayat gerçekten çok güzel olduğunu bu yaşta farkeden cedricimi,ne olcak abi BJK mın sonu muhabbetlerimi ha bide akşama kadar deliksiz uyumayııııııııııııı

Gönderi tarihi:

Asi kızı, acemi av katı radya yı ,lotsoullü ,tengerin boşgi,obur godziyi ,sefimli :shifty: rua yı herkesiiiiiiiiiii :grin::crying:

Gönderi tarihi:

hayatı dolu yaşamak lazım, geriye dönüp bakınca insan pişmanlık duymasada, ne güzel günler geçmiş deyip ah da çekmiyor değil...

Gönderi tarihi:

sağlığımı :crying:

Gönderi tarihi:

evımde yatmayı ozlemısım..

Gönderi tarihi:
Şimdi sadece Yayamaz Kayımca'yı :(

Oyyyyy :( sağolllll :clover: özlenmeyi hakedenleri........................

Gönderi tarihi:
Asi kızı, acemi av katı radya yı ,lotsoullü ,tengerin boşgi,obur godziyi ,sefimli :shifty: rua yı herkesiiiiiiiiiii :grin::crying:

Ben de Yayamaz Kayımca'yı çok özledim. :wub: Beni, bulsa bir kaşık su da boğmasını, zehirleme planlarını çok özledim. :) Bir süredir yoktum. Tüm dostlarımı çok özledim.

Gönderi tarihi:

ablacıgımı ozledım.daha ayrılalı 15 gun bıle olmadı :(

ha bırde mıneu ablayıda ozledım.ne zaman gelecek,ne zman bıze selam verecek acaba ...

Gönderi tarihi:

sen birde eski günleri görseydin.. -_- meydanı doldurmak neymiş anlardın.. :thumbsup:

Çok az kaldı ablacım :hug:

Kankimde gelince eski günleri aratmayacağız :stuart:

Gönderi tarihi:

ah ah ben doğmadan önce olduğumuz yeri özledim. Dert yok tasa yok, süperdi. Şöyle 24 yaşında doğsam süper olurdu, doğar doğmaz işe başlardım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.