Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 sölemiyom işte Aman sülemessen süleme yardım etsene kıza bide söylüyo hoşgeldin valla bende özledim hepinizi Ne yardım etcem ya Bende öslemişim Yani en asından öslemeye yüs tutmuşum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 yardım etsene kıza bide söylüyo hoşgeldin valla bende özledim hepinizi hoşbuldum canım bende özledim ya böyle gülmeyi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 insan alıştığını özlüyor işte kıs gece yüz tuttuğuna göre ilerleme var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 İlerleme var dimi Ne dimekti bu Kankimde gelse kadro tamamlanacak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 İlerleme var dimi Ne dimekti bu Kankimde gelse kadro tamamlanacak valla ya forum ölmüştü biz olmayınca Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Kısım sen psikosun süpergirl değil Kurtarıcı sanıyo kendini :w00t: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Kısım sen psikosun süpergirl değil Kurtarıcı sanıyo kendini :w00t: sana sordularmı kıss psikoların en süperi ve hatta en kurtarıcısıyım hıh oldumu şekerim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Kısım möhim olan sorulmadan cvp verilmesi sorunca herkes cvp verir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 herkes gelince bir kutlama yapalım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Niye Yeterli çoğunluğu sağlayamadıkmı yapalım ama tosutmayın tamammı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 evet yeterli çoğunluğu sağlamadık 3 kişilik kutlamamı olur kıs hem admine söyleyelimde bize geniş bi salon bulsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Aplacım Admin bisi şutlamasın sakın Sakinliği ve sessizliği hatta husuru yeni yakalmışken Admin bey salon çok böyük olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 sanmıyorum bisi şutlamas sanırım yani öyle tahmin ediyorum balonlar, müzik, pist, konfeti, havuz, yemek falanda olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Sana güveniyorum apla Bunların hepiciğini eksiksiz hasırlarsın sen eminim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 en iyisini yapmaya çalışıcam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Yapmaya çalışma Yap Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 önce adminden salonu ayarlamasını isteyelim organizasyonda çalışacak gönüllülerede ihtiyacım olacak gönüllüler adını yazdırsın parti yapıyoruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Peki gönülsüsler napsın apla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 illa bir itirasın var dimi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Var itirasınmı var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 yok tabi senin kadar olamam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 yok tabi senin kadar olamam Olamassın cicim Ne dimek istedin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 anladın sen onu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Ben en asından anlayabiliom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2008 Ben en asından anlayabiliom nasıl anladığından şüphem var ama neyse Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.