Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 havan kime güzelim ben ayaktata giderim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 biri beni mi çağırdı ,güzelim diye.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 :D Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Evimi özledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Evimi özledim bende Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 alışkanlık haline gelen dostumu özledim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Her baktıgım yerde gördügümü özledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 beni özlediğini bildiğim zamanları özledim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 annemi annemi annemi cok özledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 annemi annemi annemi cok özledim Ay kıyamam ben sana beee Spicessss sinirleniyorum bak çık ortaya Seni çok özledimmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 yav kavun ıstıyorum kavun. canım kavun cekıyor uc gunden berı.... ben kavunu ozledım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Ay kıyamam ben sana beee Spicessss sinirleniyorum bak çık ortaya Seni çok özledimmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 lisedeki matematik öğretmenimi...gerçekten çok özledim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Canım rahmetli babamı ösledimmmm lütfen kişileri yitirmeden herşeyi söyleyin,yapın ...keşkiyi yaşamama adına!!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Arkadeşcegizlerimi onlar kendilerini bilirler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 bu forumu özledim... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 bayramları özledim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Özlemek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Arkadeşcegizlerimi onlar kendilerini bilirler bende seni özledım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 nati seni bende özledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 patates kızartmasını ozledım dur ben bı yarın yapayım yafff Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Saglıklı oldugum günlerimi çokkkkkkkkkkkk ösledimmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2008 yazı ozledım yazı. zaten bır kac gunluk yazımız var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 askeri kiyafet giymeyi ozledim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.