Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İNTERLOCK

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4.060
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    70

İNTERLOCK son kazandığı tarih 6 Haziran 2022

İNTERLOCK en çok beğeni kazanandı!

İNTERLOCK Hakkında

  • Doğum Günü 20-11-1945

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://interlock.blogcu.com/profile/

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    mersin
  • İlgi Alanları
    BİR MOORTİP VERSİYONU..

En Son Profil Ziyaretçileri

31.380 profil görüntüsü

İNTERLOCK - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • Çok Popüler Nadir
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

989

İçerik İtibarınız

  1. Tekasur: ReProduction: Müşabih ya da Benzer/Similar Figürler üzerinden Çıkarım/Yorum Yapmak ve Yayımlamak; Önellek Yönünden; Âmentü'nün açıklanması konusunda ve sağlam kanıt olmaksızın bir teori ya da varsayım oluşturulması; Spekülasyon, tahmin, kuramsal düşünme, macera, serüven, tehlikeli iş, risk.. ** Âli İmrân: 3/7 Elmalılı Hamdi Yazır: Odur indiren sana bu muazzam kitabı: bunun bir kısım âyatı vardır muhkemat: onlar «ümmülkitab» ana kitab, diğer bir takımları da müteşabihattır. Amma kalblerinde bir yamıklık bulunanlar sade onun müteşabih olanlarının ardına düşerler: fitne aramak, te'vilini aramak için, halbuki onun te'vilini ancak Allah bilir, ilimde rüsuhu olanlar da derler ki: "amenna! hepsi rabbımızdan" Maamafih özü temiz olanlardan başkası düşünemez. ** Âmentü: Bir oluş, düşünce veya ideolojinin temelini oluşturan değer yargıları. Arapça'da "inandım" anlamına gelen ve İslâmiyetin temel inançları olan; "Allah'a, Meleklerine, Kitaplarına, Peygamberlerine, Ahiret gününe, Kadere, Hayır ve Şerrin Allah'tan geldiğine inanma"yı dile getiren söz.
  2. vah çucum.. yeni bitme'm.. ben senin deden ile and dağlarında mağaralar kazarak silah depoladığımız günlerden tanırım.. sen bebeciktin.. sana analığım süt verdi eflâdım.. halâ seni besler yavriim.. artıkın böyüdün kocaman adam oldun yuf yani.. zır zır meme diye ağlıyon.. bu işte bi tropism durumusu var gibi.. işkilliyim.. elimden bi ilçe felan çıkmadan kaybolunuz reca ederim.. by
  3. Ya yağmur dinmedi ise? Dikkat et..
  4. Bana kalsa bu eflâdımıs.. Asab ve Sinir Hstalıkları Uzmanı veya Psiklog Medyum Felân olmalı.. İleride Anneyi tedavî etme bâbında.. Kim bilebilir?
  5. Pek tabiî.. .. de.. bi-iki iyi not alabilirim kabilinden accık sırnaşıklık yapıyorum.. hoş görünüz öğremenim.. Belkim de bu yol ile "sabr"ınız deneniyordur..
  6. Bencil Öğretmen.. Gel de not bekle şimdi.. Olsun.. Benim yaşam platformumda örtmenim.. Her zaman çok önemli olmuştur.. Olacaktır.. Ellerinden öperim..
  7. Sevgili Örtmenim.. Fotoğrafınızda görülen sıfatınızdan.. Gayet mevzun olduğunuz aşikâr efendim.. Tabiî sizi sevenler için, dış görünüşünüz ikinci plânda kalacaktır.. Kalmalıdır.. Kalmıştır.. Kalır..
  8. Bittabiî.. Ama accık da olsa artmasın.. omaç mı?
  9. Ama sabr nedir? Bi tanımlamak lâzım.. Öyle ottiş bapıp pineklemek değil sanırım.. Sizin bu eylemi bilerek yaptığınızdan şüphem yok ama..
  10. Canım Öğretmenim Efendim.. Kolay dedim ya.. Yemek yediğiniz saatleri değiştiriniz..
  11. bu kolay herhangi bir konuda çözümsüzlük varsa, o konudaki en aykırı çıkış yolunu dene.. yani o konudaki temel kabulünü değiştir ve böylece her şey değişecektir.. sihir gibi.. büyü gibi.. deneyin görün..
  12. Bu gün itibariyle bilgilenip ama halâ uygulayarak algılamaya çalıştığım ders; "İçerisinde yaşam sürdürdüğümüz âlemler'de, her bireyin kendince bir talebi ve yararlanma ve her konuda kendince fikrini beyan etme hakkı vardır.. Ve bu hakka hiç kimse müdahale edemez.." Kabul eder ya da etmez.."
  13. Bir de Kur'an da "bahçe" anlamında kullanılan "cennet" kelimesi ve tanımlaması var.. İlâveten bir de "Gönül" bahçesi.. Neş'et Ertaş Ustanın söylediği gibi; Gönül ve Kalb Bahçelerine, Sahibinden izin almadan girilmez.. Ne Demekse?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.