Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Günaydın benden de herkese Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 İyi günler arkadaşlar ::: Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Günaydınnnnnnnnnnnn Bebek çok tatlı, sanki büyümüş de küçülmüş gibi.. Günaydın.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 İyi günler arkadaşlar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 iyi günler arkadaşlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Günaydınnnnnnnn..mutlu bir hafta olsun hepimiz için.. Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Günayydınnnnnnn.. =) Yola çıkınca her sabah Bulutlara selam ver Taşlara, kuşlara Atlara, otlara, İnsanlara selam ver. ... Sonra çıkarıp cebinden aynanı Bir selam da kendine ver Hatırın kalmasın el gün yanında Bu dünyada sen de varsın! Üleştir dostluğunu varlığa, Bir kısmı da seni sarsın” Üstün Dökmen Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 İyi günler arkadaşlar... 1 Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 GÜ-NAY-DINNNNNNNNNNNNNN Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Tünaydın, iyi günler hatta musmutlu günler.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2012 Bugün yeşil bir gün olsun - Yeşil çay içelim... Yeşil günler arkadaşlar... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Bugün yeşil bir gün olsun - Yeşil çay içelim... Yeşil günler arkadaşlar... aaa Yeşil çayyy süperdirrrrrrrrrr GÜNAYDINNNNNNNNNN 1 Alıntı
Φ kadife01 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Dışarının verdiği ılıklıkla...,içerinin verdiği serinlikle...,orta holün verdiği neşe ile herkese TÜ-NAY-DINNNNNN..., 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Günaydın arkadaşlar.. Ben bu sabah şöyle bi gülen suratla uyandırıldım Annesi onlara gitmem için bu çirkin veletin resmi ile bana manevi baskı yapıyor, işim çok diyorum anlamıyorlar... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Günaydın arkadaşlar.. Ben bu sabah şöyle bi gülen suratla uyandırıldım Annesi onlara gitmem için bu çirkin veletin resmi ile bana manevi baskı yapıyor, işim çok diyorum anlamıyorlar... bu çoook güzell amaa bence hergün gidilip koklanmalıııı öpülmelii Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 bu çoook güzell amaa bence hergün gidilip koklanmalıııı öpülmelii Annesi 2 ay sonra işe geri dönüyor ve bu çirkini bana yamamaya uğraşıyor.. Zaten aramızda şimdiden kimsenin anlayamadığı bir bağ var.Her nedense annesi hariç sadece benim kucağımda uyuyor.Her gün gidersem kesin üstüme kalacak velet.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2012 Annesi 2 ay sonra işe geri dönüyor ve bu çirkini bana yamamaya uğraşıyor.. Zaten aramızda şimdiden kimsenin anlayamadığı bir bağ var.Her nedense annesi hariç sadece benim kucağımda uyuyor.Her gün gidersem kesin üstüme kalacak velet.. Bence üstüne kalacak en güzel şey bu minik adammmm! çoook güzel yaa..maşallah... hem ses etmez uyur hep minicik daha .. onunla hergün GÜNAYDIN dersiniz resimlerini bekleriz hersabah güngün büyür oda işte forumda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.